WIL JE VOORGELOGEN BLIJVEN WORDEN?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #043


DEZE gelekte documenten (over de oorlog in Oekraïne) tonen de leugens die aan ons zijn gegeven door onze regering en hun mediakanalen. Een vraag is nu waarom ze hebben gelogen. 


De grotere vraag is, willen wij een regering die routinematig tegen ons liegt of de media vertelt om voor hen te liegen? Uit de documenten blijkt dat Oekraïne jammerlijk heeft verloren en geen schijn van kans heeft om zijn verloren gebied terug te winnen, schrijft Ending Nuclear Weapon.

Een van de documenten onthult dat de regering Biden en de door de regering gevoede media voortdurend hebben gelogen over de Oekraïense verliezen in vergelijking met de Russische verliezen. De regering en de mainstream media hebben consequent gemeld dat Oekraïne aan de winnende hand is, terwijl Rusland een enorme hoeveelheid tanks en soldaten in de strijd verliest en 4-7 keer zoveel slachtoffers maakt als Oekraïne.

Uit de documenten blijkt echter dat dit allemaal een grote leugen is, want het tegendeel is waar – de Oekraïense doden en gewonden zijn minstens 4 keer zo hoog als die van Rusland, en hun verliezen aan wapens zijn extreem.

Dit toont aan dat Oekraïne op het slagveld wordt afgeslacht en zijn verloren grondgebied onmogelijk kan herwinnen. Hun doden en gewonden zijn enorm (meer dan 200.000), en hun enorme verliezen aan militaire uitrusting, wapens en munitie in slechts één jaar tijd zijn veel groter dan de leiders van de VS en de NAVO ooit hadden verwacht (10 keer meer dan was verwacht) – volgens de hoogste generaal van de NAVO. (businessinsider.com/Ukraine-war-scale-out-of-proportion-with-NATO-planning)

Volgens CNN bieden de uitgelekte documenten van het Pentagon “een pessimistisch Amerikaans standpunt over de toestand van de oorlog in Oekraïne”.

En zoals vermeld in de Washington Post, onthullen de gelekte documenten een schril contrast met “de publieke verklaringen van de regering Biden over de vitaliteit van het Oekraïense leger”, en deze kennis van het onvermogen van Oekraïne om militair succes te boeken geeft steun aan degenen die de VS en de NAVO oproepen “om aan te dringen op een onderhandelde oplossing voor het conflict”. “Het vooruitzicht om miljarden dollars in een militaire impasse te pompen met slechts incrementele winst in de ene of de andere richting, zou de vastberadenheid van Kiev’s medestanders in Europa en de VS kunnen verzwakken, waardoor de roep om onderhandelingen tussen Kiev en Moskou sterker wordt.”

Dus, ondanks dat onze regering weet dat hun ‘proxy-oorlog’ tegen Rusland jammerlijk mislukt is en dat Oekraïne verpletterd wordt op het slagveld, zijn wij, het publiek, opzettelijk misleid door Biden’s pro-oorlog adviseurs en hun pro-oorlog media nieuwsorganen, die ons vertellen dat het Oekraïense leger het falende Russische leger opeet, en hoe Oekraïne voorspelbaar snel zal winnen, (zolang Amerika en de NAVO meer geld en wapens blijven verstrekken). Terwijl dit optimistische narratief al die tijd een grote leugen is geweest – bedoeld om de publieke steun voor het verlengen van de oorlog in stand te houden, in plaats van met Rusland en Oekraïne om de tafel te gaan zitten en een vredesregeling te treffen ….. Nu.

Het afgelopen jaar is deze oorlog een grote mislukking en ramp geweest voor Oekraïne, en hun kansen om te winnen zijn nul tot nul. Maar hoort het publiek dit ooit? (of zelfs maar iets dat hier in de buurt komt?). Nee, want de mainstream media voeden het publiek met leugens en misleidende slogans van het media-spinteam van de regering Biden – bedoeld om een optimistisch narratief over de oorlog in stand te houden, zodat het publiek de oorlog “zo lang mogelijk” kan blijven steunen. Het lijkt erop dat de buitenlandse beleidsmakers van Biden geloven dat het verlengen van de oorlog, door Oekraïne aan te moedigen met steeds meer wapens en $$-geld, goed is voor de Amerikaanse belangen en helpt bij het bevorderen van hun Amerikaanse beleidsdoelstelling om Rusland te verzwakken.

Dus ook al weet de regering Biden al vele maanden dat het Oekraïense leger wordt opgevreten door de Russische troepen en dat zij vrijwel geen kans maken om te winnen, toch heeft onze regering voortdurend gelogen over de feiten en voortdurend volgehouden dat Oekraïne GEEN vredesakkoord met Rusland moet sluiten. De woordvoerders van Biden blijven het publiek een positief beeld voorhouden dat Oekraïne de oorlog zal winnen – en rechtvaardigen zo hun beleid om de oorlog te verlengen, in plaats van genoegen te nemen met een vredesakkoord.

In de afgelopen maand nog heeft Biden’s woordvoerder voor nationale veiligheid, John Kirby, publiekelijk verklaard dat Oekraïne “niet moet” instemmen met een staakt-het-vuren of vredesonderhandelingen moet beginnen, maar in plaats daarvan moet blijven vechten om het verloren grondgebied terug te winnen.

Maandenlang heeft de regering Biden haar afwijzing van gesprekken met Rusland gerationaliseerd door te stellen dat “de beste manier om de vooruitzichten op echte diplomatie te bespoedigen is om het slagveld in het voordeel van Oekraïne te blijven kantelen”, zoals minister van Buitenlandse Zaken Blinken in februari verklaarde. Tijdens deze hele oorlog heeft Blinken “alle pogingen om twijfel te zaaien over het vermogen van Oekraïne om op het slagveld te winnen, ten stelligste van de hand gewezen”.

Het is duidelijk dat de regering gelooft dat de Amerikanen en Europeanen de verlenging van de oorlog met meer wapens en meer miljarden dollars niet zouden blijven steunen, als zij geloven dat Oekraïne vroeg of laat toch zal verliezen. De mensen willen geen belastinggeld en nationale defensiewapens verspillen aan een verliezend scenario – dus is de regering blijven liegen over de oorlog in Oekraïne.

Het is dan ook duidelijk dat deze gedocumenteerde onthullingen over wat er werkelijk aan de hand is in de oorlog (in plaats van de bedrieglijke propaganda van de VS en de EU) een goede reden is voor het Westerse publiek om hun regeringen op te roepen tot beëindiging van de oorlog door aan te dringen op een staakt-het-vuren en vreedzame onderhandelingen; zoals eerder dit jaar werd voorgesteld in de door het Amerikaanse Congres voorgestelde Ukraine Fatigue Resolution, waarin werd verklaard dat “de Verenigde Staten hun militaire en financiële steun aan Oekraïne moeten stopzetten” en waarin “alle strijdende partijen worden opgeroepen een vredesakkoord te sluiten”. De overgrote meerderheid van het congres verwierp echter deze resolutie waarin werd opgeroepen tot een vredesakkoord, en stemde in plaats daarvan voor verlenging van de oorlog met meer wapens en meer miljarden dollars voor Oekraïne – (veel van dat geld gaat naar Oekraïense regeringsfunctionarissen).

De minister van Defensie heeft gelogen tegen het Congres →

Voordat bekend was dat de documenten waren uitgelekt (maar NADAT de documenten waren gepresenteerd op vergaderingen van het Ministerie van Defensie), getuigde minister van Defensie Lloyd Austin voor het Congres over de oorlog, en HIER is wat er werd gezegd (in een beëdigde getuigenis) tegen Senator Wicker van de Senaatscommissie voor Gewapende Diensten bij een beoordeling van de begroting van Biden.

Senator Wicker: “Wat betreft uw optimisme dat Oekraïne de overhand heeft – dat is wat u mij gisteren vertelde?”

Lloyd Austin: “Inderdaad, en Oekraïne heeft de Russen aanzienlijke verliezen toegebracht en hun voorraad gepantserde voertuigen is uitgeput op een manier die niemand zich ooit had kunnen voorstellen, en dus zien we nu dat Rusland naar T-54’s en T-55 tanks grijpt vanwege de schade die de Oekraïners hen hebben toegebracht.”

Senator Wicker: “En het grijpen naar die tanks bewijst ‘wat’ voor u, meneer?”

Lloyd Austin: “Het toont hun vermogen om te winnen.”

In een ander gesprek onder ede zei minister van Buitenlandse Zaken Austin: “We zullen ons blijven richten op het genereren van capaciteit voor veiligheidsbijstand, zodat zij succesvol kunnen blijven.”

Wat zei Austin hier?

… “zodat ze succesvol kunnen blijven.” Dit impliceert dat Oekraïne in feite succesvol is.

Maar zijn deze uitspraken (van de minister van Defensie) waar?

OF zijn het leugens?

De uitgelekte documenten (van het Ministerie van Defensie) – die de lopende beoordelingen van het Ministerie van Defensie van de oorlog in Oekraïne bevatten (ten tijde van Austins uitspraken) – onthullen duidelijk dat Austin liegt tegen het Congres en tegen het Amerikaanse publiek. Uit de gelekte documenten blijkt namelijk duidelijk dat het ministerie van Defensie al wist dat Oekraïne jammerlijk aan het verliezen is – terwijl het ministerie van Buitenlandse Zaken al die tijd het merendeel van de mainstream media heeft gevoed met flagrante leugens over hoe goed Oekraïne het doet. In een van de gelekte documenten staat bijvoorbeeld dat “Oekraïense eenheden historische hoeveelheden artilleriemunitie verbruiken” …en dat “nieuw gemobiliseerde troepen die in de frontlinies aankomen, slecht getraind zijn”.

We weten nu dus zonder enige twijfel dat de verklaringen van Austin opzettelijk misleidend zijn geweest. Want ten tijde van deze verklaringen onthullen de uitgelekte documenten dat het ministerie van Defensie duidelijk wist dat Oekraïne verpletterd werd op het slagveld en dat hun wapens en munitie (die wij hun gaven) veel sneller uitgeput raakten dan ooit verwacht. De feitelijke kennis van het ministerie van Defensie toont dus een zeer sombere kijk op de vooruitzichten van Oekraïne in deze oorlog, en Lloyd Austin moet dit geweten hebben toen hij tegen het Congres loog. Maar we kunnen Austin natuurlijk niet zomaar verwijten dat hij onder ede heeft gelogen, want zijn verklaringen werden meestal voorgelezen uit zijn aantekeningen die waren voorbereid door het Biden-team (of zullen we zeggen: de Biden-idioten). Met andere woorden, Austin is slechts een spreekbuis voor een veel grotere agenda die van hogerhand is opgesteld en samenhangt met een bepaalde reeks doelen, belangen en ideologieën. Austin is hier niet de leider; hij is slechts een presentator.

Laten we hier heel duidelijk zijn en ons realiseren dat de informatie en beoordelingen in deze gelekte documenten afkomstig zijn van dagelijkse briefings in de loop der tijd en niet zomaar nieuwe of verrassende informatie zijn voor degenen die deze dagelijks lezen. Met andere woorden, dit was geen nieuwe verrassende informatie op dat moment, maar eerder een momentopname uit een continu patroon dat gaande is. Dit algemene feit dat Oekraïne zwaar verliest op het slagveld moet dus al vele maanden vóór deze documenten van begin maart aan de gang zijn geweest.

Maar nog belangrijker is dat uit deze documenten blijkt dat de regering Biden de oorlog tussen Oekraïne en Rusland financieel en militair heeft aangewakkerd, en de media nieuws heeft gebracht over hoe goed het allemaal ging; -ondanks dat onze leiders wisten dat de financiële en militaire steun van Amerika aan Oekraïne geen echt verschil in de oorlog zou maken en Oekraïne niet echt zou helpen winnen.

En al die tijd, met deze feitelijke beoordelingen in de hand, hebben zij zich voortdurend verzet tegen alle voorstellen voor een staakt-het-vuren, zoals van Turkije en China. Zoals bijvoorbeeld Blinken, in zijn hartstochtelijke afwijzing van China’s oproep tot een staakt-het-vuren, in maart zei dat een staakt-het-vuren “een zeer cynische val is waar we zeer, zeer voorzichtig mee moeten zijn.” Waarom? Hij heeft het nooit uitgelegd. Toch zijn veel militaire en diplomatieke deskundigen het niet eens met het beleid van de regering van geen staakt-het-vuren, geen besprekingen en geen vrede, omdat veel van deze diplomaten van mening zijn dat de “diplomaten” van Biden State Department geen belang hebben bij diplomatie. In plaats daarvan is hun voornaamste doel geweest Oekraïne te gebruiken om Rusland te “verzwakken”.

Het buitenlandse beleidsteam van Biden moet aftreden (of ontslagen worden!) – vanwege hun voortdurende leugens, bedrog en mislukkingen. En de VS moeten van koers veranderen – door op te roepen tot een staakt-het-vuren en een onderhandelde beëindiging van de oorlog, inclusief onderhandelingen over een lange termijn overeenkomst voor vrede en veiligheid tussen de VS en de NAVO en Rusland.

Nu deze documenten de valse narratieven (de leugens) onthullen die de regering-Biden over de oorlog heeft gepropageerd en die hun rechtvaardiging waren voor het afwijzen van alle vredesonderhandelingen, moeten de Amerikaanse en Europese burgers eisen dat onze regeringen uitleggen waarom zij doorgaan met het sturen van meer geld en wapens naar Oekraïne – in plaats van NU een vreedzame regeling na te streven. En de VS en de NAVO zouden moeten uitleggen waarom zij vorig jaar april 2022 de redelijke, door Turkije bemiddelde vredesvoorstellen hebben verworpen – omdat Oekraïne sindsdien voortdurend terrein heeft verloren en meer dan 100.000 soldaten heeft verloren. Bovendien waren deze afgewezen vredesvoorstellen van april vorig jaar bijna hetzelfde als wat vlak voor en vlak na de invasie werd voorgesteld (d.w.z. vredesbesprekingen in Wit-Rusland in februari 2022) – wat betekent dat deze oorlog eigenlijk nooit had hoeven plaatsvinden – en het resultaat van het advies aan Oekraïne om die vredesvoorstellen af te wijzen is uiteindelijk desastreus geweest voor Oekraïne en zijn bevolking.

Bijkomende misleidingen die door de documenten aan het licht worden gebracht De documenten vermelden ook dat de VS en het VK “speciale troepen” in Oekraïne hebben om het Oekraïense leger te helpen trainen en adviseren. De documenten onthullen ook dat Oekraïne waarschijnlijk 12 gevechtsbrigades klaar zou hebben staan voor een mogelijk tegenoffensief in het voorjaar, en dat 9 van deze 12 brigades door de VS zijn getraind en uitgerust.

Welnu, als de meeste brigades van Oekraïne getraind en uitgerust zijn door de VS en als de VS speciale troepen in Oekraïne heeft … is het dan niet zo dat dit een oorlog is tussen de VS en Rusland?

Trouwens, geen enkel lid van het Congres werd verteld dat wij speciale troepen in Oekraïne hebben, of adviseurs, wat de vraag doet rijzen of zij het Congres misleiden. Er was een tijd, niet zo lang geleden, dat het Congres het voeren van oorlog moest goedkeuren. Zoals vereist door de grondwet en sectie 8(c) van de oorlogsbevoegdheidsresolutie, moet de president expliciet en officieel toestemming krijgen van het Congres – voordat hij enig Amerikaans militair personeel, speciale troepen, adviseurs of trainers in Oekraïne stuurt of houdt in oorlogstijd.

In het licht van deze uitgelekte onthullingen over “Amerikaanse troepen in Oekraïne” (die illegaal geheim zijn gehouden voor het Congres en het publiek), heeft congreslid Matt Gaetz een “geprivilegieerde onderzoek resolutie” ingediend die het Witte Huis zou dwingen kopieën te verstrekken van alle documenten waarin plannen worden geschetst om Oekraïne militair bij te staan, en het Huis op de hoogte te stellen van het exacte aantal Amerikaanse militairen, inclusief speciale operatoren in Oekraïne…. (zoals vereist door de grondwet). Congreslid Gaetz verklaarde: “De regering Biden en andere geallieerde landen hebben de wereld misleid over de stand van de oorlog in Oekraïne. Deze regering moet totale transparantie aan het Amerikaanse volk betrachten wanneer zij oorlog met een nucleaire tegenstander gokt door speciale strijdkrachten in Oekraïne te laten opereren.”

De Amerikaanse geschiedenis kent te veel voorbeelden van presidenten die in het geheim Amerikaanse troepen inzetten zonder toestemming of medeweten van ons volk. Het gaat bijna altijd mis als presidenten heimelijk met onze troepen omgaan.”

We weten al dat de CIA sterk aanwezig was in Oekraïne, met een netwerk om kritische wapens en militaire inlichtingen aan Oekraïne te leveren. En in 2021 waren 160 soldaten van het 53e Infanterie Brigade Combat Team van de Florida National Guard, bekend als Task Force Gator, betrokken bij de training van het Oekraïense leger.

En volgens een artikel in de New York Times, “zelfs nu de regering Biden heeft verklaard geen Amerikaanse troepen naar Oekraïne te zullen sturen, is een deel van het CIA-personeel in het geheim in het land actief gebleven, vooral in de hoofdstad Kiev, waar het veel van de enorme hoeveelheden inlichtingen stuurt die de VS deelt met de Oekraïense strijdkrachten.”

Uit de gelekte documenten blijkt ook dat de VS in het geheim meeluistert naar privégesprekken in de kantoren van het hoofd van de Verenigde Naties, en ook gesprekken bespioneert van de leiders van Israël en Zuid-Korea. Sommige Amerikanen zouden dit geheimzinnige gedrag kunnen toejuichen, terwijl andere Amerikanen zich ethisch in verlegenheid zouden kunnen brengen. Het VN-gesprek dat in de documenten wordt genoemd, gaat over een “graanexportovereenkomst voor de Zwarte Zee” die de VN heeft gesloten met Oekraïne en Rusland, om de Zwarte Zee veilig te maken voor het verschepen van graan naar hongerende mensen in Afrika. Maar zoals uit de documenten blijkt, waren de Amerikaanse leiders hier boos over, omdat zij vonden dat het voeden van hongerende mensen niet zo belangrijk is als het schaden van de Russische economie.

Kortom, deze regering is onbetrouwbaar

Het volk verdient beter.

Het volk verdient een regering die de waarheid spreekt.

Niet een regering die ons consequent voorliegt.

Wat nu?

Uit de documenten blijkt dat de kans zeer klein is dat Oekraïne zijn verloren grondgebied militair kan heroveren. Daarom is de slimste volgende stap voor Oekraïne om realistisch zijn verliezen te accepteren en te onderhandelen over een vreedzame regeling – vroeger dan later – want hoe langer deze oorlog duurt, hoe meer mensen er zullen worden gedood, en dat zonder positieve reden… (zonder überhaupt winst).

De Braziliaanse president Lula da Silva zei onlangs: “De Verenigde Staten moeten stoppen met het aanmoedigen van oorlog en beginnen te praten over vrede… en de Europese Unie moet beginnen te praten over vrede”. Hij zei: “Het is noodzakelijk om een groep landen samen te stellen die bereid is een manier te vinden om vrede te sluiten.” Lula bekritiseerde ook westerse sancties voor het schaden van de wereldeconomie.

Ook de Europese leiders zien het teken aan de wand en proberen een manier te vinden om de oorlog te beëindigen voordat Oekraïne nog meer wordt vernietigd. De Wall Street Journal meldde op 24 februari dat Franse en Duitse leiders, Macron en Scholz, tegen Zelensky hebben gezegd dat hij nu “vredesbesprekingen moet overwegen.” Ze verzekerden hem echter ook dat, nadat de oorlog eindigt met een vredesregeling (die realistisch gezien verloren Oekraïens grondgebied zou omvatten), de NAVO meer geavanceerde wapens aan Oekraïne zou leveren – zodat Oekraïne later die verloren gebieden zou kunnen terugnemen.

Maar het grote probleem met dit advies is dat een dergelijk plan Rusland zou ontmoedigen om te onderhandelen over een vredesakkoord, wetende dat de NAVO [later] haar wapens aan Oekraïne zal uitbreiden! – Want… gezien de huidige situatie, waarin Oekraïne aanzienlijk zwakker is dan Rusland, is een grote tegenslag voor een mogelijke vredesregeling nu dat Rusland eerder geneigd zou kunnen zijn om door te vechten totdat het het Oekraïense leger daadwerkelijk vernietigt en een politieke regimewisseling in Oekraïne afdwingt – dan later gedwongen te worden om af te rekenen met een Oekraïens leger dat volgend jaar of in toekomstige jaren zwaarder bewapend zou kunnen zijn met geavanceerde NAVO-wapens die dan gebruikt zouden kunnen worden om Russisch grondgebied aan te vallen. Dat wil zeggen, vanuit het perspectief van Rusland zou een toekomstig Oekraïne vol met meer Amerikaanse en NAVO-wapens een toekomstige existentiële bedreiging voor Rusland vormen.

Daarom zou Rusland kunnen proberen een einde te maken aan deze mogelijke toekomstige bedreiging, door Oekraïne te verslaan en te demilitariseren nu het zwak is, in plaats van later geconfronteerd te worden met een versterkt Oekraïens leger.

Corruptie en diefstal in Oekraïne

400 miljoen dollar in contanten op zak door de Oekraïense president en bevelhebbers

Insiders van de CIA hebben de met de Pulitzer prijs bekroonde journalist Seymour Hersh meegedeeld dat…

“De Oekraïense president en velen in zijn entourage hebben onnoemelijk veel miljoenen afgeroomd van de Amerikaanse dollars die bestemd zijn voor dieselbetalingen. Een analist van de Central Intelligence Agency schatte de verduisterde fondsen vorig jaar op minstens 400 miljoen dollar; een andere expert vergeleek het niveau van corruptie in Kiev met dat van de Afghaanse oorlog. Veel ministeries in Kiev hebben letterlijk “geconcurreerd”, zo werd mij verteld, om dekmantelbedrijven op te zetten voor exportcontracten voor wapens en munitie met particuliere wapenhandelaren over de hele wereld, die allemaal smeergeld geven. De kwestie van de corruptie werd rechtstreeks met Zelensky besproken tijdens een ontmoeting in januari vorig jaar in Kiev met CIA-directeur William Burns. Zijn boodschap aan de Oekraïense president, zo vernam ik van een inlichtingenfunctionaris die rechtstreeks op de hoogte was van de vergadering, kwam zo uit een maffiafilm uit de jaren vijftig. De hoge generaals en regeringsfunctionarissen in Kiev waren boos over wat zij zagen als Zelensky’s hebzucht, zo vertelde Burns de Oekraïense president, omdat “hij een groter deel van het afgeroomde geld nam dan naar de generaals ging. ”” © Ending Nuclear Weapon.


Wat nu! In alle westerse landen en veel landen aangesloten bij de NAVO zitten politici die daar kunnen blijven zitten omdat ze, net als de Biden regering, constant liegen en de media opdracht geven de bevolkingen verkeerde informatie te geven!

Eigenlijk wisten we dit al heel lang, maar waren te beroerd hier iets aan te doen! Iedereen die niet in een grot leefde wist dat Mark Rutte iedere Nederlander 1000 euro beloofde als hij gekozen zou worden! En dat was zijn eerste openbare leugen niet!

Het is dus niet alleen de Biden regering die het Amerikaanse volk voorliegt, het gebeurt in de hele westerse wereld. En wanneer dit niet nu gestopt wordt zal de hele westerse wereld, Amerika, Europa, Australië en Nieuw Zeeland hier de dupe van worden. Nemen we daarbij de doelstellingen van de NWO en het WEF, dan weten we over een aantal maanden waarom we eerder hiertegen hadden moeten ageren. Maar dan is het voor velen te laat!

De VS is bezig de oorlog in Oekraïne te verlengen. Ondanks het feit dat dit alleen maar meer slachtoffers geeft. Dit is dan een zeer duidelijk bewijs dat deze liegende corrupte politici niets geven om het leven van mensen! Ook jouw leven niet en ook het leven van je kinderen niet. Want ze doen alles om hun eigen ondergang te voorkomen! En of dat duizenden of miljoenen het leven kost is voor dit soort mensen geen enkel probleem omdat ze geen enkele empathie meer hebben en daardoor psychopaat zijn die elke realiteit met gevoelens hebben verloren.

Het is aan zeer veel gebeurtenissen te merken dat ze willen dat er een wereld komt die steeds verder in verwarring raakt, dat de westerse cultuur verdwijnt, dat mensen tegen elkaar worden opgezet om de verdeeldheid te vergroten. Zelfs dat pedofilie genormaliseerd gaat worden en straks jouw kinderen gepenetreerd worden voor het genoegen en bevrediging van de onbevredigbare! Wil je dit laten voortbestaan doe dan helemaal niets en laat het gebeuren. Je kan je zelfs aansluiten bij deze groepen die de Woke gedachten onderstrepen en daarmee alles van culturele waarden aan de kant gooien voor nog meer bevrediging van de gemiste en ontbrekende gevoelens. Maar heb je die gevoelens nog wel behouden, neem dan je rechtmatige plaats in  deze wereld in en strijd voor eerlijkheid, oprechtheid en het behoud van de eigen cultuur!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk