Volksbrand in Frankrijk


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #041


Geen kaarsen of taart voor de eenjarige verjaardag, deze week, van de tweede termijn van Macron, maar een volksbrand! Het inferno van de legitieme woede die zo sterk stijgt en zich vertaalt in een verzet in het hele land, in de voortzetting van de bevrijdingsstrijd die de Fransen al voeren sinds de gele vesten, de anti-Pass demonstraties, die voor de Vrede,…


Het Franse verzet Door: Florian Philippot eMail nieuwsbrief

Macron kan zich alleen per helikopter verplaatsen, met 500 politie- en gendarmes en een generator tot zijn beschikking: de situatie wordt onhoudbaar. Hetzelfde geldt voor zijn ministers, die elke dag reizen afzeggen en overal waar ze komen geconfronteerd worden met duizenden Fransen die verantwoording eisen.

Ik feliciteer de patriotten en activisten die zeer betrokken zijn bij deze beweging, nog vóór de door Brussel geëiste pensioenhervorming: zij zijn de eer van Frankrijk en de strijd van het verzet!

Om de beste vruchten af te werpen moet het huidige gekonkel tot op de bodem gaan! Neem nu de nieuwe koolstofbelasting, opgelegd door de EU en die elke Franse burger minstens 450 € per jaar zal kosten. Hoe kunnen we daaraan ontsnappen? Door uit de Europese Unie en haar ideologie te stappen! Achter de koolstofbelasting zit de koolstofpas tegen onze vrijheden, om ons te domesticeren. Laten we het hebben over de insecten die op ons bord liggen: dit is ook een EU-richtlijn! Frexit moet centraal staan in ons project en dus in onze strijd!

Laten we de nieuwe wereld begrijpen die vorm krijgt, evenwichtiger, met de opkomst van de “BRICS”: Frankrijk moet op de kar springen en zich dus bevrijden van zijn onderwerping aan Brussel, Berlijn en Washington. Laten we het einde van de NAVO en de vrede centraal stellen in ons project en onze strijd!
Vrijheid, een vrij Frankrijk, Vrede, totaal verzet, we zullen ze met kracht verkondigen aanstaande maandag 1 mei in Parijs in een grote nationale optocht, in heilige eenheid! Bijeenkomst om 14.00 uur op het Trocadero-plein, met een Franse vlag, een pan…

Elke dag bouwen we, verenigd!

MAANDAG 1 MEI PARIJS
Nationale optocht “Totaal verzet”. Trefpunt 14u Place du Trocadero. Beveiligde optocht.

Ik wilde dat onze 1 mei demonstratie zou eindigen bij het Ministerie van Volksgezondheid. Ik wil u eraan herinneren dat er een maand geleden een belofte is gedaan om de geschorste werknemers weer in dienst te nemen en een einde te maken aan de vaccinatieplicht voor covisten. Sindsdien is er niets gebeurd! Het is onze plicht om niet op te geven, om aan de kant van de eer te staan in een vitale strijd voor menselijkheid en waarheid!

Wij voeren deze strijd met u voor ons allen en voor de toekomstige generaties. Van school tot energie, van cultuur tot industrie, alle onderwerpen interesseren ons en zijn zoveel stenen van een prachtig bouwwerk: een nationaal project om ons te bevrijden, om Frankrijk en de mensheid een toekomst terug te geven! Welkom aan allen in de strijd!
Leve de patriotten!

Leve Frankrijk!
Florian Philippot,
voorzitter van de patriotten.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk