Is Bill Gates een mensenredder?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #038


WEF-insider geeft toe dat Gates de mensheid ‘injecteert’ met mRNA via de voedselvoorziening Terwijl iedereen werd afgeleid door de laatste nieuwscycli van de mainstream media, zijn de elites begonnen met het pompen van mRNA in de vleesvoorziening, met plannen om synthetisch mRNA in commerciële melk en groenten te stoppen. 


En het Congres is ontmaskerd dat het Big Pharma afdekt en hen toestaat mRNA in onze voedselvoorziening te pompen zonder ons medeweten, schrijft The Peoples Voice. 

Zodra duidelijk werd dat een aanzienlijk percentage van de bevolking zou weigeren zich onder dwang te laten vaccineren, begon de elite te werken aan sluwe alternatieve plannen om ons hun prikken op te dringen. Vorige week hebben wetenschappers die mRNA in koemelk hebben gepompt, bekendgemaakt dat zij muizen die zich met de melk hadden gevoed, “met succes” hebben geïmmuniseerd, wat doet vrezen dat commerciële melk stilletjes zal worden geladen met mRNA om de ongevaccineerde bevolking te vaccineren. De onderzoekers ontdekten dat zij een klein stukje mRNA in kleine pakketjes konden stoppen, exosomen genaamd, die in melk voorkomen. Vervolgens voerden zij deze melk aan muizen, en de muizen absorbeerden de exosomen in hun spijsverteringsstelsel. En als u geen commerciële melk koopt, heeft de elite ook voor u een plan. Zij gaan mRNA-vaccins in planten inbrengen – met of zonder uw medeweten of toestemming. 

Vaccins kweken in planten om de mensen te infecteren zonder onze toestemming. Dit is de zoveelste misdaad tegen de mensheid, gepleegd door de elites. Een “natuurlijk proces?” We leven nu echt in de wereld van Orwell. 

Oorlog is vrede. 
Onwetendheid is kracht. 
Pedofilie is normaal. 

Het inbrengen van mRNA in een plant die bestemd is om te worden opgegeten door nietsvermoedende gezinnen… is een “natuurlijk proces.” Gezien de hoeveelheid schade die mRNA-vaccins in de wereld aanrichten, kunnen we niet toestaan dat deze Biotech-bedrijven wegkomen met het argument dat mRNA een “natuurlijk proces” is. 

Het IPCC Rapport & de Omslag van Covid naar Klimaat 

Zeker als je bedenkt hoe het establishment, in opdracht van de globalistische elite, iedereen heeft gedemoniseerd die pleit voor echte natuurlijke processen en behandelingen. Natuurlijke immuniteit is een natuurlijk proces. Maar het establishment heeft verklaard dat natuurlijke immuniteit niet bestaat. Het is gewoon een “gevaarlijke samenzweringstheorie.” De mainstream media zijn nog nooit zo uit de pas gelopen met de rest van ons. Ze belazeren ons namens de elite, die zo machtsdronken is geworden dat ze het contact met de werkelijkheid heeft verloren. 

De mondiale elite, geleid door figuren als Klaus Schwab en Bill Gates, zijn nu net stripfiguren. 

Behalve dat ze echt zijn en ongelooflijk gevaarlijk. Neem bijvoorbeeld Gates. Hij wordt steeds arroganter en schaamt zich er niet langer voor om zijn ware bedoelingen met de planeet openlijk te verkondigen. Dit is een eigenschap die veel psychopaten gemeen hebben. Het is dan ook geen verrassing dat Gates, in plaats van toe te geven dat de mensheid de waarheid over de desastreuze experimentele Covid-19-prikken onder ogen heeft gezien, er nog een schepje bovenop doet en het op zich neemt de wereld heimelijk te vaccineren. Volgens de miljardair-eugeneticus hebben koeien, varkens en kippen een ontoereikende genetica. En de enige manier om die genetica te “repareren” is elk landbouwhuisdier ter wereld te “vaccineren” met nieuwe mRNA-vaccins. Toevallig zijn de enige dieren die hij vol wil pompen met mRNA, dieren die overal ter wereld op het bord belanden. Tenzij alle boerderijdieren worden volgepompt met mRNA en de nieuwste gifstoffen van Big Pharma, blijft de voedselvoorziening volgens Gates “vuil”. Alleen hij en zijn globalistische volgelingen kunnen de natuur “zuiveren” met nieuwe chemicaliën en DNA-modificatie technieken – wat ze ook met mensen proberen te doen. De Groene Agenda en het plan om de industriële wereldeconomie te laten instorten – 

Bevolkingsvermindering op een massale schaal 

Mocht u destijds nog twijfelen, Robert F. Kennedy Jr. had gelijk toen hij zei dat Bill Gates een God-complex heeft en de wereld wil herscheppen naar zijn eigen beeld. Maar het wordt nog erger. 

Advocaat Thomas Renz heeft gewerkt aan House Bill 1169 en heeft een reeks mazen gevonden die door het Congres zijn gecreëerd, waardoor mRNA nu al in de Amerikaanse voedselvoorziening kan zitten. Zoals we eerder in de video onthullen, zijn er concrete plannen om mRNA-vaccins ook in groenten in te brengen. De elite stopt nergens voor, met operaties op verschillende fronten, allemaal bedoeld om ongevaccineerden te dwingen de prik te nemen. Dit alles is al vele jaren in de maak. Dertien jaar geleden kwam Gates bijeen met beruchte globalisten, waaronder Warren Buffett, David Rockefeller, George Soros, Michael Bloomberg, Ted Turner en Oprah Winfrey, om een antwoord te bedenken op het zogenaamde “probleem” van de bevolkingsgroei, die door al deze figuren wordt gezien als een bedreiging voor het menselijk ras – waarmee zij zichzelf bedoelen en hun zuurverdiende rijkdom en uitbundige levensstijl, die is opgebouwd over de ruggen van dezelfde mensen die zij nu proberen uit te roeien. Verontrustend genoeg zijn de macht en invloed van Gates sindsdien alleen maar toegenomen en is hij nu de grootste particuliere landeigenaar van Amerika. 

Volgens het Land Report 100 van vorig jaar, een jaarlijks overzicht van de grootste landeigenaren van het land, heeft Gates 270.000 hectare land in heel Amerika verworven. Hij heeft ook een oogje op landbouw in Sub-Sahara Afrika en Zuid-Azië. Analisten verbinden nu de punten over zijn aankoop van landbouwgrond, zijn massale vaccinatieagenda en zijn GEN modificatie projecten. Het lijkt erop dat de agenda van de mondiale elite om de voedselvoorziening te kapen langzaam wordt uitgevoerd met Gates als hun frontman. Het Nieuwe Normaal Links Een mogelijk doel van Gates bij het stimuleren van GM van boerderijdieren is om ze te decimeren en de mensen te dwingen in de toekomst in het laboratorium gekweekt anorganisch vervangend voedsel te eten, waardoor de keuzevrijheid van de mensen in wezen wordt geëlimineerd. 

Jacob Bruns, die schrijft voor Headline USA, legt uit: “In de ogen van de miljardairs van de wereld blijven er religieuze en politieke ‘obstakels’ over die hun massale experimenten in de weg zouden kunnen staan.” En hij heeft groot gelijk. Het is geen toeval dat de globalistische elite op het World Economic Forum actief werkt aan het ondermijnen van religie en het overtuigen van de mensheid dat God dood is en Jezus nepnieuws. Wij hebben een complete video gemaakt over de agenda van de elite om religie te vernietigen en de wereld ervan te overtuigen dat God dood is. Robert F. Kennedy gaf deze week een toespraak op Hills Dale College en noemde het Milligram experiment van het MK Ultra Programma – en hoe het verband houdt met wat wij allemaal hebben meegemaakt tijdens de zogenaamde pandemie. Als u deze video bekijkt, behoort u ongetwijfeld tot de 33% die zich niet laat vertellen wat ze moeten doen door kwade overheersers. Het is nu onze taak om te vechten voor de 67% totdat zij wakker worden en voor zichzelf kunnen vechten om de vrijheden te herstellen waarin wij allemaal geloven. ©Thepeoplesvoice

Bill Gates is de man die zeer veel verstand heeft van virussen. Al jaren maakt Bill de Window programma’s. Maar dat is slechts een slecht programma omdat de, door Bill ook gemaakte virussen er makkelijk toegang vinden. Omdat Bill overal geld ziet en overal geld aan wil verdienen, maakt Bill ook antivirus programma’s die hij aan jou verkoopt omdat je anders niets hebt aan Windows! Bill verdiend meer aan het verkopen van antivirus programma’s dan aan Windows zelf. En jij hebt dat niet door?!? En Bill zou Bill niet zijn als hij dat weer wil doen, maar dan met mensen! Bill heeft verschillende laboratoria waarin hij nu eiwitstructuren laat maken die hij loslaat bij mensenmassa’s met de bedoeling dat ze mensen infecteren en ziek te maken! Dit noemt hij weer virussen. En, Bill kennende, heeft hij ook het antivirus op de plank liggen. Eerst koopt hij zich de belangrijkste plaats in bij de WHO om zodoende te kunnen bepalen wat daar bekokstooft wordt. 

Pandemie, en regels die landen moeten volgen! Dan heb je voldoende vrijheid om vaccins te laten maken en die goed te laten keuren door instanties die omgekocht worden, inclusief politici en wetenschappers die niet in de wetenschap horen te werken. Dus eerst een programma, dan een virus en daarna een virusdoder. Maar nu uitgeprobeerd op mensen. Dus Bill laat ook zien een probleem te hebben! Hij heeft het probleem dat hij mensen haat en graag wil vernietigen. Bill is een narcistische psychopaat waarin elk gevoel van schaamte, empathie en gevoel ontbreekt! En juist dit figuur heeft zoveel geld bij elkaar geharkt dat hij, met andere psychopaten, de wereld een beetje naar zijn hand kan zetten! En dat staat een groot deel van de mensheid hem toe, nog wel! Wanneer word jij wakker!?

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk