Meme’s week 16-04-’23 tot 23-04-2023

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #037


Deze week beginnen we met een Twitter meme, wat betekent het nu eigenlijk om activisme te voeren. Is dat een hartje, een like geven, of komt er meer bij kijken? Ik verbaas me eigenlijk dat veel mensen erg verbaal zijn als ‘iets’ ze niet aanstaat. Maar als een voor een hun vrijheden afgenomen worden, ze zich letterlijk ‘blauw’ van de koude betalen, houden ze hun “BEK”, ik snap het niet, totaal niet !!
Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk