dotcom.radio aflevering 360 van 23-04-2023

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #037


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 360: Bezoek Parijs: Geen crisis zichtbaar – De stamtafel – WIJ, zijn het probleem – EU Co2 belasting – De waarheid vertellen wordt bestraft – Dé 20 miljoen ‘vaxperiment’ doden verspreking? – Pentagon document lekken – Fauci Twitter files – Tegenstanders van C19 maatregelen uit de weg geruimd – Apeel stickers – en veel, veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

MIKE: Ik zeg dit al jaren. Niet zij zijn het probleem [Gates, Soros, Fauci, etc], maar wij. Alles wat nodig is voor het kwaad om te zegevieren is dat goede mensen niets doen. Twitter video

DIT, beschrijft zo’n beetje mijn sociale leven de afgelopen 3 jaar aan de stamtafel


Nederlands Nieuws[Marij] Omroep Ongehoord Nederland reageert verheugd op de beslissing van het Commissariaat voor de Media om het verzoek van de stichting Nederlandse Publieke Omroep om handhavend op te treden tegen ON! af te wijzen.

* Dinsdag: Het Europees Parlement heeft voor een CO2-taks gestemd. Dit betekent dat Europese burgers én bedrijven meer gaan betalen voor de eigen uitstoot van broeikasgassen. 

* Twitter: Hoe kan het dat we nog geregeerd worden met een coalitie van 40 zetels?
Wereld Nieuws[Geert] Traditionele landen stoppen Westerse seks-agenda voor kinderen Traditionele landen deelden gisteren op een jaarlijkse VN-onderwijs-conferentie een beslissende en onverwachte klap uit aan de Westerse seksuele agenda. Westerse landen waren in staat om onderhandelingen zo te beïnvloeden, dat het ontwerp nog de term “uitgebreide seksuele voorlichting” bevatte, maar ze waren niet in staat om deze overeenkomst af te dwingen door de bezwaren van tientallen traditionele landen uit Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Oost-Europa.

https://ejbron.wordpress.com/2023/04/16/traditionele-landen-stoppen-westerse-seks-agenda-voor-kinderen/

[Geert] 111 jaar geleden zonk het passagiersschip Titanic, het grootste schip van die tijd, tijdens zijn eerste reis nadat het op een ijsberg was gebotst. 1514 van de meer dan 2200 opvarenden verloren het leven. En ook nu nog wordt wereldwijd algemeen aangenomen dat het zinken van de Titanic een ongeluk was en het gevolg van een samenloop van negatieve omstandigheden. Onderzoeksjournalist
Gerhard Wisnewski heeft in zijn boek “Das Titanic Attentat” in 430 bladzijden de feiten, omstandigheden, getuigenverklaringen enz. samengevat, die duidelijk spreken van een opzettelijke schipbreuk. 
www.kla.tv/25751

[Mike] Jordan Sater: Pentagon document lekken: Waren de uitgelekte D.O.D.-documenten over Oekraïne een zorgvuldig opgezette (of slordig in elkaar gegooide) Deep State psy-op, bedoeld als rechtvaardiging voor meer regulering van de sociale media?

[Geert] FrontNieuws: De NAVO catastrofe in Oekraïne”: Rusland heeft 200 NAVO-officieren gedood met Kinzhal-raketten op een geheime bunker. De militaire departementen van de VS, het VK, Polen en enkele andere NAVO-landen zeggen liever geen woord over wat er begin maart in de buurt van Lviv is gebeurd. Maar toch begint de “kat uit de zak” te komen.|

[Mike] It’s an absolute TRAVESTY to our 1st Amendment rights that this Dominion settlement even happened in the first place. Does anyone else find it oddly unsettling that the $737M settlement amount magically turned into over $1B overnight???

* GV Bezoek Parijs; ‘Geen crisis zichtbaar’ [!]

* GV Frans verzet; “Geen woorden, maar daden !!
– Het is maar al te duidelijk, het pensioen besluit, en de manier waar op dit tot stand kwam was niet meer als het lont in een kruitvat.

* GV De Waarheid vertellen wordt bestraft!
– De door het Witte Huis bevolen arrestatie van de jonge luchtmacht soldaat Jack Teixeira. Het schetsen van de echte situatie in de Oekraïne

[Mike] 1) Last night, Trump told General Flynn, former Trump National Security Advisor, “it’s only a year and a half, just stay healthy”.
Media[Mike] FOX NEWS: “A shocking report issued by international legal experts with the backing of the United Nations appears to open the floodgates to normalize sex with minors…

* NOS: AIVD: complottheorieën over ‘machtige elite’ ernstige dreiging
– Noot: Ik proef paniek, een voorzet om snel tot het internet toegang paspoort te komen. Alle complotten komen wel een ‘beetje’ voorbij beste AIVD, maar ik mis nog kinderhandel, adrenochroom en pedofelie, of is DAT, … nog te gevoelig ?

* Twitter: Tucker: “So 80% of Twitter staff left when you took over. How do you run it with only 20% of the staff?

* Robert F Kennedy; Please help me share this video announcing my run for President of the United States.
(on)Gezondheid[Mike] Bad Pfizer Vaccine Batches Account for 4.2% of doses but 71% of Serious Adverse Events – Noot: Hebben we dit 2 jaar geleden ook al niet langs zien komen, … Dit zijn uiterst belangrijke resultaten. Zij impliceren dat het debacle met het COVID-19-vaccin inderdaad een productprobleem is en in de meeste gevallen niet te wijten is aan de gevoeligheid van de patiënt. Bovendien heeft het gebrek aan inspecties geleid tot een veiligheidsramp. Sommige onfortuinlijke patiënten krijgen te veel mRNA, verontreinigende stoffen of beide en worden dus blootgesteld aan schadelijke en in sommige gevallen dodelijke injecties.

* video van Christine Anderson; “Coronavaccins hebben in Europa ruim miljoen mensenlevens gered, stelt WHO-rapport” In de video wordt echter ineens gesproken over 20 miljoen vaccinatie doden. IS DAT, … een verspreking of ligt dat nummer dichter bij de waarheid?

* Producten met Apeel stickers
Deze spray wast niet weg, U zult het eten als u ervoor kiest om Apeel producten te kopen. “Gecoat in Apeel om de versheid te beschermen en plastic afval te verminderen.” Dit is een bedrijf geassocieerd met Bill Gates en het WEF (Bron op Email)

* Ninefornews: Varkens krijgen in de Verenigde Staten al sinds 2018 mRNA-vaccins toegediend. Hierna zijn koeien en kippen aan de beurt, waarschuwt advocaat en activist Thomas Renz

[Mike] Jij had nog iets over lab grown meat ?

* Twitter UK MP Andrew Bridgen “The figures for the UK…the last week of March, 21% above the five year average…the excess de@ths aren’t stopping…they don’t want to talk about it.”

* HCQ dokter klaagt CNN Anderson Cooper aan voor 100 miljoen $ dollar
* WHO wetenschapper dreigt de doodstraf veroordeling te krijgen in India vanwege het achterhouden van ivermectine

[Mike] Fauci Twitter files. Hij had dus een geheim Twitter account @whocovidresponce dat hij ontkend.
– Attorney Angela Sherrer, who left when Musk sought to buy Twitter, praised Fauci as “the leading trusted voice about the COVID-19 response in the United States.”
– In December 2020, Twitter announced they would begin removing and labelling tweets that contained vaccine “misinformation” especially concerning COVID-19 vaccines.

[Geert] “Doodstraf” voor tegenstanders van Corona?
Twee jaar geleden werd de Tanzaniaanse president John Magufuli begraven.
Het is het bekendste geval van een hele reeks plotselinge en mysterieuze
sterfgevallen van invloedrijke personen. Is hier een dieper verband?
www.kla.tv/25813

* Frankrijk, het enige land ter wereld waar de C19 maatregelen nog niet afgeschaft zijn. SOS: De jonge Franse arts Dr. Pamart richt zich tot de wereld met een ontroerende noodkreet. NL ondertitels.
https://www.kla.tv/Coronavirus-nl/25561

* Mike Adams: Het is heel duidelijk wat er gaande is in de staat Washington, waar de regering onder de linkse fascist Gov. detentiekampen bouwt en tegelijkertijd het Tweede Amendement verbiedt om ervoor te zorgen dat niemand zich kan verzetten tegen de komende razzia’s en uitroeiingscampagne.
Gedachtenvoer[Mike] What Walmart’s pullback from Chicago says about Corporate America’s limits

[Marij] DIT, … is wel een leuke. de bevolkingskaart van de wereld. Overbevolking, nee joh een fabeltje. Kijk maar

* GV Laat de slapers maar slapen. WE, … hebben geen tijd meer !!
– Zijn we eigenlijk -nu nog- wel bezig met het ontwaking proces van onze medeburgers of is het eigenlijk alleen maar een zoektocht naar “like minded – gelijk gestemde mensen? OMDAT ER GEEN TIJD MEER IS VOOR HET LANGE ONTWAKING PROCES. Dat wordt nu meer een pijnlijk – na de feiten – proces.
– Zou het kunnen zijn dat veel van die vrije denkers het hart nog niet op de tongriem hebben? Omdat ze een baan hebben en weten dat dit gevolgen kan hebben als ze uit de school klappen, om de verstandhouding niet te verstoren … ‘ergens’ binnen hun netwerk?
In verzet komen is een burgerplicht in tijden dat er een totalitaire dictatuur uitgerold werd, die allerlei onwettige maatregelen mogelijk maakte die zo opnieuw ingevoerd kunnen worden.

[Mike] GV De Waarheid Ligt Nooit in het Midden

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten