Bezoek Parijs; ‘Geen crisis zichtbaar’ [!]

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #036


Deze week bezocht Sylvia Parijs, ze stuurde mij een WhatsApp; “Ik had gehoopt een ene-opener te zien hier voor, … Bizar in vergelijk met de beelden op internet”


Volop kunnen genieten van een weekend Parijs, de stad waar het contrast in een tijd als nu enorm is.

Overvolle terrasjes met vrolijke mensen en rijen wachtenden voor de restaurants waaronder de Parijzenaren maar zeker ook veel toeristen. 

Restaurants waren allemaal overvol.

Ik zag een stad die rust en harmonie uit straalde, wat totaal haaks staat op de beelden die we zien via het alternatieve nieuws.

Behalve vrijdag 14 april, na groen licht van het constitutioneel hof voor het ophogen van de pensioenleeftijd, gingen colonnes, politieauto’s en brandweerauto’s door de straten heen.

Best indrukwekkend en dan zie je om je heen een ieder gewoon doorgaan met eten en gezellig kletsen.

Het geeft dan wel het bizarre van de situatie aan want de gezelligheid gaat door maar 100 meter verder zijn demonstranten bezig te vechten voor vrijheid.

Absoluut geen bergen afval gezien en ik ben werkelijk op elke plek in het centrum van Parijs geweest. De stad was schoon en netjes.

Helaas zijn veel bekende gebouwen in doeken gepakt voor restauratie wat te maken zal hebben met de Olympische Spelen in 2024.

Want het land mag in brand staan, het moet voor de buitenwereld er allemaal perfect en gelikt uitzien. Niets is wat het lijkt!

Het brengt je bijna aan het twijfelen want je wilt het verzet voelen en zien omdat je er zelf ook zo instaat en beseft dat verzet nog onze enige way out is. Hoe groot is de massa van verzet daadwerkelijk … mega groot mag ik hopen want mijn hoop ligt bij de Fransen … zodat het aanstekelijk mag werken voor de rest van EuropaBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk