De Waarheid vertellen wordt bestraft!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #034


De arrestatie van de Papers lekken is het begin van de onenigheid die Biden’s Oekraïne-dwaasheid zal doen instorten. De door het Witte Huis bevolen arrestatie door de FBI van de jonge luchtmacht soldaat Jack Teixeira.


In zijn ouderlijk huis, op een steenworp afstand van het 8-slaapkamer herenhuis aan zee van Joe Biden in Rehoboth Beach, betekent het begin van het einde van een hopeloos misplaatste oorlog in Oekraïne. Als jongste lid van een patriottische familie van luchtmacht inlichtingenofficieren (zijn stiefvader en stiefbroer zijn ook AF-inlichtingenofficieren in de 16th Air Force cyber-intelligence wing), werd luchtmacht soldaat Teixeira toegewezen aan nachtelijke communicatie op Joint Base Cape Cod, nabij Martha’s Vineyard in Massachusetts, waar hij alarmerende berichten uit Oekraïne en andere probleemgebieden oppikte, schrijft Yoichi Shimatsu. 

De ethische uitdaging waarmee Teixeira werd geconfronteerd, namelijk of hij de feiten aan de jonge militairen in zijn online Discord-kring moest bekendmaken, vloeide voort uit de steeds grotere kloof tussen de gloedvolle beloften van het Witte Huis over de overwinning in Oekraïne en de realiteit van de brutale verliezen die uitmondden in een dreigende nederlaag voor de marionetten alliantie van de NAVO en het criminele wapenhandelaars regime van Zelensky. Het zijn Joe Biden en zijn misleide lakeien die Amerika hebben verraden, Afghanistan hebben verlaten en de zinloze slachting hebben veroorzaakt in wat er overblijft van Oekraïne. De feiten ter plaatse, zoals onthuld in de Teixeira lekken, geven aan dat veel meer Amerikaanse militairen dan de 13 mariniers die werden gedood in het laatste Taliban-offensief, binnenkort zullen sterven tijdens de komende terugtrekking (door het WH aangekondigd als een “lente-offensief”) uit de Donetsk-sector. 

De Amerikaanse vrijwilligers die nu worden klaargestoomd voor de val zullen niet worden geteld in het bloed en de ingewanden van een paniekerige terugtocht. Ondertussen zal de harteloze morele lafaard Joe Biden elk Russisch aanbod voor vredesbesprekingen om een ordelijke terugtrekking naar Polen mogelijk te maken uit de weg gaan. 

Het opkomende scenario doet denken aan de val van Saigon in april 1975, het verpletterende einde van de oorlog in Vietnam. Militairen als patriotten, politici als schurken! De verachtelijke liberale media hebben geprobeerd Teixeira af te schilderen als een rechtse wapengek, terwijl zijn profiel typerend is voor patriottische militairen, van wie überhaupt wordt verwacht dat ze overweg kunnen met vuurwapens en de krachtigere wapens die nodig zijn voor hun rigoureuze besluit om deze natie te beschermen. 

Wat betreft de berichten over zijn antisemitische opmerkingen: de minachting van militairen voor Joden is grotendeels te rechtvaardigen door de laffe weigering van de overgrote meerderheid van de Joden om de wapens op te nemen ter verdediging van deze samenleving sinds de slag bij Lexington en Concord. Wat is er werkelijk aan de hand in Oekraïne? 

Mijn vader, de langst dienende Amerikaanse soldaat in het Afrika-Europa theater van de Tweede Wereldoorlog, had alleen de meest harde woorden voor de laffe vermijding van militaire dienst door Joden, die het te druk hadden op het thuisfront met “het neuken van onze vriendinnen en vrouwen en het profiteren van de oorlogsindustrie”. Wat Teixeira’s beoordeling van zwarten betreft, dito, de eersten die de benen nemen als het schieten en sterven begint. Het is niet het racisme, maar de herhaalde realiteit van de strijd die deze jammerlijk accurate beoordelingen binnen de militaire gelederen heeft gevormd. Er is geen gelijkheid als het gaat om de culturele erfenis van moed: sommigen hebben meer dan hun quota aan moed, terwijl anderen gewoon niet voldoen. Er is individuele moed voor nodig om meer te zijn dan een blatend schaap in het slachthuis. Een dreigende nederlaag. 

De scepsis van een soldaat over het onrealistische verloop van een steeds intensievere oorlog leidde tot zijn ongeoorloofde, beperkte vrijgave van militaire documenten, die allemaal wijzen op alles behalve een op handen zijnde overwinning in Oekraïne. Het is ontoelaatbaar, maar wel volkomen ethisch, om legitieme, op feiten gebaseerde twijfels te uiten over de Amerikaanse rol in het conflict tussen Oekraïne en Rusland, vooral wanneer er van de civiele administratie in D.C. geen eerlijke beoordeling komt en ook nooit zal komen, net als in vergelijkbare verliezende situaties in het recente verleden in Afghanistan, Syrië en, erger nog, Vietnam. Een overwinning is onmogelijk als iedereen ons haat. 

Wat de mainstream media niet melden, is dat de helft van de Oekraïense bevolking zich in Rusland bevindt, dat niet aan onze kant staat en niet bij de NAVO, en dat veel van die mannen en vrouwen van Oekraïne dienen bij het Russische leger. De decimering van Zelensky’s grondtroepen in Bakhmut betekent dat Amerikaanse soldaten binnenkort hun plaats zullen moeten innemen. De veramerikanisering van het Oekraïne-conflict komt eraan met directe Amerikaanse betrokkenheid, net als in juli 1965 de veramerikanisering van de oorlog in Vietnam, die uiteindelijk leidde tot meer dan een half miljoen Amerikaanse slachtoffers in die afschuwelijke nederlaag. Met nog slechts enkele Vietnamveteranen in VA-ziekenhuizen, de naoorlogse verliezen door verwondingen, overmedicatie en minder dan overweldigende publieke steun, is de les brutaal duidelijk: eenmaal klaar met je, wil de Amerikaanse regering je graag vergeten en van de herinnering verlost zijn. 

Kijk vooruit! 

Jack Teixeira bezit wat elke luchtmacht soldaat moet hebben om een crash te overleven: het vermogen om naar de feiten op de grond en in de lucht te kijken, en zijn aandacht te richten op wat daarachter ligt. Zo niet, dan verliezen we weer alles wat we hebben, waarschijnlijk voor de laatste keer, gezien de onvriendelijkheid van China, Mexico en het grootste deel van Latijns-Amerika, en de steeds bredere kring van bondgenoten van Rusland. 

Joe Biden is een bombastische verliezer, een blinde dwaas, het slechtste soort “opperbevelhebber”, een titel en taak waarvoor hij totaal niet gekwalificeerd is. 

Onze huidige strijd gaat over nationale overleving en het behoud van onze populistische representatieve tradities, waarden en instellingen, niet over inmenging in verre regio’s als Oekraïne of Taiwan. Wat betreft de “dreiging van militaristisch imperialisme”: de VS behoren tot de grootste imperia ter wereld, met verre bezittingen als Puerto Rico, Guam, Palau, de Marshalls, Micronesië en de misnoemde Maagdeneilanden, met grote militaire bases in Japan, Duitsland, Spanje, Zuid-Korea, Cuba, Groenland, steunpunten op honderd buitenlandse vliegvelden en marinehavens, en de hoop op een permanente basis in Australië. Als nationale bevrijding onze prioriteit is in het buitenlands beleid, laten we dan om te beginnen Hawaï, Alaska en het zuidwesten teruggeven aan de inheemse bevolking, terwijl we inpakken om Afrika, Europa, Latijns-Amerika en Azië achter ons laten. 

De brutale waarheid is dat de VS zich in de laatste fase van interne ineenstorting bevindt, als gevolg van de zieke besmettingen van de wokerij, de ongebreidelde abortus van toekomstige burgers, de immigratie uit vijandige samenlevingen, het opgeven van de christelijke waarden en tradities van de Founding Fathers, educatieve flauwekul, moreel verval, culturele ondermijning, grove onwetendheid en luiheid die zich uit in een afkeer van hard werken. 

De picknick in Oekraïne was een ijdele afleiding van onze terminale morele ziekten, maar ook dat wordt een fatale plaag voor deze natie. Jack Teixeira is een eerlijk man, wat hem tegenwoordig tot een moedige held maakt. Als waarheidsspreker zal hij onverdiend gestraft worden door een gecriminaliseerd “rechtssysteem” en wraakzuchtige handlangers van het Witte Huis. We kunnen alleen maar hopen dat de volgende president gratie zal verlenen en hem zal aanmoedigen om eervol terug te keren bij de USAF. In deze tijd van beproeving is gerechtigheid ver te zoeken en daarom mogen wij ons nooit overgeven of toegeven aan de criminelen in hoge functies of in de nieuwsmedia die de grondwet hebben verraden. Airman Teixeira, moge deze natie van verloren schapen u ooit begroeten als hun herder in een tijd van crisis. ©Yoichi Shimatsu

Wanneer je mijn artikelen leest, en dat is zeker nodig om geïnformeerd te zijn, dan weet je dat alle NAVO landen aan het infuus moeten om te kunnen overleven. De moed die nodig is een andere mening te verkondigen dan de leugens die de media uitkotsen, is niet te vergelijken met de moed die nodig is om documenten die bewijzen dat het zeer slecht gaat met de NAVO landen openbaar te maken. 

We hebben duidelijke voorbeelden in de personen Julian Assance en Edward Snowden, en nu Jack Teixeira die ook documenten in het publieke domein vrij geeft en dat moesten bekopen met vrijheidsberoving! Helden zonder glorie!!

En nu is het weer een zeer moedig man die de werkelijkheid wil weergeven, en zeer waarschijnlijk met de beste bedoelingen. Het voorkomen van velen doden in verband met de oorlog in Oekraïne! Een vraag die velen zich stellen is hoe het mogelijk is dat deze zeer geheime informatie zo makkelijk gekopieerd en op het web geplaatst kon worden? Normaal heb je een Q Clarence nodig om dergelijke info onder ogen te mogen krijgen! Biden zegt dat de informatie pijnlijk is maar dat het weinig invloed heeft. Wat natuurlijk klinkklare onzin is omdat hiermee heel duidelijk is hoe de VS in deze oorlog staat en de staat van de capaciteit van het leger en de bewapening. 

Al eerder schreef ik over de grote tekorten en slechte staat van materialen van de NAVO legers. Wat voortkomt uit het machtsgevoel dat de NAVO legers hebben wegens de gevoerde oorlogen in Irak, Libië en Syrië. Hier hebben ze gevochten tegen tegenstanders die weinig of geen echt verzet hebben kunnen geven! Behalve in Syrië waar nog steeds NAVO troepen aanwezig zijn! Dit heeft hen arrogant gemaakt! In Afghanistan hebben ze enorme voorraden wapens achter moeten laten die in handen zijn gevallen van de Taliban. 

Het VS imperium is gevestigd met oorlogsgeweld! Maar dat heeft nooit gewerkt. Mensen willen niet doorlopend in angst leven en op een bepaald moment zullen ze terugvechten, zelfs de grootste lafaards, en hun vrijheid willen. Dus elke vorm van onderdrukking zal nooit een langdurig leven beschoren zijn. En ik hoop dat dit jouw ogen zal openen voor de werkelijkheid en eindelijk doorhebt dat jij ook in het pak genaaid wordt en jouw vrijheid niet alleen op de tocht staat, maar zich in een storm bevindt!   Want laten we in Godsnaam eerlijk zijn tegenover elkaar en bewust zijn van het groot aantal doden die vallen aan de kant van het Oekraïnse leger. Het schijnt een massaslachting te zijn. En te bedenken dat Zelensky kinderen van 16 jaar en ouderen tot 56 jaar naar het front stuurt. Gelijk de jongeren op het einde van de 2e wereldoorlog kinderen naar het front gedeporteerd werden. Dit mag toch wel voldoende zijn om te bedenken dat je niet langer accepteert dat dit blijft voortduren. Ook jij wilt in vrede leven!! Lees je in op internet en ga even kijken op Gedachtenvoer.nl, Yoors en MeWe. Zoek even naar Pi Brohuis of Piki, maar lees ook de andere artikelen die daar geplaatst worden door mensen die dat onderzoek al hebben gedaan voor jou!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk