Laat de slapers maar slapen. WE, … hebben geen tijd meer !!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #032


Zijn we eigenlijk nu nog wel bezig met het ontwaking proces van onze medeburgers of is het eigenlijk alleen maar een zoektocht naar “like minded – gelijk gestemde mensen?


De zoektocht naar gelijk gestemden [!]

Omdat we die reis van ontwaken allemaal zelf gemaakt hebben weten we dat elke beantwoorde vraag weer vele nieuwe vragen oproept. Er is geen snelweg of geheim recept om iemand dit proces versneld te doen maken, het heeft zijn tijd nodig om het spinnenweb in de bovenkamer te ontwarren. Maar die tijd is er niet meer om snel vorderingen te kunnen maken.

Waar zijn we dus eigenlijk naar op zoek?

Naar de vrije denkers die weten hoe de steel in de vork zit, de mensen die het zelfde denken als wijzelf. Maar vanwaar de ‘zoektocht’ ?

Zou het kunnen zijn dat veel van die vrije denkers het hart nog niet op de tongriem hebben? Omdat ze een baan hebben en weten dat dit gevolgen kan hebben als ze uit de school klappen, om de verstandhouding niet te verstoren … ‘ergens’ binnen hun netwerk?

Een enkele vraag kan dan een ‘klik’ opleveren die een spraakwaterval kan veroorzaken, maar ook een extra werkkracht in het collectieve kosmos bewustzijn om die gewenste tsunami op te bouwen. Geen jaren werk aan iemand over de streep trekken in actie te komen, maar boom. Even bewust maken dat zwijgen, en niet in actie komen nu niet meer verstandig is op dit tijdstip in de geschiedenis.

Ik denk ook dat mensen die nu bezig zijn met de Elektro Cultuur een voorbeeld kan zijn hoe snel een idee zich verspreid. Amper 3 maanden geleden hoorde ik hier het eerst over en ging het gelijk toepassen, mede omdat ik al lang wist hoe het werkte, de energie uit de kosmos opvangen voor planten. Ik stond er echter versteld van hoe razendsnel zich dit nieuws verspreide. Letterlijk overal op websites, sociale media, YouTube & Rumble kom ik de video’s tegen en Matt Roeske is een veel gevraagde gast in het podcast circuit. 

Het toont eveneens dat de traditionele media overbodig zijn geworden om informatie en ideeën te verspreiden mits, … mits die informatie niet heftig gecensureerd wordt. 

Het idee dat planten energie halen uit de kosmos maakt ook dat wij onze gedachten via die zelfde kosmos verzenden aan gelijk gestemden, afgestemd, in getuned, op de zelfde frequentie.

Mensen die tijdens de C19 hoax waren ingeschakeld op de angst frequentie verloren hun vermogen om logisch te kunnen denken zo lijkt het terwijl mensen die hun kennisniveau op pijl hadden de schouders ophaalden en door gingen met hun leven. Ongevoelig voor de angst porno uitgezonden door de gehele wereld maar ingeschakeld bleven op het positieve kosmos energie veld.

Op dotcom.radio 359 vertelden we van de 64.000 ondernemers die de overlevingspremie geen van allen nog hebben terug betaald en wellicht dreigen failliet te gaan. Al die ondernemers kunnen niet rekenen op medeleven van de ongevaccineerden die de deur werden gewezen als tweederangsburgers in het apartheid systeem. Het momentum hebben ze verspeeld door de rug niet recht te houden. Ze hebben gewoon een deel van hun klanten gedumpt. De naam en begrip “ondernemen” onwaardig terwijl we ze nog gesteund hadden; “Betaal nu, drink later”. Die steun kunnen ze nu wel vergeten dus. We zijn immers op zoek naar actie voerders, die we niet meer verwachten uit die hoek.

Laat de slapers nog maar even slapen !!

Mike Donkers; “Ik zeg dit al jaren. Niet zij zijn het probleem [noot; Gates, Soros, Fauci, Biden, Kaag, Rutte, Macron, etc], maar wij. Alles wat nodig is voor het kwaad om te zegevieren is dat goede mensen niets doen”.

In verzet komen is een burgerplicht in tijden dat er een totalitaire dictatuur uitgerold werd, die allerlei onwettige maatregelen mogelijk maakte die zo opnieuw ingevoerd kunnen worden.

Mensen beseffen nog niet dat we langs het randje van de afgrond scheren. Nederland,  en alle landen die wapens en geld hebben gegeven aan de Oekraïne zijn in staat van oorlog met Rusland. Hoogverraad door de al die regeringen van de EU. NAVO strijdkrachten die illegaal meestrijden, en de dreiging om Uranium ‘verrijkte’ (kanker) munitie in te zetten maakt de dreiging op vergelding alleen maar groter. Rusland moet wel ‘iets’ doen !!

We hebben helemaal geen tijd om mededogen te hebben met 64.000 ondernemers, sterker nog, het boycotten van alles en iedereen die meewerken met de dictatuur behoort tot het strijdplan.

Het strijdplan;

Uitsluitend bedrijven ondersteunen die aan ‘onze’ kant staan en stonden.

De straat op om te betogen, net zoals voor hier in Frankrijk bij het begin van de C 19 crisis toen er op de zaterdagen wel in 330 plaatsen tegelijk werd betoogd, met miljoenen tegelijk. 

Toetsenbord ridders worden ze wel eens schamperend genoemd, de mensen die achter hun computer actief hun mening deelden. Maar die negatievelingen hebben ongelijk en dat weten ze. Waarom zouden de dictators wereldwijd anders zoveel moeite doen om de media, sociale media en de zoekmachines zo zwaar te censureren. We hebben dus een miljoenen leger toetsenbord ridders nodig om overal en altijd op te duiken waar men ons niet verwacht.

Het gaat al lang niet alleen meer om de C19 nep crisis, de dollar crisis, de stikstof en Co2 hoax, het klimaat maar het gaat over de depopulatie, het uitroeien van mensen in het volle zicht van alle medeburgers die de andere kant uitkijken. Het gaat om de wereld kinderhandel en de eindeloze gruwelijke moordpartijen van kleine kinderen om hun bloed te oogsten voor adrenochrome. 

Zo’n zes jaar geleden zag ik het eerste filmpje voorbij komen met voornamelijk de door merg en been krijsende kinderstemmen die levend gevilt werden voor optimale pijn, om het adrenaline niveau omhoog te stuwen, waarna het resultaat van de gruwelpartij vol in beeld getoond werd. 

Er zijn  dus “mensen” die dit kunnen doen, omdat jij -je bek dicht houdt- al jaren en jaren en jaren. Om je gezellige leven voort te kunnen zetten.

Ik hoop dat jullie die filmpjes ook te zien krijgen en vele slapeloze nachten hebben, wellicht gaat de wereld dan -EINDELIJK- eens -MASSAAL- in actie komen. 
Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk