dotcom.radio aflevering 359 van 16-04-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #030


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 359: Wanneer imperia sterven – 64.000 ondernemers in gevaar – BRICS -vs- G7 – Eerste zichtbare teken dat de NWO afbrokkelt – VS olie dollar nadert zijn einde – NAVO Boots on the ground in Oekraïne – Vluchtelingen noodtoestand Italië – Q terug van nooit weggeweest – mRNA in voeding [?] – DIT, is waarom de jeugd ongelukkig is en veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Willem op Twitter: Tact is the ability to tell people to go to Hell in such a way they’re looking forward to the trip.


Nederlands Nieuws* AD.nl Zo’n 64.000 ondernemers hebben nog geen cent afbetaald van de belastingschuld die ze in coronatijd hebben opgebouwd. De vrees is dat dit tot een golf aan faillissementen en bedrijfsbeëindigingen zal leiden.
Wereld Nieuws[Mike] War Clandestine Wow… in an unexpected turn, after an extended meeting with Chinese President Xi, French President Macron states that “Europe must reduce its dependency on the US”, and is looking to establish “autonomy” from the US and to become a “Third Superpower”.

* The BRICS countries overtook the G7 economically for the first time If we compare the gross domestic product of the seven most developed countries in the world and the BRICS countries

[Redacted] China and Saudi Arabia just SHOCKED the world and the U.S. is in serious trouble | Redacted News
– Het antwoord op de olie reductie in het midden oosten
– De VS olie dollar nadert zijn einde, het vertrouwen is weg, de doodsweg is ingeslagen

[Geert] In het Midden-Oosten breekt vrede uit… en Washington is dat niet naar de zin!

* Reuters heeft gemeld dat Saudi-Arabië een recordhoeveelheid Russische olie koopt en deze naar de Europese markt sluist om verschillende Amerikaanse sancties te omzeilen. Bovendien blijkt uit gegevens over het volgen van schepen dat handelaars de brandstof opslaan in de hub van Fujairah in de VAE en in Saudi-Arabië.

* Twitter: Zelensky is bereid verschillende westelijke regio’s van het land aan Polen over te dragen in ruil voor volledige militaire bijstand aan het Oekraïense leger bij de inname van de Krim. Dit heeft de voormalige inlichtingenofficier van de Britse inlichtingendienst MI6, Alistair Crook, verklaard.

* Boots on the ground NAVO vecht in de Oekraïne: RTL nieuws: De meeste leden van speciale eenheden in Oekraïne komen volgens de documenten uit het Verenigd Koninkrijk, namelijk vijftig. De rest zou komen uit Letland (17), Frankrijk (15), de Verenigde Staten (14) en Nederland (1).
– Meer info hierover in the Gateway Pundit “There are 92,000 U.S. military personnel in the European AOR (i.e., Aera of Operations), but they are not in Ukraine. -de conclusie van het artikel was -Is that All There Is?-
WE ARE AT WAR.

[Geert] EJBron De secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, zond vandaag tijdens een tweedaagse ministerbijeenkomst in Brussel een cryptisch signaal uit: hij verklaarde dat de Oekraïne alleen lid zou kunnen worden van de NAVO wanneer het de oorlog tegen Rusland wint.

* Nieuwrechts Rechtse regering Italië roept noodtoestand uit om komst tienduizenden illegale migranten
Media[Mike] Elon on Twitter no longer limiting Russian government accounts
& – het bleek dat Subtrack Twitter data aan het downloaden waren !! [X22]

[Mike] WarClandestine The Biden admin wants to build a social media “army” to compete in the Information War they are now losing. They are 6 years too late. While the Left grew comfortable when they controlled the machine, we were building an army. We got organized. We got smarter. We got better.

[Geert] EJBron, slechts 20% van de hulp gaat naar de ‘Oekraïne’ !!
– “Van de $ 113 miljard die in vier overeenkomsten werden goedgekeurd, gaat ongeveer 60% naar de Amerikaanse troepen, de Amerikaanse werknemers en de modernisering van de Amerikaanse depotbestanden. In werkelijkheid gaat maar 20% van de financiële middelen in de vorm van directer begrotingshulp rechtstreeks naar de Oekraïense regering.”

* Twitter De Dems betaalden Twitter miljoenen om alle anti Biden info te verwijderen in 2020, tijdens de verkiezingsstrijd. Inmenging van verkiezingen, wat voor straf staat daar op ?

* X22 report: is de VS een bananen republiek? 64% JA, de helft van de DEMS

[Mike] the Q plan: Underneath the Surface

* C H Hopkings Een Twitter Files Requiem

[Medusa] Gateway Pundit: Florida House Passes Bill Enacting Death Penalty For Child Rape​
(on)GezondheidNinefornews: Uitvaartondernemer Laura spreekt zich uit: Weer een openbaring die ik niet gezien had. Het onverzorgde uiterlijk van de slachtoffers alsof ze te moe waren om zichzelf te verzorgen. – 2 jaar geen baby gezien terwijl 2 tot 5 per maand de norm was – Het gebruikelijke dicht geslipte bloedaderen

[Marij] Drink het vaccin: Wetenschappers pompen mRNA in koemelk om ongevaccineerden de ‘prik te dwingen’ – Frontnieuws
– MAAR, hoe kan het dat het vaccin diepgevroren moest zijn voor de houdbaarheid en nu zou dit overbodig zijn in de voeding ??? Een OMG bericht?

[Mike] Mag best wat kosten met deze video producties om mensen onvruchtbaar of ziek te maken en ehh, … sommigen te doden.

[Geert] Dr. Astrid Stuckelberger
Dr. Astrid Stuckelberger heeft als medewerkster van de WHO al lange tijd uit
eerste hand ervaren hoe de hoogste gezondheidsautoriteit ter wereld functioneert. In haar lezing beschrijft ze hoe ze bij de WHO heeft geleerd dat bij een pandemie de mensenrechten moeten worden gerespecteerd, geen paniek mag worden gezaaid en in geen geval een lockdown mag worden ingevoerd.
Maar toen bij Corona precies het tegenovergestelde gebeurde, begreep ze dat er een dictatuur in de maak was.
www.kla.tv/24773
GedachtenvoerDIT, … is waarom de jeugd zo ongelukkig is. Als dat zo doorgaat weten de toekomstige ouders niet eens meer wat de normen en waarden zijn van een gezin stichten en kinderen opvoeden

[Mike] UN report calls for decriminalization of all sexual activity, including between adults and children

De gedachtenvoer artikelen van afgelopen week
* GV Kinderhandel: Het gebeurt echt en nog erger!
* GV China verkoopt Amerikaanse schatkist certificaten, …
* GV Wanneer imperia sterven  ***
* GV Help: Onze interne stoppenkast is defect !!
* GV Onderbemand en onbeschikbaar: De Grootste Problemen van de Wereld Gezondheidszorg (de wachtlijsten en andere misstanden
* GV Democratie 2.0: Zelf bestuur met Functioneel Stemrecht
* GV Komen er meer kankers?
* GV Accepteer je een water rantsoen?
* GV Hoe krijg jij je leven weer op de rit?

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten