Kinderhandel: Het gebeurt echt en nog erger!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #029


Hollywoodster geeft toe dat elites kinderen verhandelen voor adrenochrome: “Ergste horror die ik heb gezien” 


Hollywood-acteur Jim Caviezel, die de rol van Jezus speelde in Mel Gibsons epos Passion of the Christ, heeft toegegeven dat kinderen worden ontvoerd en verhandeld door Hollywood-elites. De elite van de entertainmentindustrie “verkracht en vermoordt” kinderen voor adrenochroom, aldus Caviezel, die de kwestie van kinderhandel in Hollywood aankaartte tijdens een optreden op de Clay Clark’s Health and Freedom Conference in de buurt van Tulsa, Oklahoma, terwijl hij zijn nieuwe film promootte, bericht Thepeoplesvoice. 

Volgens Caviezel, die momenteel zijn nieuwe film Sound of Freedom promoot, zijn Hollywood-elites verslaafd aan adrenochroom en “snijden ze kinderen levend open” om hun dosis van de drug, die als chemische stof vrijkomt in het lichaam van doodsbange kinderen, binnen te krijgen. Sound of Freedom vertelt het verhaal van Tim Ballard, een voormalige CIA-agent, die zijn baan opzegt als speciaal agent bij Homeland Security Investigations (HSI). 

Volgens de eerste berichten legt de film pedofilie en kinderhandel in het VIP bloot. Caviezel onthulde ook dat Tim Ballard, de auteur die hij in de film portretteert, “op dit moment kinderen aan het redden is, omdat ze op dit moment kinderen uit de donkerste krochten van de hel halen, op vuilnisbelten en allerlei andere plaatsen. 

De adrenochromie van kinderen, kijk…

Caviezal is een Hollywood-veteraan, met hoofdrollen in kassuccessen als Pay It Forward, The Thin Red Line, The Count of Monte Cristo en Frequency. De man kent duidelijk zijn weg in Hollywood, en daarom is het zo indrukwekkend dat hij naar voren treedt en zijn carrière – en zelfs zijn leven – op het spel zet om het kwaad aan de top van de industrie bloot te leggen. Technocraten leiden de wereld naar een nieuw duister tijdperk Het is niet de eerste keer dat Caviezel de gruwel van kinderhandel door de Hollywood-elite aan de kaak stelt. Hij beschrijft het als “de ergste gruwel die ik ooit heb gezien.” 

“In wezen heb je adrenaline in je lichaam en als je bang bent produceer je adrenaline. Als je een atleet bent in het vierde quarter, heb je adrenaline die uit je komt. Als een kind weet dat hij gaat sterven, zal zijn lichaam deze adrenaline afscheiden en ze hebben een heleboel termen die ze gebruiken, maar umm… Het is de ergste horror die ik ooit heb gezien. Het is alleen al gillen, ook al heb ik het nooit gezien. Deze mensen die het doen, er zal geen genade voor hen zijn.” 

Jim Caviezal niet de enige die naar voren komt en de elites ontmaskert. Mel Gibson, die Caviezal regisseerde in The Passion of the Christ, heeft Hollywood ook aangeklaagd als een “hol van parasieten” die “zich tegoed doen aan het bloed van kinderen.” ©Thepeoplesvoice.

Al enige jaren doe ik onderzoek naar dit afschuwelijke gebeuren. Wereldwijd verdwijnen er meer dan een half miljoen kinderen die nooit meer worden teruggevonden.

Trump heeft tijdens zijn presidentschap vele honderden kinderen door een speciale militaire eenheid laten bevrijden uit DUMPS. DUMPS zijn ondergrondse gangen, opslagruimten en behuizingen die normaal door militairen gebruikt worden. 

Het zijn niet alleen de sterren uit Hollywood die adrenochrome gebruiken. Veel ” vooraanstaande” figuren die hoog in de top van onze samenleving besluiten nemen, o.a. politici en zakenlui maken hier gebruik van.

Maar dat is nog niet voldoende! 

Veel westerse politici misbruiken deze kinderen ook seksueel of zijn pedofiel. Zowel mannelijke als vrouwelijke figuren doen hier aan mee. En je kan je

 voorstellen welke consequenties dit heeft voor hun betrouwbaarheid. Het gros van deze figuren wordt dan ook gechanteerd en moeten opgedragen beslissingen doorvoeren! Dat is de reden dat we niet meer in een democratie leven maar is een autocratie! 

Dit geeft ook aan dat de leiders van de westerse cultuur en samenleving volkomen verrot zijn. Steeds meer politici willen pedofilie uit de beschermende wetten halen en dat is een vuig teken aan de wand. Dit blijkt nog niet genoeg! Veel kinderen worden slachtoffer en worden geofferd in rituelen. En om je niet te laten kotsen en je rustige leventje niet helemaal te ontwrichten zal ik niet in detail gaan hoe dat gebeurt. Maar kan je wel de garantie geven dat de figuren die dit doen tot in de laatste cel van hun lichaam ook volkomen verrot zijn!

En als laatste wil ik je nog meegeven dat het oogsten van kinderorganen een handel is die veelvuldig gebeurt en veel geld opbrengt. Dit gebeurt ook met Oekraïense soldaten en Russische krijgsgevangenen die nog net niet dood zijn. Maar dat is iets dat allemaal buiten het zicht gebeurt van de burgers die alleen van de normale media informatie krijgen! Die zijn juist in handen van mensen die meedoen aan dergelijke praktijken.

Tim Ballard, de man die met een groep mensen dagelijks bezig is kinderen te bevrijden uit handen van kinderen en mensensmokkelaars, pedofielen, rituele kindermoordenaars en zij die kinderorganen oogsten werkt niet alleen! Ze krijgen hulp van mensen die informatie hebben over de smokkelaars, de figuren die hier misbruik van maken en andere informatie die kan leiden tot de arrestatie van de misbruikers. Er zijn lijsten van namen van zeer veel figuren die deze kinderen misbruiken!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk