Help: Onze interne stoppenkast is defect !!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #027


Wanneer slaan de stoppen door? Een uitdrukking die nog stamt uit de tijd dat elke elektrische installatie nog een stoppenkast had, waar een zekering onherroepelijk doorsloeg bij overspanning. 


Het schijnt dat die interne ‘menselijke’ stoppenkast reeds lang defect is gegaan, hij werkt niet meer en de aardlekschakelaar, om de gehele installatie uit te schakelen, die weigert ook al dienst. Zo denk ik over de; “staat van zijn”, van de bevolking in Nederland. Ik snap dat de Fransen de boel in de fik steken, daar slaan de veiligheid stoppen wel door. (en zo zou het moeten zijn, lees verder).

Moedig ik nu vandalisme aan?

Vandalisme: Opzettelijk en wederrechtelijk eigendommen vernietigen. 

Wederrechtelijk: In strijd met het recht.

Dus je hebt directe familieleden verloren aan het ‘Vaxperiment’, vermoord met toestemming en volledige medewerking van de overheid, de rechtspraak, de pers, de dokter en vele instanties. Wat voor een loze term is dan; “Wederrechtelijk”.

Ze hebben je kind uit huis geplaatst en sindsdien geen levensteken meer vernomen, mezelf kennende, had ik al lang het recht in eigen hand genomen op een manier dat heel de wereld daar over zou berichten. Wat heb je immers nog te verliezen? En stel, je kind komt terug. Wat moet die wel niet denken / voelen wetende dat je als ouder niet de; “Onderste steen boven hebt gehaald”. [?] (nu de beladen MH17 uitspraak van Mark R)

Een overbelasting van je interne installatie staat echter nooit op zichzelf.

Je maakt je als bewuste burger al jaren en jaren ongerust over de economie, de torenhoge belastingdruk, het bewust vergiftigen van de voedingsketen, de Chemtrails, de overbelasting van je lichamelijke gestel met elektrosmog, de medische kwakzalverij, de politieke dictatuur, etc, etc, etc

Dan hoeft er maar ‘iets’ te gebeuren en de stop slaat door.

Dat is nu exact wat er aan het gebeuren is en voorspeld werd door data analist Clif High al weer anderhalve maand geleden. Hij voorspelde ook dat er aanslagen gaan plaatsvinden op het leven van de geachte schuldigen.

Keur ik dat goed?

Laat ik het zo stellen, ik ga die acties van mensen waar de stop door slaat niet goedkeuren, maar heb er wel alle begrip voor.

Dat vertelde Donald Trump ook toen Tucker Carlson hem de vraag stelde; “Wie heeft de Nordstream pipeline opgeblazen” Trump antwoordde ik ga mijn land natuurlijk niet in moeilijkheden brengen maar kan je wel vertellen dat het niet de Russen waren”. eh Voilá, Hij verteld met een kleine omweg dat het de VS van Biden was, die dat overigens op camera al toegegeven had dat te gaan doen als, …. [!]

Maar geloof me, het ergste moet nog gaan komen. De openbaring van de kinderhandel & Adrenochrome. Maar ik denk dat dit tegelijkertijd aan de grote klokkenluiders klok gehangen gaat worden als de Deep State openbaar de macht ontnomen gaat worden middels zichtbare arrestaties anders ontstaat er, gelijk een vonk in de wereld benzine voorraad, een burgeroorlog van ongekende vorm van de stoppen doorslaan orde. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk