Komen er meer kankers?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #024


Vaccin: Veilig en doeltreffend! De waarschuwing van de artsen is uitgekomen: Kanker explodeert in heel Europa!


De ergste scenario’s van de plichtsgetrouwe artsen, die waarschuwden dat het boodschapper-RNA-vaccin het immuunsysteem zou vernietigen, zijn uitgekomen. In Europa is er een tekort aan Pazenir, een ‘geneesmiddel’ voor de behandeling van verschillende soorten kanker. Volgens de fabrikant is het tekort veroorzaakt door een explosieve vraag op de Europese markt en zal het tekort ten minste tot juli van dit jaar duren, schrijft National. 

Het leven van kankerpatiënten loopt gevaar. 

Een van de belangrijkste middelen voor de behandeling van deze ziekte is van de markt verdwenen door een explosie van de vraag op de Europese markt. De fabrikant heeft aangekondigd dat het leveringstekort ten minste tot juli van dit jaar zal duren, omdat hij de productie al heeft verhoogd. Volgens een verklaring van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) en het Roemeense Nationaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Medische Hulpmiddelen (ANMDMR) heeft Teva Pharmaceuticals gezegd dat als gevolg van een aanzienlijke toename van de vraag naar Pazenir in Europa, er een tijdelijk leveringstekort is ontstaan op sommige EU-markten en dat dit naar verwachting zal duren tot juli 2023. 

“Sommige Europese landen zullen door deze situatie worden getroffen, waaronder Roemenië, Oostenrijk, Bulgarije, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Griekenland, Italië, Nederland, Portugal en Spanje. De productie van Pazenir (albumine gebonden paclitaxel in nanodeeltjesvorm) is aanzienlijk verhoogd. Bovendien werken we samen met gezondheidsautoriteiten en personeel van de toeleveringsketen om te onderzoeken hoe we tussen de landen kunnen verdelen”, aldus Teva Pharmaceuticals. 

De plotselinge toename van het aantal aanvragen voor het geneesmiddel heeft de fabrikanten verrast, want nooit eerder werden zulke grote hoeveelheden besteld. De meer dan voor de hand liggende verklaring is een ongelooflijke toename van het aantal kankergevallen in Europa. Duitse minister van Volksgezondheid roept op tot onmiddellijke gedwongen vaccinatie van de hele bevolking. 

Eerstelijnsbehandeling Pazenir is geïndiceerd als monotherapie voor de behandeling van uitgezaaide borstkanker bij volwassen patiënten bij wie eerstelijnsbehandeling van uitgezaaide ziekte niet effectief is gebleken en bij wie standaard anthracycline-bevattende behandeling niet geïndiceerd is. Het wordt ook gebruikt in combinatie met gemcitabine voor eerstelijnsbehandeling van volwassen patiënten met uitgezaaid adenocarcinoom van de alvleesklier en in combinatie met carboplatine voor eerstelijnsbehandeling van niet-kleincellige longkanker bij volwassen patiënten die geen kandidaat zijn voor curatieve chirurgie en/of radiotherapie. 

“Tijdens dit tijdelijke tekort aan pazenir (albumin-linked paclitaxel in nanoparticulaire vorm) vragen wij u alternatieve behandelingsopties voor uw patiënten te overwegen, indien mogelijk, op basis van klinische beoordeling en beschikbaarheid op de markt. Wij zullen lokale gezondheidsautoriteiten op de hoogte blijven houden van de huidige leveringssituatie zodra er nieuwe informatie beschikbaar is. Wij zullen er alles aan doen om dit belangrijke geneesmiddel beschikbaar te maken voor patiënten en ervoor te zorgen dat het toekomstige aanbod voldoet aan de toegenomen marktvraag,” voegde Teva Pharmaceuticals eraan toe. 

Nachtmerrie wordt werkelijkheid 

De gewetensvolle artsen hebben herhaaldelijk gewaarschuwd dat een van de doelen van het boodschapper-RNA in het Covid-vaccin het immuunsysteem is. “Als het boodschapper-RNA langer in het lichaam blijft, en als het boodschapper-RNA daadwerkelijk het DNA van de cellen verandert, dan wordt deze broederoorlog tussen de cellen van het immuunsysteem die hun competentie hebben behouden en de cellen die het spike-eiwit produceren steeds zwakker voor het immuunsysteem als geheel, en kan het immuunsysteem zijn taken niet meer aan. En dan beginnen de tumorcellen te prolifereren, wat het mechanisme is van de ontwikkeling van kanker na covid vaccinatie,” zegt Dr. Oana Mihaela Secară. ©National. 

Niet alleen het RNA is gevaarlijk! Ook het Spike eiwit dat in het vaccin zit is gevaarlijk en kan er voor zorgen dat het immuunsysteem volkomen van slag raakt en niet werkzaam meer is. Al eerder schreef ik hierover verschillende artikelen en ben ik op zoek naar medicatie die kan helpen de gezondheid te verbeteren. Het onderstaande artikel had ik al eerder geplaatst maar geef het hieronder de link.

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.
Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk