dotcom.radio aflevering 358 van 09-04-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #023


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 358: Beperking olie productie – Je dochter is nu een jongen – Trump gearresteerd – Twitter state-affiliated media – Robert F. Kennedy for president 2024 – Je leven weer op de rit – Robert F Kennedy 2024 – Mike Donkers ook besmet in Google – Huis onbewoonbaar verklaard – ahh Rutte ziek – Eerste Vax rechtzaak achter de rug – en veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Reactie op twitter. “Goede uitzending van dotcom, jammer dat er zoveel onderwerpen inzitten zodat er niets uitgediept wordt”. Mijn reactie; “Wij geven over alle onderwerpen de richting aan. In Pompeii zag je ook penis afbeeldingen in het openbaar die de richting wezen naar het bordeel. Het verdere onderzoek moest je daar ook zelf doen !!”


Nederlands Nieuws* Twitter: Diederik Samsom over het (verplicht-) verduurzamen van gebouwen en huizen – Noot: Het bordje; “ONBEWOONBAAR VERKLAARD”, in elke straat op -nu- nog populaire woningen, die velen zouden willen bezitten. Zo’n huis heb ik ook 27.000 uitgegeven aan energie maatregelen, maar een “A” status is niet binnen bereik voor een huis van enkele eeuwen oud.

* NOS: Bijna alle gemeenten nemen inmiddels schulden van burgers over. Het saneringskrediet is een alternatief voor de traditionele schuldbemiddeling.

* Rutte een dagje ziek … was de teflon te laat geleverd?
– Vertrouwen kabinet op nieuw dieptepunt, maar de show gaat door.

* Twitter: Misschien moeten we eens dieper kijken dan alleen ‘Rutte deugt niet’ en ‘Kaag is slecht’. Misschien moeten we kijken naar welke fundamentele principes het mogelijk maken dat deze mensen kunnen doen wat zij willen, en met niemand rekening hoeven houden.

Dat kom ik uit bij het huidige politieke systeem. Ik begin mij dan af te vragen of het huidige systeem van ‘representatieve democratie’ deze mensen niet gewoon veel te veel macht geeft?

Wordt het niet tijd om het *systeem zelf* opnieuw te evalueren? Ik heb op dit moment geen grootschalige ideeën hierover, maar heb wel twee bescheiden suggesties:

Directe democratie volgens het Zwitserse model zou een verbetering kunnen zijn, een NEXIT, een beperking van de periode waarin iemand minister president kan zijn tot twee jaar. En opzegging van internationale verdragen.

En: het op een fundamenteel niveau terugdringen van de macht van de staat volgens een klassiek liberaal model, met minder belastingen, flat tax van 25%. Het is in ieder geval voor mij duidelijk, dat dit niet langer zo kan.
Wereld Nieuws[Mike] [Twitter] Rusland, de VAE, Koeweit, Saudi-Arabië, Algerije, Oman en Irak hebben vrijwillig de olieproductie verminderd vanaf mei.

* Twitter Nul vluchtelingen naar Polen, Nul aanslagen in Polen….

[Mike] fentanyl en meth en ze willen wetshandhaving uit de weg ruimen.

[Mike] Finland joining NATO just brought us one step closer to WW3.

* Elon Musk veranderde het logo van TWITTER, …

* President Donald J. Trump houdt persconferentie na voorgeleiding vanuit Mar-a-Lago- 4/4/23

[Medusa] Een van de advocaten van Trump, Susan Necheles, is een geregistreerde Democraat die op Hillary Clinton stemde en de Seagram’s erfgename, Clare Bronfman, verdedigde, die in 2020 werd veroordeeld voor het gebruik van het drankfortuin van haar familie om de NXIVM sekte van sekshandelaars in upstate New York te financieren. NYTimes

[Mike] Biden klapt uit de school. We moeten er voor zorgen dat hij niet maar kan meedoen in 2024

[Mike] What a circus. Are they trying to get Trump assassinated?

[Mike] The infiltrators have arrived. Woman with MAGA hat pushing anti-Trump protestors happens to have “hail satan” on her phone.

[And We know] Ze hebben onze; “voormalige en huidige president gearresteerd”.

* BNR radio: De Franse president Emmanuel Macron en voorzitter van de Europese Commissie Ursula Von der Leyen bezoeken vandaag China. ‘Er moet een nieuwe vorm worden gevonden voor de relaties tussen de grote economische blokken van deze wereld’,
Noot: als je schaakmat staat, kan je dan nog spelen?

[Redacted] Collor Revolution: U.S. CAUGHT inciting protests in Israel, Netanyahu furious.

[Zaplog] De geopolitieke situatie in Oekraine, niets is zoals ons werd verteld.
De referenda die de twee republieken Donetsk en Lugansk in mei 2014 hebben gehouden, waren geen referenda over “onafhankelijkheid” maar referenda over “zelfbeschikking” of “autonomie” – In feite streefden deze republieken niet naar afscheiding van Oekraïne, maar naar een autonome status die hun het gebruik van de Russische taal als officiële taal garandeerde.

[Mike] Robert F Kennedy kandidaat 2024 voor de Democraten

[Mike] Geld creatie FED 1 triljoen in 95 jaar, sinds 2008 9 triljoen

[Mike] Clandestine: How does Soros’ involvement fit into the big picture?

[Mike] Clandestine: President Xi calls for peace via a “political settlement” to end the conflict in Ukraine before it escalates further.

* GV Hoe de EU-leiders de betrekkingen met Rusland vernietigden.
Media* WELL DONE NIGERIA verkrachters worden chemisch gecastreerd en kinder verkrachters krijgen de doodstraf: “Lees dit even mee in Hollywood, de kerk, politiek, rechters, Epstein eiland reizigers en andere ‘belangstellenden’, …

* NPR is upset about Twitter putting the “state-affiliated media” label on their Twitter account.

* GV Google censuur -of- ‘stom blijven is een keuze’ [?]
(on)Gezondheid[Mike] Twitter It’s not the vax, it’s your attitude. the Washington Times
– Noot: Eigenlijk zit er wel een kern van waarheid in, negatieve mensen hebben een negatieve uitkomt op alles in hun leven, dus ook gezondheid.

[Mike] Twitter @Anderson AfD Laat het EU COVID Speciaal Comité zweten: Hoeveel doden per toegediende dosis? “Als u de cijfers niet uit uw hoofd kunt geven, moet ik concluderen dat het u gewoon niet kan schelen – of dat u nog steeds werkt voor de EFPIA, een van de lobby’s …

[Mike] @war clandestine Twitter Files Journalists haven’t yet seen Twitter’s internal censorship of SARS-CoV-2 lab origins? Elon kocht niet alleen een sociaal media platform maar ook een crimineel nest

* Twitter Redacted: They were researching Covid where?: COVID onderzoek contract > 2019 > Oekraïne > Biden familie; Mijn Retweet; “je kent de uitspraak wel; “Hot News” en dit is “Very, very HOT NEWS”, … delen is je Burger Plicht !! Je vrienden, collega’s en familie werden bedreigd met depopulatie !!

[Mike] Een Britse organisatie UsForThem daagde Pfizer voor de rechter wegens misleidende informatie over de veiligheid van hun Covid-kwakzalverij voor kinderen en won.

* Gezondheidsvoordelen van Nattokinase 

[Dr. Sherry Tenpenny] geen detox oplossing na het vaxperiment, risico verkleinen? Ja maar de spike eiwitten blijven in het lichaam volgens onderzoek,
Gedachtenvoer[Mike] [Twitter] “Hallo, uw dochter is nu een jongen… ik wilde u dat even laten weten”: Het terloopse telefoontje van een school naar een moeder die in Waterstones winkelde en haar in beroering bracht – en een waarschuwing is voor elke ouder.

* Een bier dat binnenkort pain in the but heeft. Er is ongenoegen aan het ontkiemen. Die mensen hadden wijzer moeten zijn bij Budweiser

[Twitter] Chinese klimaatwetenschappers zijn duidelijk : ongeveer 50% van de gemeten opwarming van ongeveer 1°C sinds 1850 komt door verstedelijking rond meetstations (meer asfalt, minder bomen/water) Ongemakkelijke feiten die niet worden meegenomen dr VN-Klimaatpanel IPCC.

* GV Hoe krijg jij je leven weer op de rit?

* GV We komen voor je [!], wij de mensen. Clif High

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten