Hoe krijg jij je leven weer op de rit?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #022


Slecht nieuws, hoe moet het nu verder? Hoe doe je een ‘slecht nieuws gesprek’, met iemand die je niet kent en je niet de mogelijkheid hebt om dit èèn op èèn te doen maar toch weer op weg zou willen / kunnen helpen?


Verwarring, vertwijfeling, chaos, consternatie, onduidelijkheid, ontsteltenis, paniek, ontreddering, ontkenning van, … een tsunami aan emoties.

Emoties die je te beurt vallen als je ontdekt grotesk voor de gek gehouden te zijn in deze wereld en alles lijkt tegelijk op je af te komen!

Je had alle vertrouwen in instanties, de overheid, je dokter en blijkt dat ik niemand meer kan vertrouwen, niemand, help !!

Ik weet niet meer wat ik nu moet doen, wie ik kan geloven, wat ik eerst zou kunnen doen?

STOP !! Eèn voor èèn en moed putten uit de dingen die wel (weer) goed gaan.

Een ander de schuld geven gaat niet meer werken, je hebt immers zelf de mogelijkheid geschapen dat dit kon gebeuren.

Ga werken aan jezelf en zoek hulp.

Ik weet niet wat je hier op deze pagina gebracht heeft, pure wanhoop of nieuwsgierig hoe ik de zaak aanpak in de hoop dat dit van pas komt om anderen te helpen, of alles wat daar tussen in zweeft?

23 jaar duurt mijn ontdekkingsreis nu en regelmatig vroeg ik mij af; “In wat voor wereld leef ik nu eigenlijk”

Alle bovenstaande emoties komen herkenbaar over voor voor mij, behalve, … dat de factoren paniek, vertwijfeling, ontreddering etc. wel uit dat rijtje geschrapt konden worden. Bij mij dienden de problemen en ontdekkingen zich èèn voor èèn aan en er was alle tijd om daar meer over te lezen te ontdekken, een plaatsje geven, maar vooral ook, waar kan ik dat vinden en is die info wel betrouwbaar?

Nu op dit moment in tijd is alles aan het versnellen en alles wordt tegelijk over een ieders hoofd heen uitgestort.

Ten eerste: Maak je hoofd vrij: 

… weg met alle onrust, de wereld vergaat niet. Je referentiekader, die harde schijf in je hoofd staat vol met misinformatie, leugens, halve waarheden en dingen die je daar zelf bij verzonnen hebt. Weet dat dit zo is en stel bij werkelijk alles de vraag; “Is dat eigenlijk wel zo?”. We kunnen niet zoals met de computer, control+alt+delete de hele schijf wissen en opnieuw beginnen al zou dat wellicht handig zijn.

Bedenk dat je vanaf het eerste moment dat je leerde praten en luisteren gekleurd informatie hebt gekregen. Van een Sinterklaas die niet eens bestond, al was dat een leuke traditie. Het is en blijft nep. Van je ouders kreeg je niet altijd de waarheid te horen om je te beschermen en op de kleuterschool begon de gehoorzaamheid les en werd je daarna je geheel opleiding klaargestoomd om in een nep wereld mee te gaan draaien. De media, radio, TV, kranten en het gecensureerde Google en de Sociale media namen je ‘opleiding’ tot brave burger over. En daar sta je nu, aan je lot over gelaten.

De wereld lijkt wel gek te zijn geworden?

Nee, de wereld is gek, een puinhoop en crimineel nest. De hel op aarde is de juiste woord keuze.

En toch zijn er mensen die het toejuichten om deze transitie mee te mogen maken, deel uit te maken van dit tijdstip in de geschiedenis, hoop putten aan de ingezette veranderingen. (lees die zin nog maar eens en laat hem goed bij je doordringen)

Al sinds 2012 staat prominent op elke pagina links boven “Create a Better World” – Een betere wereld creëren. Dat is het streven, doe je mee? Je zal wel moeten er is geen andere optie maar bewust ja zeggen; “Ik doe mee”, is als een programma regel schrijven voor je nieuwe programma, een nieuwe regel voor je onderbewustzijn. 

Iedereen, zonder uitzondering, is op enig moment met naar nieuws in aanraking gekomen. Meestal weggestopt in een hoekje op je harde schijf waar het bij elke zoekactie onbewust wordt meegenomen en indirect invloed heeft op je stemming en functioneren. Dat kan je alleen maar oplossen door de feiten onder ogen te zien, op te lossen en anders een plaatsje geven, wetend dat je er nu direct niets aan kan doen zodat het je niet bezwaard in je dagelijkse doen.

Sluit elke dag of met positieve gedachten, wat heb ik tot mijn voldoening gedaan en gerealiseerd.

Dat kunnen hele kleine onbetekenende lijkende dingen zijn. Start ook je dag met een plan, wat ga ik vandaag voor leuke dingen doen en wat wil ik realiseren voor mezelf?

Letterlijk honderden miljoenen mensen zitten in het zelfde schuitje als jij, lieten zich een wereld voortoveren die niets maar dan ook niets met de echte wereld te maken had die je nu aan het ontdekken bent. 

En dat ontdekken via Google is een slechte keuze, geraffineerde censuur is daar debet aan evenals alle andere die “Powered by Google” hebben staan en dat is 95%. (Hoe misleidt Google je? Lees dit artikel) Ik gebruik voor de meeste zoek opdrachten freespoke.com

Dus we gaan naar een betere wereld; “Feit”

Maar bedenk dat er mensen zijn die jij niet vertrouwde zoals bijvoorbeeld ene Donald J Trump. Waarom? Omdat de media je dat ‘geleerd’ hebben om die man niet te vertrouwen! 

Nee, ik ga je niets meer vertellen hierover, dat mag je zelf opzoeken op deze of andere alternatieve websites. Het nieuws voorkauwen deed ik 23 jaar, de rest is voor jezelf. Heb je er een probleem mee dan mag je zelf op onderzoek gaan, de zelfde leerschool doorlopen als ik. Er is geen persoonlijke ontwikkeling snelweg, het is een kruipspoor. Bedenk voor jezelf;

“Wat is het belangrijkste wat nu aangepakt moet worden. -NU-?”

Als dat een gezondheid onderwerp is bedenk, Google is besmet, de meeste reguliere dokters zijn besmet, de overheid websites zijn zwaar besmet. Natuurartsen hebben vaak wachtlijsten van een half jaar en de reden is, ze doen hun werk naar eer en geweten en zijn geliefd bij hun patiënten. 

Op hun websites kun je vaak geen afdoende informatie vinden vanwege de stikte regels waar ze mee te maken hadden maar met de Way Back Machine is alles nog te vinden: Copy / Past de huidige website van de betreffende arts en snuffel in de 806 miljard webpagina’s.

En dan de vraag; “Waarom is de wereld momenteel zo’n ongelooflijke puinhoop waar ik niemand meer vertrouw?”

De maffia, dat is het antwoord

Je weet wel, die criminele netwerken waar je niemand kan vertrouwen, maar dan ook niemand. Zo’n netwerk is er nu wereldwijd actief. De politiek, de media, de rechtspraak, vele multinationals, big farma, de dokters die zich lieten omkopen en manipuleren, een netwerk zo fijn verweven tot in elke uithoek en spelonk van de samenleving. Omkoping, afpersing, valse beloftes, behoudt van je baan of vergunning, kortom, precies gelijk de maffia.

Na de tweede wereldoorlog konden vele kopstukken ontsnappen en het voetvolk, de meelopers konden maar al te vaak low profile weer opgaan in de samenleving, ongestraft, maar ook vaak doorgaande met hun verderfelijke levenshouding.

DAT, … is nu honderd procent anders. Met de gecreëerde pandemie en het ‘vaxperiment’, met de milieucrisis, de nep stikstof crisis en de oorlog in de Oekraïne heeft iedereen een kant gekozen, niet kiezen was niet mogelijk. Bovendien was een ieder, denkende aan de winnende kant te staan, zeer vocaal op de sociale media. En het internet is voor altijd, niets kan gewist worden alles is terug te halen en iedereen heeft zich dan ook verraden bij de goede of de slechte kant van de maatschappij te staan. De eerlijke of criminele kant heeft gekozen en zal ter verantwoording worden geroepen. ONHERROEPELIJK

De grote kopstukken zullen snel aan de beurt zijn en de meelopers kan jaren en jaren gaan duren, maar vertrouw erop, net als ik dat doe, dat we een mooie wereld tegemoet gaan zoals het nog nooit geweest is. Daar was eerst de pijn voor nodig om iedereen in de val te lokken, hen een gevoel van onoverwinnelijkheid te geven, maar dat gevoel, die medaille heeft twee kanten.

Al was het leven meer en meer onoverzichtelijk
Ook voor jou is dit alles niet onoverwinnelijk

Onderstaande artikel staat al zeker 15 jaar op mijn site. “Ik”, vond het een top artikel en heb het vele malen opnieuw aanbevolen zoals nu, toen al vond ik dat het nieuws razend snel ging in het bloot stellen van misstanden. Vraag jezelf af hoe het überhaupt mogelijk was dat je dit alles gemist hebt ???Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk