Google censuur -of- ‘stom blijven is een keuze’ [?]

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #021


We weten allemaal dat veel informatie in Google gecensureerd wordt, de andere kant van de medaille is dat men dat eenvoudig kan doen -wetende- dat mensen lui zijn of nog steeds niet weten hoe je moet zoeken !!


Alles wat Google hoeft te doen is belangrijke informatie pas te vertonen op pagina 2 of lager. Naarmate het ongewenste nieuws / informatie gevoeliger ligt kan men kiezen voor pagina 3 of 4. Lager is niet nodig omdat mensen niet verder kijken als hun neus lang is, zegt het aloude spreekwoord. 

Laat ik eens een test doen.

De zoekwoorden – kanker genezen – levert 364.000 resultaten op.

De zoekwoorden – “kanker genezen” – 28.500 resultaten.

De zoekwoorden – “kanker genezen alternatief” – 0 resultaten !!

De zoekwoorden – kanker genezen alternatief – 64.800 resultaten.

De zoekwoorden – kanker genezen natuurgeneeskunde – 17.000 resultaten.

De zoekwoorden – “kanker genezen natuurgeneeskunde” – 0 resultaten !!

Met twee of meer zoekwoorden tussen “aanhalingstekens” plaatsen geeft specifieke zoekresultaten. En, … zo zijn er nog wat andere hulpmiddelen om je informatie snel te kunnen vinden, zie hier meer info van Google zelf.

https://support.google.com/websearch/answer/2466433?hl=nl

Duidelijk moet al zijn in het bovenstaande voorbeeld dat – kanker genezen alternatief – zwaar gecensureerde woorden zijn. Zoek je dan met – kanker genezen zonder chemotherapie – 71.100 resultaten, dat is waar je vanaf pagina 4 en lager al enigzins informatieve inzichten kan vinden.

Maar om iets te kunnen genezen zoek je natuurlijk zoeken naar – oorzaak kanker – (873.000 resultaten) en, verrassing, verrassing, … dan lees je boven het allereerste zoekresultaat:

Toeval: “Er is geen duidelijk oorzaak. Blootstelling aan straling en gevaarlijke stoffen (zoals sigarettenrook) Een ongezonde leefstijl (roken, onbeschermd zonnen, slechte voeding) Virus: sommige soorten kanker worden veroorzaakt door een virus dat het DNA beschadigt”.

Hier grijpt Google zelf keihard in door dikke leugens boven de zoekresultaten te plaatsen, er zou dus al een alarmbelletje kunnen afgaan als je dit “ziet” [?]

Gaan we dan naar – onderzoek oorzaak kanker – dan zie je, schrik niet, 4.560.000 zoekresultaten. Oeps begin er maar aan !!

Dan zou het soms wel handig zijn als je ergens hulp kan vinden bij alternatieve websites die al dat zoekwerk al voor jou gedaan hebben.

Die websites worden dan weggezet als nep nieuws, valse informatie, complotdenkers, en verbannen zoals bijvoorbeeld gedachtenvoer naar pagina 4 en voilà, niemand kan in de brei van 4.560.000 resultaten ook maar iets vinden tenzij, tenzij ze heel vasthoudend zijn en niet dood willen gaan!

Het helpt ook als je positief in het leven staat en met die gedachten ook andere woorden gaat gebruiken. “Bewezen succesvolle kanker therapie”, geeft dan natuurlijk ook nul resultaten maar zonder de “” kom je uit op slechts 47.600 resultaten. 

Zoek je echter op – kanker genezen gedachtenvoer – dan krijg je gelijk op nummer #1 “Gaat kanker nu echt genezen worden met zuurstof”

En voilà, je stuit warempel gelijk op de oorzaak van kanker, het gebrek van zuurstof of celniveau !!

Maar dat moet je natuurlijk wel weten dat ik dat artikel geschreven heb, plus een eBoek “Zoektocht naar gezondheid” (2011) en 167 andere gerelateerde pagina’s met o.a succesverhalen van dokters die mensen aan de lopende band genezen, en dat bovendien het onderzoek naar kanker al 100 jaar geleden werd uitgevoerd door Otto Warburg. 

Wat mij echt verbaasd is dat, met 1,5 miljoen bekeken pagina’s per jaar ondanks de censuur dit sensationele nieuws al 100 jaar zo goed verborgen is gebleven, want naast mij zijn er nog vele duizenden die er over schrijven.

De zoekwoorden, met voorkennis, – kanker Otto Warburg – 397.000 resultaten

De zoekwoorden, – kanker genezen Otto Warburg – 341.000 resultaten

Dus zo geheim is deze informatie bepaald niet.

Waarom weet na honderd jaar iedereen dit niet in de hele wereld, we leven immers nu in het internet tijdperk waar alle informatie te vinden is.

Of ben “JIJ” (en die andere wereldburgers) de hoofdschuldige, bang om zoiets te vertellen op een verjaardag, bang om de sfeer te verpesten die avond?

Als je weet: mond tot mond is de beste reclame
Moeten dan de zwijgers zich niet dood schamen [?]

En zo gaat dat met onnoemelijk veel zaken in deze wereld die allemaal geheim blijven omdat de mensen het dood zwijgen, het vaxperiment, kinderhandel, Chemtrails, het CNCD digitale munt sociaal krediet systeem.

Is het zwarte magie, je angst om vrienden te verliezen, domheid of gewoon lafheid?

Feit is dat we Google niet kunnen beschuldigen van censuur zonder zelf in beeld te komen en te realiseren dat stomheid een keuze is !!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk