Gezondheidsvoordelen van Nattokinase 


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #020


Hoeveelheden en dosering Nattokinase is een natuurlijk enzym in natto, een Japans voedsel op basis van soja. Het enzym wordt tijdens het fermentatieproces van natto geproduceerd door een specifieke bacterie genaamd Bacillus subtilis. 


Hoge natto-consumptie is in verband gebracht met de langere gemiddelde levensduur van de Japanse bevolking en lagere chronische ziektecijfers. Studies tonen met name aan dat mensen met een dieet dat rijk is aan natto, minder overlijdens als gevolg van hartaandoeningen hebben. De gezondheidsvoordelen van Natto – en zijn uitgesproken smaak en geur – zijn te danken aan dit unieke enzym. Wanneer sojabonen door fermentatie gaan, activeren de gebruikte bacteriën Nattokinase en geven het voedsel zijn kaasachtige smaak en een reeks wetenschappelijk onderbouwde gezondheidsvoordelen. 

In Oost-Azië is natto al duizenden jaren populair. Tegenwoordig verkopen veel supermarkten en reformwinkels over de hele wereld natto. Je kunt ook zelfgemaakte natto-kits kopen of Nattokinase als supplement nemen. Gezondheidsvoordelen Natto is rijk aan eiwitten, vitamines en mineralen, maar de meeste gezondheidsvoordelen van het voedsel zijn gekoppeld aan het krachtige Nattokinase-enzym. Natto is de enige voedselbron van Nattokinase, maar je kunt het ook als supplement kopen. 

Onderzoek wijst uit dat de inname van supplementen net zo effectief is als het consumeren van natto. Nattokinase heeft krachtige effecten op uw gezondheid, waaronder: Lager risico op hartziekten. Studies tonen aan dat Nattokinase bloedstolsels oplost, wat helpt om een goede bloedvatenstructuur te behouden, de doorbloeding verbetert en het risico op hartaandoeningen verlaagt . Het kan ook helpen om uw bloeddruk te verlagen, waardoor de druk op het hart, die tot hartaanvallen kan leiden, wordt verminderd. 

Verbeterde sinusgezondheid 

Chronische sinusitis is een aanhoudende ontsteking in uw sinussen die kan worden veroorzaakt door allergieën, bacteriën, schimmelinfecties of astma. Het is de meest voorkomende chronische ziekte bij volwassenen. Soms hebben mensen met chronische sinusitis een operatie nodig om de neusgangen vrij te maken. Onderzoek toont aan dat Nattokinase verstopping veroorzakende neuspoliepen en dun slijm kan verkleinen, de luchtstroom verbetert en het ongemak vermindert. Vanwege deze effecten blijven wetenschappers het enzym bestuderen om symptomen van luchtwegaandoeningen zoals chronische obstructieve longziekte (COPD) en bronchitis te behandelen. 

Verbeterde darmgezondheid en metabolisme. 

Nattokinase kan een goede balans van bacteriën in onze darmen bevorderen, ook wel ons microbioom genoemd. Een slechte darmgezondheid kan uw immuunsysteem verzwakken en verhoogt uw risico op veel chronische ziekten, zoals diabetes , obesitas, reumatoïde artritis, kanker en hartaandoeningen. De Probiotische eigenschappen van Nattokinase kunnen ook het metabolisme stimuleren en lichaamsvet verminderen, waardoor stofwisselingsstoornissen zoals obesitas en diabetes worden gereguleerd en mogelijk worden voorkomen. Gezondheid risico’s Nattokinase is over het algemeen veilig, maar de krachtige effecten van het enzym kunnen complicaties veroorzaken bij mensen met bepaalde gezondheidsproblemen. Praat met uw arts voordat u het voedsel of supplement aan uw dieet toevoegt, om er zeker van te zijn dat u geen van deze gezondheidsrisico’s zult ervaren: 

Geneesmiddel interacties. 

Overmatig bloeden kan optreden als u Nattokinase samen met sommige medicijnen gebruikt. Omdat Nattokinase bloedstolsels kan oplossen, lopen mensen die bloedverdunners gebruiken mogelijk een hoger risico op bloedingen. Artsen bevelen ook vaak een dagelijks aspirine- regime aan voor mensen die het risico lopen op een hartaanval of beroerte. Het gebruik van Nattokinase kan echter de effecten van aspirine versterken, wat kan leiden tot een onverwachte hoeveelheid bloedingen. Nattokinase kan ook helpen uw bloeddruk te verlagen. Als u een lage bloeddruk heeft of medicijnen gebruikt om uw bloeddruk te verlagen, overleg dan met uw arts voordat u Nattokinase inneemt. 

Diepveneuze trombose. 

Hoewel de bloedstolsel bestrijdende eigenschappen van Nattokinase diepe veneuze trombose kunnen voorkomen, mag het niet als behandeling worden gebruikt zonder toezicht van een arts. Nattokinase zou in theorie een stolsel snel kunnen losmaken, wat complicaties kan veroorzaken. 

Zwangerschap. 

Er is niet genoeg onderzoek om aan te geven dat Nattokinase veilig is voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. 

Hoeveelheden en dosering 

Er is geen vaste aanbeveling voor Nattokinase, maar studies suggereren dat de voordelen voor de gezondheid gepaard gaan met een orale dosis van 100 tot 200 milligram per dag.  

Nattokinase is een uitstekend middel om bloedstolsels te minimaliseren en te voorkomen. Omdat veel mensen die het vaccin tegen Covid hebben gekregen last kunnen hebben van bloedstolsels is Nattokinase een uitstekende bron om bloedstolsels te voorkomen. Het Spike eiwit blijft veel langer in het lichaam dan gedacht en blijft niet op de plaats van inenting. Het kan zich door heel het lichaam verspreiden, dus ook in het hoofd! Via wetenschappelijk onderzoek is men er achter gekomen dat het Spike eiwit twee dingen kan doen. Het kan zich onbeperkt vermeerderen waardoor het immuunsysteem overbelast wordt en een groot deel van haar werkzaamheid verliest. Hierdoor kunnen ziektekiemen of andere aanvallers niet vernietigd worden. Men acht het Spike eiwit ook verantwoordelijk voor veranderingen in het bloed. Eén van die veranderingen is het aanmaken van thrombocieten. Omdat blijkt dat de chemische bloedverdunners en middelen om trombose te voorkomen niet helpen tegen de gevolgen van het Spike eiwit is Nattokinase een uitstekend natuurlijk middel!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk