Meme’s week 26-03-’23 tot 02-04-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #016


Door de efficiënte rol van de ongecensureerde (zoals SOMS Twitter) multimedia en de nieuwe informatie- en communicatietechnologie (ICT) kan elke burger “potentieel een verslaggever worden“, door informatie voor te presenteren, soms met een hoge toegevoegde waarde. Zij houden zich echter niet bezig met de traditionele poortwachtersrol van de journalistiek redacteur, immers de gehele wereld werkt als poortwachter door te delen of een afkeurende mening te geven.


Nieuwsbeoordeling, verificatie van feiten, controle van bronnen en aggregatie zijn fundamentele begrippen, … zeggen de grote persagentschappen. Wat ze eigenlijk bedoelen is, te bekijken of het binnen de agenda past !!

Onderstaande mijn 140 ste Meme dit jaarBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk