dotcom.radio 357 van 02-04-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #016


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 357: Frankrijk blijft in opstand elke dag – Israel nu ook onrustig – Verarmt uranium Oekraïne – Populariteit Zelensky voorbij – De wereld gaat naar de hel of, .. – Hypersonische wapens – James O’Keefe mega fraude democraten – CDC privacy fraude – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws[Rinno] Je had het bijna kunnen voorspellen… Rutgers heeft geld ontvangen van Bill Gates. Voor jawel “family planning/ gender equality”.

* 11 juni alle betalingen Albert Heyn exclusief met pin, dat wordt volle karren laten staan bij de kassa of niet meer winkelen, ze nemen nogal een groot risico bij AH of rekenen op de “geen rug recht houden” mentaliteit bij de Nederlanders.
Wereld Nieuws* Het Eurogendfor het Europese ‘leger’ Immuun verklaard zijn voor strafbare feiten !!

* Kim Dotcom op Twitter: Ukraine is now using Starlink drones to drop chemical gas grenades on Russian soldiers.

* Twitter: Het aanmoedigen tot masturbatie en homoseks voor kinderen blijkt te komen uit de koker van de World Health Organization. Waar ze hun sporen inmiddels hebben gewist.

* Twitter: Ook in Israel is het heel erg onrustig, nadat Netanyahu een wet aan wilde nemen, die hem meer macht zou geven. Het is helemaal niet toevallig dat in zoveel landen er van die extreme maatregelen genomen worden om de zittende macht onbeperkte bevoegdheden te geven!
— Een reactie: En is dit niet juist de reactie die ze voor ogen hadden? Om tegelijkertijd de noodtoestand uit te kunnen roepen? Veel arrestaties te verrichten?

[Medusa] VN-Veiligheidsraad blokkeert onafhankelijk onderzoek Nord Stream
– Moskou overweegt ondertussen om schadevergoeding te eisen.

[Mike] De Bushes staan achter DeSantis

[Mike] Wat er de komende dagen en weken ook gebeurt, er is een absoluut feit:
Trump’s optiek is spectaculair. Er is geen duidelijke keerzijde.
-precedenten scheppen voor toekomstige aanklachten/arrestaties van voormalige presidenten…

* Woensdag Redacted: De NAVO onder leiding van de Verenigde Staten en Groot-Brittannië heeft zojuist tankgranaten met verarmd uranium in de strijd gebracht, waarvoor Rusland al weken geleden heeft gewaarschuwd. Poetin zegt nu dat kernwapens in Wit-Rusland een antwoord zijn op deze NAVO-escalatie. Daar gaan we!

* Isabelle et Michel: “hoe zit dat nu met dat pensioen?” – Het protest is tegen pensioen op 64 en ze willen het aanvullen tot 67 ! – De regering zegt dat er geen geld is voor onze pensioenen. Maar ze trekken 450 miljard over 10 jaar uit voor het leger

[Mike] QAnon Shaman Jacob Chansley is released 14 months early from prison after Jan. 6 footage showed him being ‘ESCORTED’ by cops inside the Capitol

* Kim Dotcom op Twitter: The times of standing ovations for @ZelenskyyUa
are over. When he gave a speech to parliament in Austria politicians left in protest because Zelenskyy is wasting Ukrainian lives instead of seeking peace. The US proxy war propaganda isn’t effective anymore.

[Medusa] Tim Kennedy: “The only thing that stops evil men from doing violence is good man that doing better at it #train”

* GV Sommigen zeggen: “De wereld gaat naar de hel”.
– Maar leven we nu al niet in die hel en kijken mensen bewust weg: Maar hoe onzichtbaar is het spel of was het al die tijd zo duidelijk zichtbaar en zijn ze zelf daar het ongewilde slachtoffer van?”
Video Clif High met the man in America “The instorting van de Cabal deze zomer” Clif over de opbouw van zijn inside database tussen 1997 en 2008 in diverse wereldtalen. Mankementen waren o.a. dat het woord terrorisme pas in 2001 momentum kreeg en niet in de mode was voor die tijd evenals crypo betaalmiddelen. Daar loopt de data dus mank over tijd.
– Clif High, “Oogsten doe je in de herfst, Clif zijn data set voorspeld de ondergang van de dolar in de zomer, dat geeft aan dat de Deep State de controle niet meer hebben”. 

* GV De toekomst verschaft; “Het verworven recht van doorgang”
Cliff High omschrijft de reis die we nu maken als; “Het verworven recht van doorgang”. Hij noemde als voorbeeld; “Een soldaat komt terug van het front, kort of lang, maar de persoon komt terug als een andere mens”. 
Niemand ging naar het front, het slagveld,
Het slagveld kwam naar ons !! 

– Clif High; “Waarheid is slechts een emotie”. Een emotie die een ieder zich kan toe-eigenen, maar wat er echt bedoeld wordt met de ‘Waarheid’, dat is de weergave van de feiten. 
Maar wie zijn het dat dan in deze oorlog die; “Het recht van doorgang hebben verworven?”
Dat is het onverschrokken leger ongevaccineerden, die de druk van de propaganda machine weerstonden. De mensen die actie ondernamen, gingen demonstreren, de anons. Sommigen met jarenlange front ervaring, gesterkt door wat zij onder ogen durfden te zien, gevormd door het leven. Klaar voor de feiten lawine, klaar voor ‘dé’ waarheid.
– En waarom zijn vele gevaccineerden afgeschreven?
“Gezonde mensen hebben duizenden wensen, ongezonde slechts èèn” 

* GV Frexit staat vol in ‘het licht’ bij de Fransen !!

[Pim] Verloren welvaart

* Twitter Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika (BRICS) ontwikkelen een nieuwe munteenheid, dit is zojuist naar buiten gebracht, door de plaatsvervangend voorzitter van de Doema.

[Pim] Waarom hypersonische wapens alles veranderen?

[Geert] Al enkele weken doen hardnekkige geruchten de ronde volgens welke Rusland begin/midden maart met een doelgerichte aanval met een hypersonische raket de geheime NAVO-commandocentrale in de Oekraïne vernietigde. Dat zou de meest vernietigende klap van Rusland tegen de verdekt opererende NAVO-eenheden in de Oekraïne zijn. En het zou de legendarische en plotselinge draai van de VS in de richting van onderhandelingen tussen de Oekraïne en Rusland verklaren. EJBron
Media* Twitter: Argentinie New S686 bill: “minimum 20 year sentence + $250,000 fine” for using a VPN to access “banned apps”

[Mike] This. I just got out of Twitter jail, where I stayed for 12 hours. This is completely unacceptable! @elonmusk better have a good reason for this, like being able to root out saboteurs in his staff and undermining hidden algorithms. Anyhoo, I’m back with a vengeance, y’all!

* Redacted: MEGA fraude door de Democraten, witwas praktijken [?] van donatie gelden uit duistere bron te verbloemen door donaties van burgers, soms 3 per dag zogenaamd [?] – Project van James O’keef

* Activist Post: Italy Bans OpenAI’s ChatGPT Over Privacy Concerns
(on)Gezondheid[Mike] Senator Ron Johnson demands that the COVID origin communications on The Sinister Dr. Fauci be unredacted. 50 pagina met zwart wit zebrapaden censuur

[Geert] NineforNews Zo wil Europarlementslid ervoor zorgen dat niemand onvrijwillig insecten hoeft te eten, een voorstel van Roos, Ja 21.
– Noot, ik heb daar NUL vertrouwen in dat hem dat gaat lukken. probeer eerst maar eens GMO vermeld te krijgen op het etiket, dat is nog steeds niet gelukt na de decennia, …

[Medusa] ‘In a landmark case with global ramifications, filed the high court of Pretoria, South Africa, International scientists & leading medical professionals have demanded urgent judicial review of Pfizer’s mRNA covid vaccine products which are argued to be unsafe and ineffective’

[Mike] ZeroHedge De CDC betaalde één bedrijf 420.000 dollar en een ander 208.000 dollar. Dat verschafte toegang tot de locatiegegevens van ten minste 55 miljoen mobiele telefoongebruikers.

Het CDC zei dat het de traceer gegevens zou gebruiken om “het gedrag thuis per uur te beoordelen (d.w.z. avondklok analyse) door het percentage mobiele apparaten thuis tijdens specifieke perioden te onderzoeken”.

[Andre] Vrouwen mogen nu gratis de Nipt test doen. Zou dat te maken kunnen hebben dat ze zo meer gegevens kunnen verzamelen? Dna gegevens krijg je met de nipt test. Denk aan nu zwangere die zich destijds hebben laten vaccineren kunnen nu gratis hun bloed laten onderzoeken. Groetjes ùùt Zeeland

[Melkmeisje] De Europese Commissie bereidt op dit moment een herziening voor van de regels voor nieuwe veredelingstechnieken die er mogelijk toe leidt dat een relatief nieuwe techniek als CRISPR-Cas ook in de biologische landbouw ongemerkt zijn intrede kan doen. – Deze vrij nieuwe vorm van genetische modificatie is een knippen-plakken-techniek waarmee je heel precies DNA kunt aanpassen met de belofte droogte-, ziekte- en plaag-tolerante gewassen te maken die voedselzekerheid bieden voor de hele wereld.

[Medeusa] BREAKING NEWS: the lobbyists for the cattleman and pork associations in several states have CONFIRMED they WILL be using mRNA vaccines in pigs and cows THIS MONTH.
Gedachtenvoer* Bij een rondje hardlopen in zijn buurt viel het Juglen op dat meer en meer mensen zich bedienden met, zoals hij het noemde, middeleeuwse verwarming van hun huis. Het zijn echter op dit moment nog 2.8 miljard mensen die afhankelijk zijn van hout om te koken en hun huis te verwarmen met hout. Hout dat mits goed gedroogd een prima verwarmingsbron is.

De Intergouvernementele Werkgroep inzake klimaatverandering van de VN schat dat 15 procent van de energie die de mensheid jaarlijks gebruikt, afkomstig is van de verbranding van brandhout in gebieden waar moeilijk aan alternatieven kan worden gekomen. Bedenk verwarmen en koken is slecht een deel van het energiegebruik (studie)

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten