De Dag Van, ongewenste media, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #015


Enkele artikelen die ten onder gaan in de ware stortvloed van nieuws die onmogelijk meer bij te houden zijn voor iemand als je niet in team verband het nieuws zou verzamelen via sociale media, traditionele media en RSS feeds over de gehele wereld. En dan nog, …


“Het zou me niet verbazen” – Harmeet Dhillon: NY DA’s Office mogelijk probeert Trump monddood te maken met spreekverbod – – Om hem te beletten campagne te voeren voor de 2024 verkiezingen

the Gateway Pundit: Donderdagavond kondigde Alvin Bragg, openbaar aanklager in New York, aan dat zijn kantoor president Trump in staat van beschuldiging stelde.

De aanklacht is momenteel niet openbaar, maar volgens een lek naar CNN wordt president Trump op 34 punten aangeklaagd wegens bedrijfsfraude.

“Voormalig president Donald Trump wordt geconfronteerd met meer dan 30 aanklachten in verband met bedrijfsfraude in een aanklacht van een jury in Manhattan, volgens twee bronnen die bekend zijn met de zaak.” meldde CNN.

Noot: Eigenlijk vindt er sinds 2016 een tsunami plaats van beschuldigingen tegen Donald Trump waarvan er tot op heden geen enkele tot enige veroordeling heeft geleid, sterker nog ze zijn allen ontkracht als vals met als doel de gevreesde presidentskandidaat het zwijgen op te leggen en te beletten opnieuw het land te leiden tegen de vernietigende Deep State strijd !!


WHO zegt nu dat COVID-vaccins niet worden aanbevolen voor gezonde kinderen en tieners

ZeroHedge; Nog een andere vooraanstaande gezondheidsinstelling heeft deze week een belangrijke ommekeer in het Covid-beleid bekendgemaakt… deze keer is het niets minder dan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) die iets zegt waardoor iemand een jaar of twee geleden van sociale media zou zijn geschorst of publiekelijk “geschrapt”:

Noot: Bovenstaande video is het algemeen aanvaarde standpunt nu, maar we moeten gaan naar een wereldwijd verbod op ELK vaccin omdat al die gepatenteerde ‘virussen’ allemaal hocus pocus zijn uit de labs van Big Farma


10 keer gearresteerd in 31 dagen

Is dit een teken aan de wand hoe ver het rechtssysteem in de VS is ontspoort? ZeroHedge meldt: “Californische man 10 keer gearresteerd in 31 dagen met in totaal 33 aanklachten“. Bij zijn tiende arrestatie kreeg de politie een tip via de telefoon en betrapte Chastain terwijl hij in een gestolen vrachtwagen reed in Old Town Clovis. De politie zei dat hij op weg was naar het politiebureau in het gestolen voertuig om zijn persoonlijke eigendommen op te halen.


Italië verbiedt OpenAI’s ChatGPT uit bezorgdheid over privacy

In een verklaring zei de Italiaanse nationale autoriteit voor de bescherming van persoonsgegevens dat ChatGPT de algemene verordening gegevensbescherming (GDPR) van de EU op meerdere manieren heeft geschonden, waaronder het onrechtmatig verwerken van gegevens van mensen en het niet voorkomen dat minderjarigen toegang krijgen tot de AI-chatbot.


Dé NAVO in de Oekraïne vernietigd?

“Verwoestende aanval”: Vernietigde Rusland het complete Oekraïense NAVO-commando met een hypersonische raket?

Al enkele weken doen hardnekkige geruchten de ronde volgens welke Rusland begin/midden maart met een doelgerichte aanval met een hypersonische raket de geheime NAVO-commandocentrale in de Oekraïne vernietigde. Dat zou de meest vernietigende klap van Rusland tegen de verdekt opererende NAVO-eenheden in de Oekraïne zijn. En het zou de legendarische en plotselinge draai van de VS in de richting van onderhandelingen tussen de Oekraïne en Rusland verklaren.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk