Frexit staat vol in ‘het licht’ bij de Fransen !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #014


We voelen het, we zien het: de situatie wordt steeds explosiever in Frankrijk! De mobilisaties tegen de pensioenwet draaien op volle toeren, en we voelen dat deze beweging verder gaat dan pensioenen: ze is anti-oligarchisch!


Door: Florian Philippot (Frankrijk)
Beste mevrouw, beste heer, beste patriotten,

Ondanks de immense geweldspropaganda, ondanks de totale afsluiting van de macronistische macht, blijven de Fransen massaal gemobiliseerd en boos!

Sinds het begin gaan Les Patriotes, op dit onderwerp zoals op alle andere, tot op de bodem om een echt alternatief, een echte toekomst voor ons land en de toekomstige generaties op te bouwen! Over pensioenen zoals over zoveel andere onderwerpen, is Frexit van vitaal belang om de toekomst te ontsluiten! We moeten de oligarchie ten val brengen en de controle over ons land heroveren. Aangezien de “oppositie” hier niets over zegt, is het de rol van het verzet, dat wij met u en zoveel anderen zijn, om op te treden en de Fransen te verenigen!

De oligarchie, de Macronie, zal zich dus natuurlijk niet laten doen: daar zijn we heel helder over. De taak is zwaar, immens, maar zo spannend! Het is leerzaam om vast te stellen dat de Fransen niet meer vallen voor de ontluikende “10e golf” Covid… Integendeel, hoe meer het Covidisme probeert om mensen bang te maken en weer onder controle te krijgen, hoe meer, als een boemerangeffect, mensen praten over de bijwerkingen, en de waarheid en gerechtigheid eisen! Over het toenemend aantal kankers, hartproblemen, overmatige sterfte, maar ook over de duistere banden tussen beleidsmakers en grote laboratoria, op WHO, nationaal en EU niveau. We geven niet op, een sterke actie zal zeer binnenkort plaatsvinden, en we zijn 100% gemobiliseerd voor de ophanging!

Verzet loont altijd! Een enorme felicitatie aan degenen onder jullie die nu lid worden van Les Patriotes of een jaarlijks lidmaatschap nemen of een donatie doen om de beweging te steunen (zie voor dit alles de links aan het einde van de e-mail). De acties die we overal organiseren zijn erg duur, zeker met de inflatie! Lidmaatschappen, herlidmaatschappen en donaties zijn 2/3 belastingvrij: profiteer hiervan! Bravo voor uw steun, zo nuttig voor de zaak!

We kunnen de paniek van de oligarchie wel raden wanneer deze aan een demente stormloop begint! Dit is het geval met het wetsvoorstel van de afgevaardigden van Macron om de “vlag” van de Europese Unie (het blauwe vod met sterren) verplicht op de voorkant van onze gemeentehuizen te plaatsen! Vlag symbool van een corrupte oligarchie, vlag die tegelijk met de Europese Grondwet per referendum in 2005 is verworpen, symbool zonder legitimiteit! Wij lanceren initiatieven om het Franse volk te informeren over dit project en het te doen mislukken. Als het door pech wordt aangenomen, zal verzet nodig zijn omdat symbolen cruciaal zijn: de resistente burgemeesters zullen ongehoorzaam moeten zijn en als resistente burgers zullen we deze vlag van schande neerhalen!

Tijdens mijn rondreis door Frankrijk ontmoet ik zoveel mensen die de hoop hadden verloren en die deze weer hebben gevonden in een collectieve strijd, door de innerlijke vlam die was gedoofd weer aan te wakkeren, door een diepe betekenis aan hun leven te geven: het redden van onze mooie mensheid, het bevrijden van ons eeuwige Frankrijk! Zonder enige naïviteit, maar met vechtlust, wacht ik op u allen in deze prachtige strijd!

Vive Les Patriotes !

Vive la France !
Florian Philippot,
Président des Patriotes.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk