Sommigen zeggen: “De wereld gaat naar de hel”.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #012


Onderstaande meme inspireerde mij en maakt alles meer dan duidelijk. De wereld gaat niet naar de hel, de hel, dat is waar we ons nu in bevinden, de hel op aarde!


—//—

Sommigen weigeren te zien waar ze zijn en anderen bevinden zich ergens zwevend en hebben in meer of mindere mate een helikopter view waar ze de matrix zien waar anderen nog aan het ‘vechten’ zijn om niet te hoeven ‘zien’ om hun droom wereldbeeld niet te verstoren, veilig in ‘hun’ bubbeltje.

Een matrix waar ze volledig in lijn met de criminele onderdrukkers onbewust samenwerken om de gruwelijke waarheid van deze voor het zicht verborgen hel zo onzichtbaar mogelijk te houden.

Maar hoe onzichtbaar is het spel of was het al die tijd zo duidelijk zichtbaar en zijn ze zelf daar het ongewilde slachtoffer van?

Die vliegtuigstrepen die we meer en meer zagen de laatste 15 jaar en we niet kenden vanuit onze jeugd als je al 30 jaar of ouder bent. Het kind in jezelf die zich vroeger afvroeg; “Wat is dit”, mag zich niet meer verwonderen en stop alles weg om je mooie wereldbeeld niet te verstoren, de illusie!

Vliegtuigen die openlijk gif over je uitstrooien waar de elites zich voor beschermen door simpel een regelmatig detox programma te volgen. En jij? Aangevuld met onnatuurlijke chemische elementen in de dagelijkse voeding maakt het mensen ziek en bang. Bang voor het leven

Levend in een wereld waar de geneesheren en dames die gezondheid nog verder bedreigen met hun wetenschappelijke hocus pocus, abracadabra, voodoo chemische middeltjes bestoken, je berovend van je geld en de gezondheid. Eenmaal volledig ontspoord gaan ze met grof geschut delen uit je lichaam snijden, onderdelen verschroeien (bestraling) of met zwaar vergif vernietigen, wat ze met een mooi woord “chemotherapie” noemen. Hoe ver ben je dan weggezonken in het duistere voodoo moeras van big farma met zich dokter noemende vazallen, dansende rond de pot op het vuur met gekookte kikkers die niet meer kunnen ontsnappen uit de val waar ze zelf ingelopen zijn. Zich massaal hebben onderworpen aan het ‘vaxperiment’ van gehoorzame onnadenkende bange slaven. 

—//—

Blind of de blik afwendend voor alle kwaad op de wereld, als het hen maar niet treft en de prachtige vakantie verstoord. Kinderhandel, orgaanhandel, doodmartelen kinderen voor het aftappen van adrenochrome bloed. Het mag allemaal gebeuren en we doen net met z’n allen of we het niet wisten.

Maar je maakt mij niet wijs dat ik ergens op stuit en deel, dat het dan verborgen blijft voor iedereen, voor de hele wereld. Het bijvoorbeeld niet delen op Twitter, wat nu weer kan, maakt je 100% medeplichtig!!

Ik weet uit de gesprekken die ik voer, met wat ik allemaal hoor, dat mensen slecht nieuws willens en wetens diep wegstoppen, niet willen horen, niet willen zien en al zeker niet willen luisteren als je vraagt, … of je iets mag vertellen. Je wordt getolereerd in het gezelschap als jij je aan de regels houdt, gezellig doet en de stemming niet verstoord.

Ik wacht dus nog heel even af naar het moment dat niemand de blik meer kan afwenden en in vertwijfeling help, help, help gaat roepen. Velen zijn nu in “de dekens over hun hoofd trekken kleine kinderen stadium”. Niet wetend wat te doen en ook alle hulp signalen negerende. Dat is waarom de media ook geen aandacht besteden aan de toenemende dagelijkse wereldwijd protesten, om die dekens niet weg te trekken. Hopende dat ze het momentum van hocus pocus, abracadabra, en voodoo kunnen behouden en de angst machine kunnen blijven voeden tot hun plan, totale wereldcontrole volledig is uitgerold, tot alle kikkers in de pot zitten, gechipt zijn en nergens meer ongezien heen kunnen.

Intussen raken ‘we’ meer en meer gehard, als soldaten op het slagveld, wetende dat er doden vallen. Niet toe kunnen geven aan de emoties op dit moment, onze aandacht niet kunnen laten verslappen om de oorlog te winnen. Het veroveren van onze vrijheid. Daarna komt er meer tijd, en raad. 

Een ding is voor mij 100% zeker, onze tijd is reeds aangebroken, zet je schrap want de deken gaat van je hoofd getrokken worden of ruw gerukt. “We’ kunnen pas aan verbinding gaan denken als er uitdrukkelijk om gevraagd wordt, …

TOP VIDEO, verplichte kost zou ik willen zeggen, … en hieronder de punten die het belang van de video aangeven voor je ….

00:01:31 Preface to interview begins; Clif predicted 9/11 and banks collapsing in March 2023; Interview leaves hope
00:03:41 Interview begins
00:05:10 Clif provides very nice background summary; Emotions telegraphed in language; Worked in telephony, SS7; Built Large Language Model;
00:11:11 Revolutionary Reset of Consciousness Peaking in May, fading out by June, return in 2024 with a vengeance and be with us for decades
00:13:44 Einstein Space/Time foolishness; Maxwell’s understanding was better; Brain is antenna in emulsified gel and skull have crystaline transmitter; Fisherman hunch example
00:18:40 The bigger the event, the bigger the ripples in the pond, the earlier detected; Plutchik Wheel of Emotions
00:23:23 Immediacy, Mid-term, and Long-term language
00:27:00 Never returning to normal; Next 2-3 years; No historical comparison to what we are about to experience: Collapse of FRN; Peak Government
00:33:20 Digital dollars may disappear; Hyperinflation
00:35:06 Data since 1997 showed people have been planning and preparing for period; Self-Organizing Collective (SOC); Threw monkey wrenches into evil plans; Gold Certificates after JFK Assassination
00:39:27 Operation Warp Speed; Fauci Chief of Staff at WEF bragged about attaching spike protein to coronavirus shell in 2016; 1280 AD Russia attacked Khazarians
00:41:15 Rough 3 years, but positive stuff coming in 2024; Weaponized Munchausen By Proxy
00:42:15 Collapse of banking system; Deutsche Bank; Derivatives; Treasury Dollar; $600/oz silver Gold/Silver parity
00:48:15 5th Generation Unrestricted Warfare (5GUW); Fentanyl killed more Americans in last 6 months than were killed during Vietnam
00:51:30 Excited for the fight; Transformed planet when done
00:52:45 Chinese Nationals crossing US border; Chinese troops training in British Columbia, Canada
00:54:50 CBDC will fail; Digital currency (Bitcoin) was predicted in 2000; Clif knew about bitcoin before 1 penny; Bitcoin used for international settlements; Worth more than $1 million each
01:04:10 Clif applied prediction tech to an individual once
01:07:00 Reasons for optimism; Failure of government agencies
01:16:00 Government scientists will start selling their knowledge; Food shortages
01:20:30 Fact vs Truth
01:23:00 Recommendations; Big Ugly; Disabilities off the charts; Buy all the stuff you need in the future; Buy food; Redundant power; Solid commodities; Strategic metal timing
01:30:50 Example: Buying a Bentley with 23 oz of silver
01:33:45 25% of humanity that didn’t take shots will be living on a very different planet; Toughest of all generations;
01:37:26 Overclass vulnerable to being dispatched; Forecasted in datasets
01:40:35 Exciting times; Pluto moving into AquariusBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk