dotcom.radio aflevering 356 van 26-3-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #009


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 356: Toenadering China, Rusland Multipolaire wereld – Vaccin vernietigd immuunsysteem – NAVO in opspraak – Frankrijk in vlammen – Antifa is weer aan het rellen in Frankrijk – 16 landen willen bij BRICKS – Lentekriebels – en veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands NieuwsDe NAVO kan niet meer worden gezien als defensieve alliantie. Tegenwoordig is het een oorlogsmachine die werkt voor Amerikaanse dominantie en het militair-industrieel complex. #FVD wil dat Nederland weer een neutrale staat wordt. We moeten dus uit de NAVO, betoogt @ralfdkkr

* GV partijmediakartels
– Wij hebben geen linkse partijen. Wij hebben partijen die deel uitmaken van een kartel wat een anti menselijke agenda uitvoert.

[Rob] DURF te dromen FVD 2040

[Rob] Baudet REKENT AF met LUBACH en andere critici: “Wij vertellen het echte verhaal ”Het Covid bedrog” – gesprek met Pieter Stuurman

LENTEKRIEBELS FVD mail deze week: De afgelopen tijd bereikten ons talloze berichten van bezorgde ouders. Op scholen – maar ook via NPO programma’s en internetkanalen – zouden zeer jonge kinderen bewust worden geseksualiseerd, zou een sluipende normalisering van pedofilie plaatsvinden en zouden transgenders en zelfs geslachtsverandering worden opgedrongen. 
– FvD: Petitie | Stop de seksualisering van jonge kinderen

[Mike] Ik vind het ronduit triest dat maar liefst 40% vsn de FvD-stemmers het heeft verrekt om naar de stembus te gaan. Ik heb kortstondig in 2020 in een lokale app-groep gezeten van activistische FvD’ers en ik kan je vertellen dat het barst van de mafketels onder de aanhang van FvD. Alles komt voorbij, van DUMBs tot 5G tot QFS tot med beds tot aliens tot flat earth tot, jawel, ook autonomie, menigeen valt voor deze valkuilen en dwaalsporen.

Dit stippen Thierry en die vrouwelijke gesprekspartner ook aan. Die fucking leugenachtige Karen Hamakers heeft veel kwaad gedaan door mensen op basis van valse voorwendselen aan te zetten om niet te gaan stemmen. Dat die zelfingenomen troela daar aan tafel ook QAnon meeneemt in dit verhaal is tevens een teken dat diegenen binnen FvD die ‘rationeel’ proberen te blijven ook een giga bord voor hun kop hebben.

En Thierry zelf? Hij is volgens mij van alles op de hoogte, maar kan niet met zijn eigen achterban en zelfs niet met zijn eigen partijpolitici op dezelfde frequentie communiceren. Gelukkig heeft Thierry veel acteertalent en kan hij onwetendheid veinzen als het hem uitkomt. Hij reageert dan ook niet op die Qanon-opmerking en laat tevens niets los over de stemfraude die wel degelijk is gepleegd, vooral ELEKTRONISCH na het tellen van de papieren stemmen.

En ja, de stapels met FvD-stemmen waren daadwerkelijk veel kleiner bij menig stembureau. Dat krijg je als bijna de helft van de FvD-kiezers zich laat ringeloren door valse profeten met poortwachtersboodschappen over stemmen als ‘machtiging van bestuur’. Het zijn heus niet alleen de boeren die hopeloos naief zijn, de harde landing zal ook menige ‘rechtse’ en ‘conservatieve’ stemmer treffen.
Wereld Nieuws* Meme sommigen zeggen, “de wereld gaat naar de hel“, dat is waar we nu reeds zijn, …

* Maandag: Frankrijk èèn stap verwijderd van burger oorlog ?

* Wat ik bij de pensioenen altijd hoor; De jeugd betaald voor de ouderen, maar is niet iedereen eens jeugd geweest die voor de anderen betaalden en, … wat kosten die asielzoekers wel niet voor giga bedragen? En, het aantal geboortes nemen af, ja dat klopt die zijn vermoord op grote schaal met het vaxperiment.

[Marij] ‘Kwaadwillenden knipten glasvezelkabels Frankrijk op diverse plaatsen door’ Om de kabels te herstellen is naar verluidt het opnieuw lassen van tienduizenden glasvezelkabels nodig,

[Mike] Frankrijk politie: Wat hebben ze die politiemensen toegediend om zich zo te misdragen? Zo ziet een totalitaire staat eruit. (Noot: Ik heb aan de blik in de ogen bij protesten gezien dat ze snuiven, maar in dit geval zijn het de inzwart geklede Antifa die de politie uitlokken, branden stichten en ruiten ingooien + wat ‘dames’ aanhang te herkennen door het dragen van gezicht maskers.

* Oud artikel uit 2019 over de inzet van Antifa rel schoppers

[Mike] The First Arrest Already Happened, First Indictment [Unseal] Already Happened (IMO) Dubbele posting op het zelfde tijdstip. Trump might be the first arrest [?] The Truth will shock the whole world. Kevin ClineSmith 2020 was dat het eerste arrest ?

[Mike] Maandag Regeringsvertegenwoordigers uit 40 Afrikaanse landen zijn vandaag naar Moskou gegaan voor een conferentie genaamd ‘Rusland-Afrika in een multipolaire wereld’

[Geert] Historische taferelen – Xi Jinping wenst Poetin: “Pas op jezelf, mijn vriend”Taferelen van eensgezindheid tussen Poetin en Xi Jinping in Moskou, die men tot nu toe niet heeft gezien: een video laat er geen twijfel over bestaan dat China en Rusland dichterbij elkaar komen dan ooit te voren. – Er zal geen atoomoorlog komen en opnieuw; “Ze spraken zich tegen een hegemonie van de VS en voor een multipolaire wereldorde uit”.

[Marij] FrontNieuws: 16 landen willen toetreden tot de BRICS (Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika) en het aantal landen dat dat wil doen neemt letterlijk elke maand toe.  Plus er zijn staten die speciale belangstelling hebben getoond voor toetreding tot de BRICS New Development Bank

[Mike] Gateway Pundit: HUGE BREAKING NEWS: Arizona Supreme Court Sends Essential Part of Kari Lake Election Lawsuit Back To Trial Court! – ORDER INCLUDED

* Zerohedge: Investigative journalist Seymour Hersh published an article on Substack on Wednesday that said the CIA was instructed to come up with a cover story for the Nord Stream bombings that was fed to The New York Times and the German newspaper Die Zeit.

[Mike] On this day 24 years ago, NATO started an illegal war of aggression against Yugoslavia, killing hundreds of civillians in the process. It would later do the same in countries like Iraq and Libya. Those who claim NATO is a ‘defensive alliance’ are lying to you.

[Mike] Trump speech in Waco
Media[Sylvia GV] Het Politieke Monster, en uw kind.
De wereld van de kinderhandel

* Brave probleem opgelost, het ontstond door een onvolledig gedownloade update. Maar hoe ontdek je dit, … antwoord bij toeval.
(on)Gezondheid[Mike] Andrew Bridgen was offered hush money to shut up about adverse side effects of the vaccines.

* Toen ik de VS bezocht 2001 was de $ Dollar shop keten zeer populair. Nu is de inflatie al zo dat het $ 3 tot $ 5 Dollar shops zijn. Dit las ik vanmorgen: Dollar Tree Stops Selling Eggs Because They Are Too Expensive Now ?

[Marij] HEAL is een documentaire die ons meeneemt op een wetenschappelijke en spirituele reis waarin we ontdekken dat het menselijk lichaam zichzelf kan genezen door zijn perceptie te veranderen.

De nieuwste wetenschap onthult dat we niet het slachtoffer zijn van onveranderlijke genen, en dat we ook niet moeten geloven in een enge prognose. Feit is dat we meer controle hebben over onze gezondheid en ons leven dan ons is geleerd te geloven. Deze film geeft u een nieuw inzicht in de wonderbaarlijke aard van het menselijk lichaam en de buitengewone genezer in ons allen.

Gedachtenvoer voor je Gedachtenkracht Video is uit 2017 en 1.5 miljoen views

* Mijn vrouw heeft de eerste reactie geschreven in de Franse taal. Een uitnodiging voor kanker onderzoek werd beantwoord met “NON”

* Nieuwe pfizer documenten over grafine in vaccins , en de aangever is Stew Peters, duh.

[Medusa] Dit gebeurt er na corona vaccinatie met je goede darmbacteriën
Na vaccinatie kelderde het aantal bifidobacteriën in hun darmen van een miljoen naar bijna nul. De schade was langdurig. Zes tot negen maanden later was er nog steeds geen verbetering zichtbaar.

* GV 100 jaar oud, ’t plan nog steeds op koers, … (je moet geluk hebben)
Aandacht voor de docu Heal & Gedachtenkracht – Noot: Slechts 1,5 miljoen mensen zagen deze docu tegenover een xxx,xxxx,xxx aantal mensen die mee deden aan het “vaxperiment”, wie moeten er nu ‘geluk’ hebben?

* De #GezondheidPillenWinkel !!
Dit valt me in Frankrijk op, geen supermarkt, geen slager, amper of geen bakker maar wel de gezondheidpillenwinkel
Gedachtenvoer* Een nieuw complot voor mij. Vliegtuig met vlammenwerper boven bossen om ze in brand te steken bekijk de video

[Medusa] Nigeria is door sommigen gebruikt als een voorbeeld van wat er naar de VS kan komen als het gaat om het uitrollen van een CBDC. Maar nu, een jaar later, is de eNaira een totale mislukking geworden, aangezien hun Hooggerechtshof heeft geoordeeld dat het “ongrondwettelijk” is, en er wordt opgeroepen tot arrestatie van het hoofd van de Centrale Bank in Nigeria. In de afgelopen 30 dagen hebben verschillende Amerikaanse politici zich ook publiekelijk uitgesproken tegen CBDC’s.

[Mike] Over geld gesproken Nancy Pelosi verkoop vele aandelen tegen massief verkies

* Geld genoeg om uit eten te gaan, … ?

Van de werkgever krijgen mensen een vergoeding voor een warme maaltijd elke dag als ze op reis zijn voor hun werk. De restaurants zitten vol, reserveren is vaak de beste (enigste) optie om een tafeltje te hebben. Voor 20.20 euro vergoeding ‘op restaurant gaan’ kunnen de restaurants een voedzame goed verzorgde maaltijd inclusief drankje serveren. Ga je prive uit eten dan is het met wat extra drankjes gewoonlijk rond de 25 euro p.p. En dat zijn belastingvrije arbeidsvoorwaarden !!

* GV Staatsgevaarlijk, … die Henk Mutsaers
Websites op de eerste pagina met zoekresultaten in Google krijgen 91,5% van alle bezoekers die via een zoekopdracht naar een website surfen. Websites op de tweede pagina krijgen slechts 4,8% van die bezoekers, websites op de derde pagina 1,1%.  
– Gedachtenvoer staat nu op pagina #4 !!

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten