Staatsgevaarlijk, … die Henk Mutsaers


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #008


Mijn website blijkt een gevaar voor het bewustzijn! Wat toont Google als ik mijn naam zoek? Deze week wilde ik op de Franse radio uitleggen hoe men mijn activisme website kan vinden zonder daar te veel woorden aan te wijden. 


Gedachtenvoer is niet 1-2-3 te vertalen in het Frans of Engels. Ik bedacht dat ze mijn naam wel kunnen vinden op de ZydeCajun.radio.fm website of bij fdl.radio zelf. Tik die naam maar in bij Google of andere zoekmachines dacht ik dan verschijnt gedachtenvoer wel boven aan. Bij DuckDuckGo en FreeSpoke wel maar overal waar de zoekmachine “powered by Google” heeft staan ben ik semi gewist.

En wat met webpagina’s die de eerste pagina van de zoekresultaten van Google niet halen? Tja, de trieste waarheid is dat een plaats op de tweede pagina nauwelijks bezoekers oplevert. En een plaats op de derde of volgende pagina’s al helemaal niet. Ook dat heeft Chitika onderzocht: Websites op de eerste pagina met zoekresultaten in Google krijgen 91,5% van alle bezoekers die via een zoekopdracht naar een website surfen. Websites op de tweede pagina krijgen slechts 4,8% van die bezoekers, websites op de derde pagina 1,1%.  

Al jaren sta ik op 1,5 miljoen pageviews en hoger kom ik niet ondanks dat ik al sinds september 2018 elke dag een artikel plaatste, elke dag!

Via google (.com) zie je dit als je mijn naam zoekt 

Op nummer #1 een schrijver die helemaal geen internet website heeft. Daarna mijn Twitter account met wisselende bijdragen die slechts èèn a twee keer per dag een link die naar mijn eigen website gaat leiden. 

Daarna een Phd zonder eigen website, mijn YouTube kanaal wat ik niet meer actief gebruik vanwege censuur, mijn SoundCloud account met weinig bezoekers, gevolgd door Haagse Henk op Facebook, een niet actief account sinds 2019. Mijn discografie uit 1998, de CD’s die ik toen maaktje. Mijn Apple muziek account met 2 liedjes uit 2007 / 2011. En verder niets in de top 10 op de eerste Google Pagina.

Daarna vele vermeldingen van mensen die weinig voorstellen qua internet bezoekers aantallen. Inmiddels op pagina 3 aangeland de bekende kwakzalverij .nl vermelding uit 2009. Mijn Spotify account van een door mijzelf verwijderd liedje op vriendelijk verzoek van een platenmaatschappij. 

En dan op pagina 4 van Google eindelijk een vermelding van mijn website en op pagina 5 een vermelding van mijn Morvan blog. Een Telegram post komen we dan nog tegen op pagina 6 en nog een pagina lager mijn Franse Cajun & Zydeco radio programma. (gepresenteerd in het Engels)

Wetende dat slechts weinigen doorzoeken naar pagina 3 of 4 ben ik zeer effectief van internet verwijderd vandaar deze tekst onderaan op elke pagina; “Nu je toch hier bent“, …Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk