Dag 9 Protesten Frankrijk 23 Maart, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #007


Tijdens de negende dag van de mobilisatie op donderdag 23 maart was er een recordaantal deelnemers aan de demonstraties tegen de pensioenhervorming, vooral in Marseille en Bordeaux“, melde La Croix


Verschillende ruiten werden ingegooid en vuilnisbakken werden omgegooid en in brand gestoken. De politie vuurde traangas af.

Let op de voorste betogers met mondmaskers en zwarte kleding, de Antifa ingehuurde geweldplegers. Als er geweld wordt gebruikt zoals ruiten ingooien is het dit uitschot. 2019 elke zaterdag zitten kijken naar de YouTube verslaggeving, dan weet je dus waar je over praat.

Le Monde: “De brand in de rue Saint-Marc in Parijs is onder controle

Rue Saint-Marc, in het 2e arrondissement, brak een grote brand uit nadat een stapel afval in brand vloog. Ter plekke roepen verschillende buurtbewoners op tot het vrijwillig afvuren van de demonstranten. De gevel van het bijgebouw van een bedrijf en enkele tweewielers werden door de vlammen verwoest, maar door het ingrijpen van de brandweer kon voorkomen worden dat het vuur oversloeg naar de rest van het pand”.


Franstalige video maar lijk naar de betogers, geen geweld, geen zwarte Antifa kledij.

De live beelden van vandaag uit Parijs


Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk