100 jaar oud, ’t plan nog steeds op koers, …

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #006


Als je zegt; “Ik ben van plan dit jaar op vakantie te gaan naar Spanje”, dan zeg je toch ook niet; “Ik hoop dat je geluk hebt”. Maar je wenst die mensen een goede reis en mooi weer. 


Toen ik lang geleden vertelde een plan te hebben om minimaal 100 jaar te worden in goede gezondheid begonnen de meesten te spreken in termen van, je moet geluk hebben en zo. Ik denk namelijk dat 100 jaar oud worden een stuk makkelijker is dan de Himalaya te beklimmen.

Dat gevoel dat ik op de goede weg ben is de laatste drie jaar alleen maar sterker en sterker geworden. Ik zie namelijk met al die oversterfte hoe ik het -beslist niet moet doen- niet luisteren naar de dokters en experts. Zelf informatie verzamelen beoordelen en eventueel uit testen.

Gewoon eigen-wijs mijn eigen weg nemen.
The road not taken heet dat, naar een bekend boek. 

De afgelopen drie jaar hebben we giga stappen gezet. Emigreren naar het schoonste stukje Frankrijk qua zuivere lucht, in het zuidelijkste puntje van de Morvan, geen (roundup) landbouw maar eerlijke veeteelt, bijvoeren met stro en vrijwel het hele jaar staan ze in de wei. Lekker gezond vlees soms rechtstreeks van de boer. En dat alles op slechts 668 km van ‘huis’. 

We hebben al een heel vrienden netwerk opgebouwd, maken al twee jaar een programma voor de Franse radio met zydecajun.radio.fm op FDL.radio en heb nog meer plannen. 

Het permacultuur, avontuur zat behoorlijk tegen met de lockdowns en het kunstmatig gerotzooi met het weer. De Chemtrail weermanipulatie gaat wereldwijd. Met een ingrijpend project afgelopen najaar, 150 meter drainage slang ingegraven in de leemgrond en 13 ton grind op de paden om het water vast te houden en om het helemaal af te maken de recent ontdekte simpele toepassing van electro cultuur in de tuin. Dit tezamen moet een giga verbetering zijn. Plus, de buurvrouw vond het zicht op de plastic tunnel kas van 41 m2 maar niks. Ik mag dus de heg hoger laten groeien aan de oostkant waardoor we we meer en meer een microklimaat kunnen creëren. Veel zon en weinig koude. Ik heb nu via Bert enkele stekjes van tropische brood bomen uit zuid Portugal, of dat echter hier gaat lukken moet de toekomst uitwijzen.

In het verleden heb ik al wel eens wat stukjes geschreven over de gedachtenkracht hier op gedachtenvoer. Onder andere over het eBoek in de rechter kolom hiernaast. 

Even een gedachte voor de mensen die allemaal hopen dat ik geluk moet hebben met mijn 100 jaar plan. Door die ‘gedachte te uiten’ (en op te slaan in je onderbewustzijn) ben je in feite met je gedachtenkracht je eigen geluk al aan het vermoorden. 

Marij stuurde mij deze video van de week; 

“HEAL is een documentaire die ons meeneemt op een wetenschappelijke en spirituele reis waarin we ontdekken dat het menselijk lichaam zichzelf kan genezen door je perceptie te veranderen.

De nieuwste wetenschap onthult dat we niet het slachtoffer zijn van onveranderlijke genen, en dat we ook niet moeten geloven in een enge ziekte prognose. Feit is dat we meer controle hebben over onze gezondheid en ons leven dan ons is geleerd te geloven. Deze film geeft je een nieuw inzicht in de wonderbaarlijke aard van het menselijk lichaam en de buitengewone genezer in ons allen.

HEAL maakt niet alleen gebruik van de briljante geesten van vooraanstaande wetenschappers en spirituele leraren, maar volgt drie mensen op hun eigenlijke helende reizen. Genezing kan uiterst complex en diep persoonlijk zijn, maar het kan ook spontaan in een ogenblik gebeuren. Via deze inspirerende en emotionele verhalen ontdekken we wat werkt, wat niet werkt en waarom.


Noot: Slechts 1,5 miljoen mensen zagen deze docu tegenover een xxx,xxxx,xxx aantal mensen die mee deden aan het “vaxperiment”, wie moeten er nu ‘geluk’ hebben?Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk