De #GezondheidPillenWinkel !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #005


Hier in Frankrijk is het duidelijk te zien, al is het dorp (village) nog zo klein, het bekende groenekruis #GezondheidPillenWinkel(tje) kom je er vast wel tegen of meerdere zelfs. Geen bakker of supermarkt maar wel #gezondheidpillenwinkel.


ZIJN MENSEN WEL ZO SLIM ALS ZE DENKEN TE ZIJN ?

Mensen zijn zo diep weggezakt in het dokter, farma, wetenschap, pillen, smeerseltjes, vaxperiment moeras, ook wel de Matrix genoemd dat ze niet eens meer nadenken over wat ze doen met hun eigen lichaam. Het snelle resultaat is wat men voor ogen heeft. Dat ze de gezondheid langzaam maar zeker gesloopt hebben beseffen ze totaal niet.

Dacht je nu echt dat je weer gezond wordt met het innemen, of inspuiten van zwaar vergif je gezond gaat maken zoals als een vaccin of chemotherapie, of een pijnstiller indertijd als Vioxx waar meer mensen aan zijn gestorven als er militairen dood gingen in Vietnam? Of met bestralen, of nog gekker, onderdelen uit je lijf snijden alsof die overbodig zijn?

Stap voor stap anders leren denken.

Dat ben ik in de praktijk gaan brengen, verhuizen (emigreren) naar een stukje land waar de lucht en het water zo schoon mogelijk zijn. Daar een betaalbaar huisje en grond kopen (huren is ook mogelijk). En een permacultuur tuin opstarten.

Laat je voeding je medicijn zijn, … (ken je hem nog?)

… dat sprak  de Griekse arts Hippocrates al weer zo’n 25 eeuwen geleden en aan die wijsheid is nooit iets veranderd. Dacht je nu echt dat de natuur fouten heeft gemaakt en dat men wel een #GezondheidPillenWinkel moest uitvinden om gezond en wel oud te worden?

Hier op het platte land is er geen groenteboer winkel te vinden, vrijwel iedereen heeft immers een groente tuintje dus ook het aanbod in de (niet zo) ‘super’markt is minder.

Weinig mensen weten echt hoe slecht het gesteld is met de voedingsstatus van hun eigen lichaam, de vitamine en mineralen huishouding, het teamwerk dat verstoord is omdat men rammelt van de tekorten. Het lichaam kan slechts herstelwerkzaamheden uitvoeren als de eigenaar per ongeluk iets gezond heeft gegeten. 

Onderzoek SpectraCell lab onder 89.000 mensen in 1999 / 2000, intracellulair na de stofwisseling, toont aan dat 76,5% een “functioneel” vitamine gebrek heeft en 99,5% een “functioneel” mineralen gebrek. 

En waarom vertel ik je dit allemaal?

Nou, als ik je tegenkom zou het leuk zijn als ik bij de vraag; “Hoe is het”, geen bedenkelijke blik zie of iets als; “Naar omstandigheden gaat het wel”. 

Bedenk ook dat de wereld er vanaf 2023 totaal anders gaat uitzien. Het “Vaxperiment” gaat mensen doen ontwaken uit een slechte droom, een nachtmerrie van de ergste soort. Sommigen ontwaken met een gevoel van pfff, “mijn intuïtie vertelde mij dat het beter was me niet te laten vaccineren”, sommigen ontwaken met de gedachte, “ik hoop dat de vaccin(s) die ik genomen heb behoorden tot de partijen die nog wat slordig en gehaast geproduceerd zijn [?]”, sommigen weten al dat het foute boel is, dat voelen ze aan hun lichamelijke gesteldheid, sommigen, die zijn al begraven.

Ik voorspel dan ook, met deze wetenschap dat je beter geen aandelen Big Farma meer hebt, en dan bedoel ik niet financieel, maar qua beroep. Dokter, wetenschapper, #GezondheidPillenWinkel eigenaar, sommige verpleegkundigen etc, die kunnen wel eens veel vrienden verliezen. Ook de politie en andere orde handhavers kunnen beter uit de weg gaan van mensen die ontdekt hebben dat ze bewust werden onderworpen aan medische experimenten en een depopulatie agenda.

En jij?

Ga gezonder leven, stap voor stap, en bedenk, de hele voedselketen kan nooit hersteld gaan worden in slechts een jaartje met de zwaar vervuilde en mineraal arme landbouwgronden wereldwijd. Je zal zelf aan de slag moeten, net zoals ik dat al jaren doe. Daarom heb ik ook geen dokter hier in Frankrijk maar wel al de ‘wetenschap’ waar ik alternatieve therapeuten kan vinden, mocht het ooit nodig zijn [?]. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk