Het Politieke Monster, en uw kind.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #004


Het Internationaal Strafhof (ICC) heeft een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Vladimir Poetin, waarin de Russische president ervan wordt beschuldigd verantwoordelijk te zijn voor de illegale deportatie van kinderen uit Oekraïne, wat een oorlogsmisdaad is.


De pot verwijt weer eens de ketel dat die zwart ziet ….. ondertussen is die westerse ketel gitzwart. Maar goed het gaat hier om Poetin die dictator van dat verderfelijke oorlogszuchtige Rusland en de NOS kopt het en het ICC klaagt Poetin aan dus is het waar … 

Het verschrikkelijke grootschalige onrecht wat westerse kinderen overkomt negeren we want dat kan niet …. gebeurt hier niet of we verschuilen ons achter het excuus dat het vast allemaal wel mee valt.

NOU HET VALT NIET MEE WANT DE KINDERHANDEL EN DE ORGAANHANDEL IS EEN ZEER EFFECTIEVE WINSTGEVENDE HANDEL VOOR GROTE WESTERSE REGERINGEN EN BEDRIJVEN‼️

Door een schandalig falen van de belastingdienst en onze eigen regering hebben we het toeslagen schandaal en na het bekijken van onderstaande video is mij wel duidelijk dat de kinderen van de toeslagen ouders allang verdwenen zijn en mag je hopen dat ze in een goed gezin terecht zijn gekomen waar ook ter wereld en niet zijn verdwenen in een pedofielen netwerk of geslachtofferd voor orgaanhandel.

WANT HOE KAN HET DAT DEZE KINDEREN AL ZOLANG ZIJN VERDWENEN ?

Klinkt bizar hè want dat doet de westerse beschaving niet …. wel de Russen en door deze overtuiging en de jarenlange indoctrinatie zijn de meesten er echt van overtuigd dat wij de beschaving zijn en leven in een democratie.🤡

Roelie Post is klokkenluider en legt uit hoe de kinderbescherming kan ontaarden in kinderhandel. Indrukwekkend en emotioneel gesprek met Roelie Post en Marlies Dekkers.

De kinderbescherming is niet meer in handen van de staat maar opgekocht door grote internationale bedrijven. Dus jeugdzorg is uitbesteed aan buitenlandse bedrijven de internationale markten.  Grote bankiers zoals Goldman Sachs of nog niet geheel bewezen met Blackrock.

Stel dat Epstein een Rus was geweest en er Russische elite het eiland bezochten om seks te hebben met zeer jonge meisjes dan hadden de kranten bol gestaan en nu we weten dat er westerse regeringsleiders en hoge ambtenaren en zakenlieden het eiland bezochten is het muisstil. Heeft Epstein zich verhangen in zijn cel …. Gezelfmoord?

De laptop van Hunter Biden waar zoveel schandalige informatie op staat …. Selfies van Hunter naakt met hele jonge meisjes …. Crack rokend en coke snuivend het komt niet in de media want de elite beheren de media. Stel dat het Trump was geweest met zijn zoon dan hadden de kranten bol gestaan!

Nog steeds beseffen zoveel mensen niet hoe groot de invloed van de elite is.

Meer kapitaal bezitten dan landen. Landen hebben schulden de elite niet! Wanneer een kind verkocht wordt voor 50.000 dollar hebben we het niet meer over het welzijn van het kind maar hebben we het over handel! Het rot van de NGO’s die gefinancierd worden door de elite en de grootste betaler is miljardair Soros hebben ook een vinger in de pap bij de kinderhandel. De NGO’s staan letterlijk boven de wet en lappen elke regel aan hun laars.

Russische soldaten hebben ontluisterende situaties aangetroffen van kinderen in erbarmelijke omstandigheden klaar voor de handel maar geen hond die dit geloofd want het bericht komt van de Russen.

Roelie benoemt aan het einde van het gesprek de mogelijkheid dat Poetin kinderen uit de Oekraïne naar Rusland heeft gehaald om ze in heropvoedingskampen te plaatsen. Maar stel dat hij de kinderen wilde redden want uiteindelijk de meeste Oekraïense vluchtelingen gingen niet naar het westen maar naar Rusland.

Door het westerse bedrog en het enorme falende beleid ben ik de Russen steeds minder als mijn vijand gaan zien en legt deze oorlog steeds meer het rot van het westen bloot. Poetin maar ook Orban hebben het hele woke gebeuren verboden in hun land en zijn daarom dictators. Voor mij zijn het de beschermers van de kinderen. Poetin die in een toespraak met Rutte schaapachtig lachend naast zich duidelijk maakte dat in zijn regering geen pedofielen zitten.

Waar Baudet enorm voor pleitte in zijn verkiezingscampagne was het normaliseren en respecteren van het traditionele gezinsleven en daarom weggezet als vrouwenhater. Doordat beide ouders tegenwoordig genoodzaakt zijn beide te werken ontstaat het gevaar dat er te laat signalen van woke invloeden via school en overheid door ouders gesignaleerd wordt. Baudet wees op het gevaar wat woke met onze kinderen doet en is daarom gevaarlijk en radicaal.

Hoe Lang probeert het OM  samen met de regering een onderzoek naar Demmink tegen te houden. Het lukt ze al jaren. Het vermoeden dat er bij justitie een groots pedofiel netwerk zit is zeer aannemelijk. Maar de corruptie is zo groot het dekt elkaar allemaal in. Baybasin een Turkse man zit al meer dan 25 jaar opgesloten in een Nederlandse cel. Deze man weet meer over Demmink die seks had in Turkije met twee jochies.

Het rot van Hollywood waar de sterren zo op uiterlijk zijn dat ze geloven in het drinken van Adrenochroom. Adrenochroom is bloed van zwaar gemartelde kinderen wat de huid jong houdt en het lichaam vitaal. Een veel verkocht middel onder de elite want het mag wat kosten. De kinderhandel door sterren die aanzien hebben. Niets is wat het lijkt.

Stel dat het waar is wat Poetin hier bekend heeft gemaakt negeren we het dan omdat het Poetin is.

Als het om kinderen gaat moet het ons allemaal raken en zou het ons waakzaam en strijdbaar moeten maken ter bescherming van het kind. Dat is onze plicht en nog nooit was het zo belangrijk om de realiteit nu te zien want we staan aan de vooravond van de grootste verandering ooit wereldwijd. En de beschuldigingen keer op keer aan Poetin is afleiding en zeer waarschijnlijk om het rot van de westerse elite uit de media te houden maar het zwart maken van de Russen gaat steeds doorzichtiger worden.

De waarheid schopt je wereld ondersteboven dat klopt en maakt het leven er niet makkelijker op maar hoe meer mensen de waarheid gaan zien des te sneller kunnen we weer gaan opbouwen. Want nu is er een afbraakbeleid gaande in het westen van ongekende aard. En ik blijf mij uitspreken want ik wil een veel betere en mooiere wereld aan mijn kinderen en kleinkinderen achterlaten.

Hoopvol zijn de massale demonstraties in de voormalige Oostbloklanden die de EU vlag verbranden en vredesbesprekingen willen. Frankrijk waar enorme demonstraties zijn en het er hard aan toe gaat tussen politie en demonstranten en ook daar werd de EU vlag verbrand. Wereldwijd komen er steeds meer opstanden en kijk niet gek dat de revolutie in Frankrijk nu zijn intrede heeft gedaan.

Maar niets hierover in de MSM!

Dus stop woke …. Vrouwen zijn vrouwen en mannen zijn mannen en de wereld schreeuwt om echte mannen en vrouwen!

Stop deze gekte‼️Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk