partijmediakartels


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #003


Steeds meer mensen ‘pakken de pen op’, een uitstekende manier om je onvrede te kunnen uiten. Voor jezelf de voldoening; “Ik doe tenminste wat”. Ik ken Hugo vanuit de protestbeweging hier in Frankrijk en weet dat hij graag de trommel roert en geen #toetsenbordenridder is. En dan zeg je hier; “Chapeau”. 


Door: Hugo Roggeveen #partijmediakartels (nieuw scrabble woord)

Linkse partijen zouden er elke dag op hameren dat de supermega giga winsten van ‘ons’ shell verdeelt worden onder het volk … Ipv te zeiken over ons koloniaal verleden. Waar ik geen ene kloot mee te maken heb en niks aan kan doen. Linkse partijen zouden de subsidie aan de miljardairs famille Oranje Nassau stoppen. Linkse partijen zouden niet eisen dat iedereen maar een Tesla moet kopen als je net genoeg hebt om te vreten. Linkse partijen zouden kinderen die niet eens meer goed leren spellen en rekenen moeten verheffen daarin ipv ze om te turnen in transgenders en anderssexuelen. Linkse partijen zouden de boeren subsidie geven om milieuvriendelijk te boeren.

Wij hebben geen linkse partijen. Wij hebben partijen die deel uitmaken van een kartel wat een anti menselijke agenda uitvoert.

Food hubs willen ze. De boeren worden van hun land verdreven.  Food hubs zijn de smart cities van de voedsel wereld. Witte labjassen, kunstlicht, voedsel in flats kweken op glaswol.

Ik noem dat niet biologisch. Dat is onderdeel van de vierde industriële revolutie van het WEF. Verplicht insecten eten, vlees alleen voor de rijken.

Ik noem dat niet biologisch. Ik noem dat de natte droom van Kaag en Klaus Schwab.

Het past bij de volledige controle die de kartelpartijen ism de globale élite uitrollen. 

Maar verdiep jij je nou maar niet daarin.

Biologisch is samenleven met de natuur. Ism natuur. Zoals het pakkumbeet voor de tweede wereldoorlog was …. In de tweede wereldoorlog hebben ze bomfabrieken gebouwd.. Na de tweede wereldoorlog werden die fabrieken eenvoudig omgekat tot kunstmest fabrieken. De ‘groene’ revolutie was geboren.

Kunstmest heeft als eigenschap dat het het bodemleven vermoord. Nu de bodem dood is moeten we terug. Permacultuur technieken zijn uitermate geschikt om vijf vliegen in 1 klap te vangen. Daarom is er geen enkele aandacht voor…

Want ze willen food hubs. Ze willen allés electrisch. Ze willen cbdc, totale controle over allés en iedereen. Ze willen oorlog en bommen gooien op landen die zich niet kunnen verdedigen. Hoi Yémen, Syrie, Afghanistan, Libië en Irak.

Vijf vliegen zei ik!

Biodiversiteits toename. Water retentie toename. Bodemleven toename. Minder afhankelijk van brandstoffen plastics en pesticiden. Meer mensen aan de slag in het groen ipv in flatjes in de stad wegpieteren. Meer CO2 opname door mycélium netwerken (grond schimmel netwerk) en grootschalige boomaanplant. Minder bosbranden door verstandige buffers in te bouwen en dood hout op de Jean Pain manier te vergassen. Minder afhankelijk van de internationale grillen van de markten. Relaxter door contact met natuur. Minder drugsafhankelijk. Gezonder door beter voedingspatroon en aanraking met verschillende bacteriegroepen. Etc etc.

De partijkartels en parijmediakartels doen er allés aan om dit fraaie toekomstbeeld alleen aan de elite te doen toekomen terwijl de rest van de mensheid tot spirituele en matériele armoede wegzakt richting omarming van digitaal geld, vaccin paspoorten, decadentie en uiteindelijk transhumanisme.

  • Hugo


Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk