dotcom.radio aflevering 355 van 19-03-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar dictatuur + dag #002


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 355: VERKIEZINGEN een farce – Positief blijven – Verkiezingen te hacken – Nog nooit was fraude zo zichtbaar – Bank Meltdown – Het Duitse Bild vervangt de hele redactie – UK test nieuw smartphone alarm – UK vax nieuws – Fauci Files Twitter – en veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

Mooie spreuk op Twitter
Waar vuur is, is een doofpot

medeplichtig

Nederlands Nieuws* Donderdagmorgen; “Vandaag komen ze weer in zicht, diegenen die zich niet uit het veld laten slaan door weer een tegenslag. Ik strijd pas 23 jaar en hoe gekker het wordt, des te zichtbaarder en meer strijders die aanhaken en zich afkeren van het kwaad, de (s)linkse lobby”.

[Assie] Vorige week nog in de uitzending Dominion stem computers te hacken. Mijn reactie: “Een groot VRAAGTEKEN bij dit nieuws? Waarom heeft er naar aanleiding van dit nieuws –toen- geen rechtspraak plaatsgevonden met als inzet; “Hoogverraad” ?

[Medusa] Verkiezingsfraude: Wikileaks hacking expert died in ‘kayaking accident’

* @thierrybaudet is geblokkeerd op #TikTok .. Ongelooflijk,

[Medusa] Persbericht van de Controle Verkiezingen:

Bij het team controle-verkiezingen.nl zijn meer dan 100 meldingen binnengekomen van grove onregelmatigheden. Waarnemers werden extreem beperkt in hun rechten. Zo kwamen meldingen binnen, dat controleurs geen foto’s mochten maken, weigerden voorzitters onrechtmatigheden op te nemen in het proces-verbaal en één waarnemer heeft onder dwang foto’s van het proces-verbaal van haar telefoon moeten verwijderen. Drie controleurs van 59, 65 en 70 in Rotterdam zijn zelfs door handhavers onheus bejegend en door de politie verwijderd. Daarnaast zijn in verschillende bureaus niet-vergrendelde stembussen geconstateerd.

Controle-verkiezingen.nl heeft tijdens het telproces van de Provinciale Staten verkiezingen bijna 1.500 mensen gemobiliseerd, die toezien op het correct verloop van het telproces. In ca. 15% van de stembureaus waren controleurs aanwezig. De helpdesk is gisteravond overstelpt met meldingen van waarnemers, die ernstig gehinderd werden in het uitvoeren van hun werkzaamheden. Volgens de Kieswet en publicaties van de Rijksoverheid staan de controleurs echter volledig in hun recht.

* twitter: Twee partijen samenvoegen omdat je anders geen reden van bestaan meer hebt. En dan als resultaat van de samenvoeging kom je niet verder dan +1. En dan presenteer je je als grote winnaar? PVDA + GroenLInks

* GV Verkiezingen: Nog nooit was fraude zo zichtbaar !
– Mike: Er moet mij iets van het hart. Ik ben klaar met de boeren, heb het helemaal met ze gehad.
Wereld Nieuws[Medusa] Silicon Valley Bank (SVB) is vrijdag door de autoriteiten in de Amerikaanse staat Californië gesloten nadat het niet was gelukt om geld op te halen met de uitgifte van nieuwe aandelen. Daardoor kon de bank niet langer aan haar verplichtingen voldoen. De federale overheidsdienst FDIC is aangesteld als bewindvoerder.

[Mike] UK test binnen enkele weken angstaanjagend ‘Armageddon-alarm’ waarbij duizenden telefoons van mensen zullen knipperen en alarmen afgaan

* Wat doet een VS drone in Rusland

* Redacted: The BANK meltdown just got worse, entire system downgraded to NEGATIVE | Redacted w Clayton Morris Gaat de EU volgen? Ja het is allemaal met elkaar verbonden

* EllaSter Janneke Monshouwer presenteerde onlangs haar vierde boek ‘Trump, Stemfraude en Waarheid’, dat gaat over de wereldwijde politieke beïnvloeding en specifiek de verkiezingsfraude in Amerika. Ze legt een wereldimperium bloot waarbij miljardairs en geheime diensten alles uit de kast trekken om verkiezingen te beïnvloeden. 

* Macron decided to trigger the “nuclear option” Article 49.3 to adopt his pension reform plan without the French National Assembly. The government may collapse: His decision is expected to trigger a no-confidence vote.

* US drone crash, … er moeten F16 aan het front komen X22 report

* They’re coming for Trump as well! Who’s next? Elon Musk? I would say the three most dangerous men to the self-professed “elites” are Trump, Putin and Musk.

[Mike] Ze gaan voor rechtstreekse escalatie met Rusland! …. maar was dat al niet zo met de Nord Stream en met MH17
[Mike] ICC issues arrest warrant for Vladimir Putin.

[Mike] en dit wordt ook weer een hit, …
Where did you come from, where did you go?
Where did you come from, Cotton-Eye Joe?


[Medusa] BOMBSHELL ACCUSATIONS: Pete Santelli says he has identified UKRAINIANS IN THE AZOF BATTALION at the J6 capital protest..

* Twitter de Nachtzuster: we zijn wat op het spoor. De zogenaamde ‘great reset’ is voor zover het er nu uit ziet een één tweetje tussen Rothchild banking en de Nederlandse oligarchie. Dit geld voor zowel de medische als de financiële kant van het verhaal. Later meer

* Macron verbied demonstraties Parijs, het volk gaat nu elke avond om 18.00 uur demonestreren
MediaX22 report vrijdag: redactie team Bild vervangen

* Brave browser – copy past punctie werkt steeds weer anders, schijt ziek wordt je daarvan als men afwijkt van een algemene standaard

[Mike] Elon Musk Fire half the staff and let the public do it for free
(on)Gezondheid[Decem] Wow! Wat een nieuws. Zojuist bekende de Duitse minister van volksgezondheid op televisie dat 1 op de 10.000 inwoners “zwaar beschadigd” is door de ‘vaccins’!

[Mike] 10 maart China kondigt lockdown plannen aan voor de griep

[Mike] Looks like the first #FauciFiles have just dropped.
Dit verhaal is om twee redenen belangrijk. De overheid, de academische wereld en potentiële bedrijfsconcurrenten organiseerden zich snel achter een geheime, gezamenlijke inspanning om politieke berichtgeving te controleren.

9.Twee, het versnelde de evolutie van digitale censuur, waarbij het overging van het beoordelen van waarheid/onwaarheid naar een nieuw, enger model, openlijk gericht op politieke verhalen ten koste van feiten.

[Angelface] The CDC is now saying there have been enough cases of people who have received the vaccine and then suffered a stroke for them to begin an investigation.

[Allard] Dag Henk en Mike, Ik volg jullie al geruime tijd en ik wil jullie attenderen op de volgende speech omtrent het vax programma in de UK. Hij is te zien via het kanaal van Dr. John Campell (2,7 miljoen volgers – De waarheid komt naar boven, gelukkig. De man verdient een staande ovatie, maar helaas stond hij in een bijna lege zaal en wil niemand dit horen. FVD zal Hugo & Mark hier ongetwijfeld op attenderen.

[Medusa] Al twee jaar oversterfte en we zitten nu op 69 personen per dag

* Noot: Staan we aan de vooravond van wat Clif High voorspelde?
GedachtenvoerHet Universum, je stopt nooit met je te verbazen. 
Mies Kloos legde dit verband: Situaties in het leven zijn dus het resultaat van collectieve overtuigingen op kleinere of grotere schaal: gebeurtenissen tussen partners, gezinsleden, families, in een wijk of dorp, een land of de hele wereld. 

[Rinno] In Oxford worden camera’s geïnstalleerd waarmee kentekens van auto’s gelezen worden. Als je geen vrijstelling of bewoner bent wordt automatisch via de post een boete verstuurd.

Nu je toch hier bent, …… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.– Henk


Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten