Gisteren 17 Maart ‘vierden’ we 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #001


De teller staat weer op dag 001 bovenaan de pagina en telt weer naar de 365. Het nieuws beheerst elke minuut van de dag, alert op wat de media en mensen zeggen en doen. Zoekende naar openingen om mensen te doen ontwaken!


Net terug van een werkbezoek uit Nederland, leuk om mijn dochter weer te zien (juist voldoende wakker) en vele vrienden. Maar de afstand blijft voelbaar waar velen nog diep in de Matrix leven. Thuis kun je de werkflow inrichten naar de eigen behoeften, als anderen meeluisteren kan je bepaalde video’s niet bekijken omdat je weet dat dit weerstand gaat oproepen. 

Ik merk dat de creativiteit ondergeschikt is. Muziek radio maken moet echt gepland worden anders wordt het een haast klus, muziek gaan maken was het plan voor de winter. Uitvoering deze winter; “Nul”. De tuin krijgt ook nog niet de aandacht die ik zou willen, we gaan seizoen vier alweer in en vooral het permacultuur deel loopt sterk achter mede ook dankzij de drie hittegolven van afgelopen jaar die een giga inspanning vereiste. 150 meter drainage slang in de leem grond ingraven en 13 ton aan grindpaden om het vocht vast te houden. Daarnaast ook al veel electro cultuur toepassingen gemaakt. Ben wel benieuwd wat deze gezamenlijke inspanningen gaan brengen.

Op het politieke ‘front’ zag ik deze alleszeggende meme voorbij komen die ik graag deel. De overheid wil graag ALLES van ons weten, ze zijn immers stinkend bang voor ons ontwaken en daarom moeten de overheidsaken in het geheim plaatsvinden.

Ik maak dit jaar gemiddeld elke dag een meme maar deel die van anderen ook graag. 

Enkele opmerkingen die me bijbleven van m’n recente bezoek aan Nederland. “Wat de Fransen willen met hun pensioen in niet meer van deze tijd”. Deze persoon (goeie vent) is al zover weggezakt in het leugen moeras dat het normaal is geworden als je het leven steeds langer in de ‘gecontroleerde’ werkstand blijft bivakkeren. De, een paar weken, leuke dingen doen per jaar. Let wel, ik doe dat ook nog niet maar dat is de eigen keuze. Ik ben nu eenmaal zelf verkozen activist. 

Een andere opmerking van een familielid. Ze had op aanraden van de dokter nog maar een vaccin genomen. Opgenomen daarna in het ziekenhuis met een longontsteking. Heeft nu nog 27% longcapaciteit. Het vaccin is de oorzaak was de eigen vaststelling. Chapeau, dat is winst, maar, … Wordt binnenkort opgenomen, niet om iets te genezen maar leren omgaan met het beperkte ‘levens’ vermogen. Mentaal is de reis naar de rand van het ravijn reeds aangevangen merkte ik. En de dokter die de oorzaak was, … hij / zij kwam niet meer in het verhaal voor. Eigenlijk wel logisch want het blijft de eigen verantwoordelijkheid. Maar dat is gezien door mijn bril. 

De officiële C19 doden teller staat op ruim 3 miljoen momenteel. “Covid: Werelds werkelijke dodental door pandemie bijna 15 miljoen, zegt WHO”, Dat kopte de BBC op 2 Mei 2022 toen het grote ‘oversterven’ (nieuw werkwaard) nog moest gaan beginnen. 

https://www.bbc.com/news/health-61327778

Als je kijkt naar het WHO dashboard https://covid19.who.int/

760.360.956 COVID gevallen, anders uitgesproken is dat ruim 3/4 miljard, en we weten dat ze voor bijna 100% voortkomen via de vaccins, de bio-wapens en de rest via vermoorde burgers in het medische systeem. 

De vraag is; Hoeveel mensen hebben geluk gehad met de slordige productie methoden in de begin fase? In de VS worden volgens de Centers for Disease Control and Prevention nog steeds elke week meer dan 225.000 nieuwe gevallen van Covid geregistreerd, dat zijn waarschijnlijk de tijdbommen die afgaan. Ik heb de indruk dat het Myocardites C19 hartfalen meer optreed kort na de vaccinatie en de turbo kanker gevallen zouden ook wel eens een lange termijn effect kunnen hebben [?] 

Als ik dit zelf lees dan komen deze cijfers natuurlijk heel surrealistisch over in de ogen van de ongeïnformeerde burgers. Ik vrees echter dat de globale dictatuur het oude record van zo’n 100 miljoen Spaanse griep doden verre gaat overtreffen gezien de grote hoeveelheid C19 gevallen. Het ravijn lijkt met de dag dieper te worden. Wordt C19 de grootste oorlogshandeling uit de menselijke geschiedenis, en dat alles door de globale NWO / WEF dictatuur. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk