Verkiezingsverlies!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #365


De BBB heeft een monsterzege behaalt bij de verkiezingen van 15 maart. Gefeliciteerd BBB! Maar wat gaat er nu veranderen?


Zet de BBB bijvoorbeeld het WEF (u weet wel die club mensen uit Davos die graag zien dat er veel dingen gaan veranderen), maar niet in het voordeel van de burgers. Want hun slogan is al heel lange tijd : “ u zal niets bezitten en toch gelukkig zijn! Hoe doen ze dat? Wel heel eenvoudig! Tegenwoordig maken alle westerse landen grote schulden die ooit moeten worden terugbetaalt. Maar dat terugbetalen komt neer op de schouders van de bewoners van dat westerse land! Dan zal zeer waarschijnlijk een bedrag betaalt moeten worden per hoofd van de bevolking. En dat hebt u niet in een oude sok omdat de schuld in de miljarden kan zijn en Nederland heeft maar iets meer dan 17.000.000 inwoners. En weet je wat de staatsschuld is? Reken dus even uit wat je kwijt bent! Sorry, wat je overhoud! Dus zegt de staat dat je je huis, auto, autopet van je kind maar moet verkopen! En dat mag je dan huren!

En je gelukkig voelen? Wel dat kan via chemische middelen die ze b.v. door het drinkwater doen of in je voeding stoppen! En dit is alleen een klein stukje van het WEF. Nooit van gehoord? Ja, dan moet je bij de media zijn! En net als de meeste politici is ook de media niet te vertrouwen! Betrouwbare politici komen nauwelijks in het nieuws. Want het nieuws wordt gemaakt om jou op je verkeerde been te zetten! Heb je ook meegekregen dat Rutte, Kaag, Hoekstra, en vele prominenten van andere partijen aanhangers zijn van het WEF, Wereld Economisch Forum? Niet te vergelijken met de partij Forum voor Demogratie, want juist die partij en misschien Van Haga zijn fel tegen het WEF!

Maar wat gaat er nu werkelijk veranderen omdat de BBB veel macht heeft gekregen in de provincies en daardoor ook in de 1e Kamer?

De BBB zal zich moeten aanpassen aan de partijen die nog steeds teveel macht hebben en dus zeggenschap in de 2e Kamer. Concessies doen. Gaat het valse stikstof beleid op de schop? Nee. Er zullen misschien wat aanpassingen komen in de zin dat het iets langer gaat duren. Of dat de boeren die uitgekocht worden iets meer geld krijgen voor het land. En wanneer dat land verkocht is het land wel 10 keer duurder zal worden. Hierover heb ik al in 2022 een artikel geschreven. Maar komt de BBB nu met bewijzen dat CO2, stikstof en de andere chemische vervuilingen (dat eigenlijk het gevaarlijkst is, maar nooit in het nieuws komt ) helemaal niet is zoals het gebracht wordt! Dat de boer helemaal niet de vervuiler is, maar dat de industrie en het vrachtvervoer buiten schot gehouden worden en waar Forum voor Democratie wel aan die bel trekt. Maar dat hoor je niet op het nieuws! 

Wat doet de BBB dan wel?

Niet zo moeilijk lijkt mij. De BBB steunt in veel opzichten het beleid van dit kabinet. De energietransitie, gelooft het CO2 verhaal, accepteert het stikstof verhaal, is nog steeds voorstander van de EU ondanks de verschrikkelijke corruptie en misstanden die daar hoogtij vieren, en niet te vergeten de inmenging in de oorlog in Oekraïne, het sturen van wapens door de NAVO landen (wat op zich Rusland het recht geeft deze landen aan te vallen) en dus kan inhouden dat er een oorlog kan komen in Europa! Met eventueel als gevolg dat de VS ons weer dwingt tot een Marchalplan en Europa weer verplichtingen krijgt opgelegd!

De bevolking heeft gekozen voor verandering, maar weet niet voldoende over de waarheid der dingen die gebeuren en kunnen derhalve geen goede eerlijke keus maken. Dit met dank aan de media die geen eerlijke onafhankelijke berichtgeving doet en natuurlijk de grote groep  politici die werken voor een particuliere organisatie het WEF, de VN en niet te vergeten de Wereld Gezondheid Organisatie. Maar  wist je dat?

Dan is het nu tijd om eens iets anders te lezen dat de dagbladen, te kijken naar andere tv programma’s en je oriëntatie te verleggen naar geluiden op internet die een andere werkelijkheid laten zijn!

Want als ik het eerlijk mag zeggen, je wordt nog steeds in het pak genaaid! Je zal ook merken dat er weinig veranderd in de toekomst! En wanneer er veranderingen komen is dat niet door de BBB. Maar om de vier jaar krijg je toch weer een kans om je stem weg te geven.

Dan heb ik een tip voor je! Geef je stem aan de partij die het referendum terug wil dat ons is ontstolen! Want alleen via een referendum kan je iets veranderen dat je veranderd wilt hebben.

En ik ga je helpen! Er zijn sites op het internet die je een andere wekelijkheid geven. Dan kan je rustig je krant opzeggen en info lezen die je nodig hebt om een goed beeld te krijgen en wat je kunt doen voor een betere toekomst voor jezelf, je kinderen en je geliefden!

Gedachtenvoer.nl, De Andere krant, Stop World Control, blckbx.tv, Frontnieuws, WantToKnow, MeWe (Piki), Yoors ( Piki), Ongehoord Nederland. Hier kan je informatie krijgen die jouw leven en het leven van jouw geliefden beter kunnen maken omdat je hier eerlijke informatie kan krijgen.

©PikiBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk