Het Universum, je stopt nooit met je te verbazen. 


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #365


Ik sta er al lang niet meer verbaast van te kijken dat er puzzelstukje op zijn plaats vallen bij de gedachten die ik heb (had). Ik vind het niet verwonderlijk dat ik de persoon die ik zocht opeens ontmoet. Omdat ik dat soort zaken vele malen heb meegemaakt en me daar bewust van ben.


Ik leg in mijn gedachten een onderwerp ‘in de week’, wetende dat het universum een antwoord heeft op het moment dat dit nodig is. Deze spreuk staat dan ook al jaren op mijn computer startscherm.

Met die gedachte maakte ik ook onderstaande spreuk

Hoe meer je het universum denkt te begrijpen, 
hoe meer je hebt geleerd over jezelf.

En dat alles kwam me weer ‘aanwaaien’ met een stukje uit de nieuwsbrief van Mies Kloos een oude kennis uit de tijd van de gezondheidsradio podcast (2008 t/m 2014)

Op mijn verzoek schreef ze daar wat meer over op haar website en:

“Er staat nu iets op de website, Henk, maar het is nog niet af. Dus geef me nog even tot volgende week om er nog aan te werken. Waarschijnlijk is het dan ook nog niet helemaal “af”, maar dan is het in elk geval wel compleet en met de volgende nieuwsbrief zorg ik dat het zo “af” mogelijk is”, Mies.

Troost je, ons werk is nooit af.

Je mag al even een blik werpen en volgende week nog eens op het vervolg. 

https://levensbewustzijn.nl/Levenswijsheden/Spiologie/

Waarom ik geïnspireerd ben om het verhaal van Mies te delen? Ik vraag mij af hoeveel mensen die zich een rad voor hun ogen lieten draaien de afgelopen jaren zich bewust zijn van de rol van hun eigen gedachten-wereldje?Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk