Verkiezingen: Nog nooit was fraude zo zichtbaar !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #364 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


We zijn al heel wat gewend op verkiezingsfraude gebied wereldwijd, maar Nederland spande gisteren de kroon. Een kansloze BBB wint ineens glorieus. Ok, dat tot daar toe, maar dat de grootste en populairste partij letterijk weggeveegd wordt is cijfermatig onmogelijk. Deze meme maakte ik gisteren om 11.00 uur. Update 16.45 uur fraude waarnemingen


Er komen nog wel wat reacties bij te staan vandaag, of wellicht zegt de meme hierboven het hele verhaal. Morgen weer een dag, het kan namelijk niet anders dat dit bedrog uit gaat komen, niet ‘eens’ maar heel erg snel. Er waren namelijk verkiezingen met het grootste aantal ontevreden kiezers ooit.

Het plaatje boven, het nieuws als “rollercoaster ride”, probeer niet uit te stappen want we zijn nog niet eens op snelheid gekomen.

dotcom maatje Mike Donkers hierover, …

Er moet mij iets van het hart. Ik ben klaar met de boeren, heb het helemaal met ze gehad. Geen omgekeerde vlag meer, geen boerenzakdoek. Als boeren niet voor mij willen vechten, vecht ik ook niet meer voor de boeren.

Na de demo van afgelopen zaterdag had het moeten gonzen in de Telegram- en whatsapp-groepen van boeren. Die BBB-spandoeken op al die weilanden in NL hadden massaal moeten worden weggehaald! Een partijleider van een BOERENBURGER beweging komt niet opdagen voor een BOERENBURGER demonstratie? Kom op, zeg!

Natuurlijk is er gefraudeerd. Maar we hebben te maken met beeldvorming, dat is het enige wat [ZE] hebben. Juist daarom was die omgekeerde vlag zo effectief! Hoe triest is het om naast of over die omgekeerde vlag die BBB-spandoeken te zien. Procentueel zal de boerenstand minder dan 10% van het kiezersvolk uitmaken, maar die spandoeken gaven visueel de indruk dat heel NL achter BBB staat, de boeren hebben zelf meegewerkt aan deze beeldvorming! Geen wonder dat de heersende macht de winst geeft aan BBB, ten koste van het werkelijke stemmenkannon FvD, en zichzelf samen met GL een meerderheid toebedeelt, zodat de agenda door kan gaan.

Waar is het boerenverstand, de boerenslimheid en boerenwijsheid gebleven? Dit is helaas niets nieuws. Vroeger hadden we hier Naief, een boerin. Toen Caroline v/d Plas volop actief was op Twitter als journalist en het voor de boeren opnam, had ik haar al door. Volgens Naief, die haar forumnaam goed had gekozen, was ik te voorbarig met mijn conclusies. Zelf koos ze voor de SGP, die eveneens zaterdag schitterde door afwezigheid. Discussiëren om te discussiëren kon ze als de beste, maar luisteren ho maar. Zie hier de boerenmentaliteit. He-le-maal klaar mee, succes met de komende onteigening!


PS. de graaf werkzaamheden gaan gewoon door en liggen ondergronds op schema !!

Update 16.45 uur

Persbericht van de Controle Verkiezingen:

Bij het team controle-verkiezingen.nl zijn meer dan 100 meldingen binnengekomen van grove onregelmatigheden. Waarnemers werden extreem beperkt in hun rechten. Zo kwamen meldingen binnen, dat controleurs geen foto’s mochten maken, weigerden voorzitters onrechtmatigheden op te nemen in het proces-verbaal en één waarnemer heeft onder dwang foto’s van het proces-verbaal van haar telefoon moeten verwijderen. Drie controleurs van 59, 65 en 70 in Rotterdam zijn zelfs door handhavers onheus bejegend en door de politie verwijderd. Daarnaast zijn in verschillende bureaus niet-vergrendelde stembussen geconstateerd.

Controle-verkiezingen.nl heeft tijdens het telproces van de Provinciale Staten verkiezingen bijna 1.500 mensen gemobiliseerd, die toezien op het correct verloop van het telproces. In ca. 15% van de stembureaus waren controleurs aanwezig. De helpdesk is gisteravond overstelpt met meldingen van waarnemers, die ernstig gehinderd werden in het uitvoeren van hun werkzaamheden. Volgens de Kieswet en publicaties van de Rijksoverheid staan de controleurs echter volledig in hun recht.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk