Ga je STEMMEN voor goed of kwaad ??


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #363 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Woensdag 15 maart gaat Nederland naar de stembus en nog nooit was het belang van de juiste stem op de juiste partij uitbrengen zo groot. Je stem is nu een keuze tussen goed en kwaad en het kwaad heeft door het veel te lang wegkijken van de massa hun tentakels overal geworteld.


Ze brachten het slim … door zich voor te doen als de beschermers van de democratie maar schaften die ondertussen keihard af. FvD heeft een kracht en een mankracht die weten exact te verwoorden wat er wereldwijd gaande is. 

ZE ZIEN HET!

Want zie je echt nog steeds niet dat we een regering hebben die de regie volledig kwijt is en door het monddood maken van FvD of v Haga en PVV door een wet erdoor te drukken om deze partijen te verbieden. Of de wet die bepaalt wie op internet mag …. de overheid zal dan bepalen. Met hun laatste stuiptrekkingen recht kletsen wat overduidelijk krom is. Onkunde is tijdelijk te verbloemen maar houdt geen jaren stand en het begint steeds meer belachelijke vormen aan te nemen.

En dat zie je ….. je ziet de paniek in hun doen en laten en twee voorbeelden van intense domheid; Tjeerd de Groot D66 maakt zich zorgen om de wormen die stress hebben vanwege de mest die op hun koppies terecht komt of Mirjam Bikker CU die door de stikstof de pimpelmeesjes door hun pootjes ziet zakken.

Oekraïne:

Er zijn biolabs aangetroffen in de Oekraïne gefinancierd door Amerika en vernietigd door de Russen; Kinderhandel en orgaanhandel gefinancierd door de westerse elite is een stevig verdienmodel in Oekraïne dankzij de corruptie van het land; Adrenochroom is bloed van gemartelde kinderen wat grif gedronken wordt door westerse elite in de ziekelijke overtuiging dat het de mens jong houdt en ook zeer geliefd bij de Hollywoodsterren; Het industriële belang van de westerse elite die veel geld hebben gestoken in de Oekraïne voor eigen gewin; Daarvoor sterven nu honderdduizenden soldaten …. totaal zinloos en steeds jonger worden ze van de Oekraïense straten geplukt om als kanonnenvlees aan het front te dienen:

Van Scarlet Francini:

De media schrijven, dat Franse animators een nieuwe animatieserie over de Oekraïne hebben gelanceerd, waarin de president van de  Oekraïne, Vladimir Zelensky de hoofdpersoon speelt. De cartoon weerspiegelt de grimmige realiteit van het politieke regime in de Oekraïne.  Om zijn eigen rating te verhogen en het financiële kapitaal te vergroten, zoals te zien is in de cartoon (in aflevering 1), gooit Zelensky zijn mensen in een vleesmolen. Iedereen wordt zonder uitzondering naar de slacht gestuurd, mannen, vrouwen, kinderen en ouderen.

https://t.me/ScarletFranciniItaly/13498

Poetin:

Eiste terecht dat het westen zich aan de belofte uit 1990 hield dat er niet verder opgerukt zou worden richting Rusland maar dat werd een verbroken belofte; Poetin wilde toetreden tot de NAVO maar werd weggehoond; Deed in december 2021 wederom een poging om tot een vredes oplossing te komen maar het Westen lachte hem weg;

Amerika en Europa:

Merkel en Hollande gaven recent toe dat het Minsk akkoord werd afgesloten om tijd te winnen het Oekraïense leger te trainen en te versterken dus weer werd Rusland belazerd; Nordstream pijpleidingen werden opgeblazen door Amerika en Noorwegen;

Amerika wil geen goede banden tussen Europa en Rusland want dat zou een te groot machtsblok vormen wat de Amerikanen zullen voorkomen tegen elke prijs; Amerika het land wat één wereldmacht wil en daarvoor al jaren in meerdere landen regime change uitvoert met de meest vreselijke gevolgen en (dodelijke) slachtoffers ten gevolge … maar alles is geoorloofd voor de macht.

Dit is wat ze nu willen met Rusland …. het land moet opgedeeld in meerdere stukjes.

De Amerikaanse elite die enorme financiële belangen hebben in de wapenindustrie en nu met voorkennis kapitalen verdienen aan deze oorlog. Amerika zijn schaliegas niet voor een vriendenprijsje verkoopt aan de EU maar er mega winsten op maakt over de rug van de Europeanen;

Na de WO2 haalde Amerika geleerde Nazi’s naar Amerika voor eigenbelang en wat deze Nazi’s hadden uitgevreten in de oorlog was van ondergeschikt belang het ging om macht …. en kennis is macht;

Realiseer je dat Poetin nooit zijn land zal overgeven aan het Westen en alles zal inzetten om wederom deze nazi’s te vernietigen maar nu definitief!

Klimaat:

Er is een natuurlijke klimaatverandering gaande maar wordt gebruikt om de massa in angst te houden; De zeehonden op de Noordpool neemt toe en niet af; Het Barrierrif is nog nooit zo mooi en gezond geweest; Olie en gaswinning is een verdienmodel en onuitputtelijk maar zolang wij geloven dat het schaars is betalen we de hoofdprijs;

In 1973 was er een autoloze zondag vanwege olieschaarste …. nu 50 jaar later … 🤡; In de jaren 80 werd ons de angst aangejaagd met zure regen …. hoor je niets meer over; Ook in de jaren 80 constateerde de “wetenschap” gaten in de ozonlaag wat een versnelde heftige opwarming van de aarde tot gevolg zou hebben ….. ook daar horen we niets meer over.

En nu gaan we dood door CO2 en stikstof.

Weer twee verzonnen problemen waar we alles voor moeten opgeven om de planeet te redden. De boeren moeten ervoor weg waardoor ons prachtig landschap zal verdwijnen; Vliegen mogen we niet meer teveel CO2 uitstoot; Tristatecity waar we alles binnen 15 minuten hebben en met toestemming Max 100 keer per jaar onze zone mogen verlaten; Food Hubs gaan ons van voedsel voorzien …. grote gebouwen waar onze groenten worden gekweekt maar wat niets meer te maken heeft met een natuurlijk proces;

Ons voedsel:

Daar maak ik mij ernstig zorgen over want alles is gemanipuleerd met smaakmakers, kleurstoffen en wat niet meer aan kankerverwekkende stoffen; Alles bespoten en moet er keurig en fleurig bijliggen in de supermarkt want tja het oog wil ook wat; De waanzin dat komkommers en boontjes recht moeten zijn …. welke waanzinnige bedenkt dit? Voedsel is een verdienmodel geworden en gezond is totaal niet van belang:

Het groot kapitaal:

Amerika heeft een schuld van 31.400 miljard dollar ….. de winst van Blackrock is 10.000 miljard dollar en heb ik het nog niet eens over het enorme vermogen van de Rothschilts, Gates, Vanguard; De Europese schuld is 6000 miljard; Bedragen kunnen ondertussen alweer anders zijn want de schulden nemen met het uur toe. De zuidelijke landen hebben de grootste staatsschuld en blijft Nederland in de EU gaan we mee ten onder aan de schulden van de zuidelijke landen; En ondertussen gaat het massaal bijdrukken van geld wat niet meer is dan nutteloos papier gewoon door.

Lijkt mij dus zeer duidelijk waar de macht ligt. Niet bij overheden dat zijn de useful idiots van de elite en hebben de taak de rijken nog rijker te maken, de wereldpopulatie terugbrengen naar een half miljard en wat er overblijft africhten tot gedienstige gerobotiseerde gechipte slaven! En zijn de useful idiots niet meer nodig worden ze voor de bus gegooid.

Matt Hancock zijn app berichten zijn naar buiten gekomen en zelfs de MSM kan er niet meer om heen.

De apps geven aan dat de bevolking bewust in angst is gehouden en er bewust een pandemie is gepland. Alles was geoorloofd om de Engelsen te dwingen tot de prik en ondertussen ligt Fauci in Amerika zwaar onder vuur als de gevaarlijkste dokter ooit en die zal Marion Koopmans meetrekken in zijn val!

Is Hugo daarom doodsbang om zijn apps vrij te geven en er alles aan doet om het geheim te houden? Is het daarom dat Rutte zijn sms’jes heeft gedeletet of kwijt is? Is het daarom dat Jacinda Ardern van New Zeeland het speelveld plots heeft verlaten en een Gertjan Zeegers vertrok …. wordt het te heet onder hun voeten …. ?

Corrupte leiders:

Tedros directeur van de WHO wordt in Ethiopië zijn eigen land gezocht voor genocide; Gates is de grootste betaler van de WHO en Gates wordt in India ervan beschuldigd in 2009 via zijn NGO Bill and Melinda Gates Foundation (BMGF) een programma te hebben gefinancierd om vaccins op inheemse kinderen te testen en gesteriliseerd werden.

Kaag …. uit Wob-documenten bleek dat D66-leider Sigrid Kaag als minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking voor de Tweede Kamer verzweeg dat ze een nevenfunctie had als bestuurslid bij de Global Preparedness Monitoring Board (GPMB): een WHO-organisatie die nota bene gaat over de uitbraak van pandemieën en opriep tot giga investeringen in COVID-19. Kaag zat van 2018 tot 2021 in het GPMB-bestuur.  Hiermee overtrad ze het Handboek Integriteit en dit was voor Leijten onlangs reden om Kamervragen te stellen.

De smerige deal tussen von der Leyen en Bourla die een aankoop regelde met belastinggeld van de Europeanen middels privé sms’jes. Beiden weigeren openheid en dat bevestigd de corruptie van beiden! Ook kwam von der Leyen als minister van defensie (de slechtste minister ooit) in Duitsland onder vuur te liggen door de Berater affaire wederom ging het om een schimmige deal en werd madam beloond met de functie van voorzitter van de EU). Lagarde de directeur van de ECB en beschuldigd van corruptie tijdens haar regeerperiode als minister van financiën in Frankrijk. Opvallend patroon toch …. corrupt en eigen falend beleid brengt je naar de top!

Dat Biden en zijn zoon Hunter door en door corrupt zijn toont de laptop van Hunter overduidelijk. En dat Biden kan aanblijven als President is een grote schande en toont aan hoe corrupt de Democraten zijn. Zowel vader als zoon hebben schimmige deals in China en de Oekraïne gesloten. Zijn beiden te linken aan pedofilie en zeer waarschijnlijk ook aan kinderhandel. Hoever de Democraten gaan blijkt uit de miljoenen die zijn besteed aan de zogenaamde Russische invloed bij de verkiezing van Trump wat uiteindelijk niet waar bleek en Hillary Clinton een smerige rol speelde en het onderzoek financierde met Amerikaans belastinggeld. Of het door de Democraten zelf in scène zetten van de bestorming van het Capitool maar daarvan Trump beschuldigde en nu al meer dan twee jaar onschuldigen in eenzame opsluiting zitten! Dit werd door Tucker Carlson met beeldmateriaal naar buiten gebracht.

De NPO bestaat middels belastinggeld maar is de spreekbuis van het kabinet. Het vak van Journalist is beschamend aan het worden en totaal niet objectief. Wederom nu in verkiezingstijd Kaag op de buis. Rutte en Hugo die zonder stevige ondervraging wegkomen met leugens en eigen straatje schoonvegen. Beiden bij VI hun eisen stellen wie er in het publiek aanwezig mag zijn …. geen boeren, geen gedupeerden van de toeslagen affaire en geen gedupeerde Groningers.

Wie hoort via de NPO alle schimmige dealtjes hierboven vermeld. Nee daar horen we dat Oekraïners de pijpleidingen hebben opgeblazen …. hoe dan met nul kennis? Het verhaal van zeer vakkundig journalist Seymour Hersh met uitstekende onderbouwing dat Amerika de dader is komt niet bij de NPO. Bij de NPO horen we dat Orban een verschrikkelijke dictator is maar niet dat het Orban is die pleit voor vredesonderhandelingen en tegen deze oorlog is. In Hongarije zijn homo’s veilig en geaccepteerd en worden niet op straat in elkaar geramd zoals in Amsterdam. Ook weigert Orban mee te werken aan de LHBTQ gekte en wil de jeugd beschermen tegen het woke gebeuren het seksualiseren van kinderen is daar verboden  …. Joh ja wat een dictator ben je dan zeg. De NPO blijft volhouden dat Oekraïne de oorlog aan het winnen is …. de propaganda en censuur draait op volle toeren en geen leugen is te gek. Besef dat Poetin deze oorlog niet gaat verliezen en dat het Westen deze oorlog gebruikt om hun eigen falen te verbergen en zo de financiële ineenstorting kan wijten aan de oorlog.

Waarom blijft het stil bij de NPO rond de zeer schadelijke treinramp in Ohio waar chemische dampen vrij kwamen en er gesproken wordt over Tsjernobyl 2.0. Er miljoenen Amerikanen de dupe zijn van deze ramp. Alle andere branden bij voedselfabrieken of ontspoorde treinen wereldwijd orde van de dag is maar niets over bij de NPO. Dat het Coronavirus in een lab is gefabriceerd en definitief bewezen niet van een markt komt ook niets hierover bij de NPO. De enorme demonstraties in Frankrijk, Moldavië, Italië, Duitsland, Polen, Servië, Tsjechië, Spanje enz enz waar tienduizenden tot honderdduizenden mensen op de been komen niets over bij de NPO.

Ze demonstreren tegen de oorlog en uiten zich pro Rusland en demonstreren tegen het wanbeleid van hun regering. Regeringen die dezelfde agenda uitrollen. Zeer indrukwekkend mooi filmpje over de Franse demonstranten.

https://t.me/ScarletFranciniItaly/13495

Mike Yeaden maakte in oktober 2021 een stappenplan hoe we gedwongen zullen worden richting de NWO. Fase 6 is de laatste fase.

Fase 6: Schrap alle schulden en zorg dat geld verdwijnt (maart 2022 – september 2022)

 • Zorg dat dat de economische, financiële- en aandelenmarkt in elkaar stort en dat banken failliet gaan.
 • Zorg dat de klanten betalen voor het faillissement van de banken en gebruik daarvoor het geld op hun rekening.
 • Activeer de Great Reset.
 • Geld zoals wij dat kennen verdwijnt.
 • Schrap schulden en leningen.
 • Introduceer de digitale portemonnee.
 • Neem land en grond in beslag.
 • Alle niet goedgekeurde medicijnen worden verboden.
 • Maak duidelijk dat er een plicht is voor halfjaarlijkse of jaarlijkse vaccinaties.
 • Zorg voor voedsel rationering en een dieet op basis van de Codex Alimentarius.
 • Breid de maatregelen uit naar derdewereldlanden.
 • Resultaat: derde fase van digitale controle. De gehele wereld is nu onderdeel van de New World Order.

In de podcast van Mike en Henk op zondag 12 maart waarschuwt Mike voor de bankrun die nu is ontstaan en het omvallen van regionale banken die nu omvallen in Amerika wat een voorbode is voor een gegarandeerde bankencrisis wereldwijd.

Neem het serieus en tref je maatregelen! Gaat het makkelijker worden …. NEE….. voorlopig niet! Maar je stem op de juiste partij gaat het wel eerlijker maken en dan kunnen we met gebundelde krachten er een veel betere wereld van maken.

Zonder oorlog en verdeeldheid.

Zonder honger en armoede.

Maar wel met eerlijker en gezonder voedsel.

Vrije energie en gezonde natuur.

Met gelijkheid en vrijheid.

Kijktips:

Tim Gielen… de video monopoly laat de geldstromen zien.

Maria Thérèse ter Haar…. Ruslandkenner.

Marcel Croc…..klimaat journalist.

Blckbxtv. 

Café Weltschmerz. 

Gedachtenvoernieuws.

Ab Flipse financieel deskundige.

Oekraïne on fire….film over de machtsovername in Oekraïne wat een bloedbad werd.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk