17 Maart ’23: Drie Jaar Zichtbare Dictatuur !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #362 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Het is deze week drie jaar geleden de dictatuur voor iedereen zichtbaar werd met de wereldwijde lockdowns. De wereldbevolking opgesloten in hun eigen huizen.


Dit leverde ons bij dotcom.radio een record aantal bezoekers / luisteraars op de podcast van 134.000 die week in Maart 2020. Aantallen die al snel als die bekende ‘plumpudding’ in elkaar zakten naar 4.000 / 3.000 / 2.000 tot de vaste 1.000 dotcom verslaafden die de podcast buiten de radio uitzendingen om beluisterden.

De totale waanzin kende al relatief snel geen maat, ouderen werden in de bejaarden gevangenissen opgesloten en kunstmatig konden de Corona dodencijfers worden opgekrikt met het door medisch ingrijpen en vermoorden van de opa’s en oma’s. [wereldwijd] Onmenselijke situatie en de eerste zelfmoorden werden gerapporteerd onder ondernemers zie hun levenswerk verloren zagen gaan.

Ik begon ook in mijn andere radioprogramma’s zaken aan te kaarten wat resulteerde dat ik mijn mond moest houden en excuses aanbieden. Dat werd dus zelf ontslag nemen van een + 25 jaar radio maken hobby. Die keuze was niet moeilijk want we wisten wat er gaande was en wat de plannen waren, al vanaf dag èèn. Dat was echter voor velen de onderschrijving van de complotdenkers status die we al hadden. 

Na 8 weken opsluiting en vier extra weken met ‘gesloten’ grenzen ging de -bange- wereld weer ‘open’. Daarna begon het sociaal afstand houden, de mondkapjes waanzin een tweede lockdown, 21 weken avondklok, de apartheid maatregelen, en dat alles om, …

Om de vaccinatie “noodzaak” angst machine kracht bij te zetten. 

We waren bij dotcom en op de website al lang begonnen voor de vaccinatie gevaren te waarschuwen met dank als deskundige artsen als Dr. Sherry Tenpenny, maar al snel ook met het aandragen van alternatieven als HCQ & Ivermectine. De negatieve promotie in de media over deze “paardenmiddel ontworming medicatie” had zijn werking en de super veilige effectieve medicijnen werden verboden verklaard en daarmee kwamen ook ‘echte’ artsen in de problemen.

Nu -na de feiten- kennen we allemaal de voorspelde complot uitslagen. Het geheime oversterven dat wereldwijd al miljoenen mensen het leven koste en een veelvoud daarvan dagelijks met gezondheidsklachten laat worstelen.

Maar we kennen ook het grote ontkennen, het verzwijgen van het Vaxperiment door de slachtoffers zelf en daarmee is de voorspelde harde landing reeds ingezet.

Maar nog steeds -tot op de dag van vandaag- weigeren velen de realiteit onder ogen te zien, dat met het instemmend stilzwijgen deze wereld kon uitgroeien tot de spreekwoordelijke hel op aarde.

Velen weten of ontkennen het bestaan van deze hel op aarde door hardnekkig te blijven zwijgen niet vertrouwend op het uitspraken en onder ogen zien van de waarheid alleen maar kan leiden tot de onvoorwaardelijke vrijheid, een zo gewenste echte democratie waar alleen mensen een stem krijgen indien ze die ook actief gaan gebruiken.

Je kan allerlei redenen aandragen waarom een echte democratie niet zou kunnen werken. Maar juist in deze tijd kan de techniek juist die gewenste democratie mogelijk maken. Een referendum democratie gebaseerd op het blockchain systeem waardoor elk onderwerp ter stemming gebracht kan worden met een app op je telefoon. Dit maakt de politiek tot een grotendeels dinosaurus uitsterving constructie, eveneens als de corrupte media, immers er is al een leger actieve burgerjournalisten die al bewezen hebben goed te kunnen functioneren ondanks de censuur en tegenwerking en maling hadden aan de oude ‘macht’ structuren.

17 Maart herdenken we drie jaar ‘zichtbare’ dictatuur, voor de mensen die het wilden zien, en in Nederland kunnen we daar een stem over uitbrengen twee dagen eerder op 15 maart. 

En ja, er zal fraude zijn, en ja die moeten we bestrijden, door onze stem te verheffen en niet door toe te kijken en de schouders op te halen, dat is de weg die lafaards mogen gaan.

In de vele oorlogen die uitgevochten werden uit naam van de vrede, de democratie en de vrijheid en daarvoor vaak hun eigen leven opofferden zijn -de zwijgers- dé grootste teleurstelling in de ogen van hen en nabestaanden van die strijders. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk