Dems “dreiging” van “zogenaamde journalisten” als Taibbi, Shellenberger “door de staat gesponsorde gedachtenpolitie” blootleggen.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #360 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Zoals te verwachten was de hoorzitting van de rechterlijke macht over de “bewapening” van federale agentschappen, met Matt Taibbi en Michael Shellenberger als getuigen, vol vuurwerk, feiten en veel wrijving.


Bron artikel ZeroHedge: Dems Blast “Threat” Of “So-Called Journalists” As Taibbi, Shellenberger Expose “State-Sponsored Thought-Policing”

Van meet af aan bestempelde het Democratische afgevaardigde Stacey E. Plaskett. Stacey E. Plaskett bestempelde de twee “zogenaamde journalisten” als gevaarlijk en een “bedreiging” voor voormalige Twitter werknemers.

Ze beweerde dat de Republikeinen “twee van Elon Musk’s ‘public scribes'” binnenbrachten “om uit de context geplukte e-mails en screenshots vrij te geven, ontworpen om zijn gekozen verhaal te promoten – Elon Musk’s gekozen verhaal – dat nu door de Republikeinen wordt nagepraat” voor politiek gewin.

“Ik overdrijf niet als ik zeg dat u twee getuigen hebt opgeroepen die een directe bedreiging vormen voor mensen die tegen hen zijn,” zei Plaskett na de video.

De voorzitter van de House Judiciary Committee, Republikein Jim Jordan uit Ohio, had een simpele reactie op haar beschuldigingen:

Het is gek wat je net zei.”
“Je wilt niet dat mensen zien wat er gebeurd is,” vervolgde Jordan.
“De volledige video, transparantie. U wilt dat niet, en u wilt niet dat twee journalisten die persoonlijk zijn genoemd door de regering Biden, de FTC in een brief. Ze zeggen dat ze hier zijn om te helpen en hun verhaal te vertellen, en eerlijk gezegd denk ik dat het moedige individuen zijn om te komen nadat ze genoemd zijn in een brief van de Biden FTC.”

Taibbi snauwde terug…

Zoals Glenn Greenwald op Twitter zei: “Voor Democraten betekent “journalist”: iemand die gedachteloos en loyaal DNC praatjes onderschrijft. “

Onverstoorbaar vervolgde Matt Taibbi, toen hij mocht reageren, met wat hij en Shellenberger hadden gevonden in hun onderzoek van The Twitter Files:

“De oorspronkelijke belofte van het internet was dat het de uitwisseling van informatie wereldwijd zou kunnen democratiseren. Een vrij internet zou alle pogingen om de informatiestroom te controleren overweldigen, het bestaan zelf zou een bedreiging zijn voor antidemocratische regeringsvormen overal,” zei Taibbi.

“Wat we aantroffen in de bestanden was een ingrijpende poging om die belofte om te keren en machine learning en andere instrumenten te gebruiken om het internet te veranderen in een instrument van censuur en sociale controle. Helaas lijkt onze eigen regering een hoofdrol te spelen.”

Taibbi voegde er puntig aan toe dat “effectief de nieuwsmedia een arm werden van een door de staat gesponsord gedachtepolitiek systeem.”

“Het is niet mogelijk om direct tot de waarheid te komen. Het wordt echter technologisch mogelijk om direct online een politieke consensus te definiëren en af te dwingen, en dat is volgens mij waar we naar kijken.”

Democrats enige reactie op Taibbi en Shellenberger’s feiten was om persoonlijk te worden…

Lees / kijk verder bij de bronBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk