De waarheid is niet meer te stoppen!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #359 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Matt Hancock is de eerste dominosteen die om ging en vele dominostenen zullen volgen. De lafaards zullen elkaar voor de bus gaan gooien. De leugen die regeert loopt ten einde want het Corona bedrog is niet langer meer uit het nieuws te houden. 


De bestorming van het Capitool op 6 januari 2020 blijkt toch even anders te liggen en de leugens rond de verkiezingen van Trump met Russische invloed was al achterhaald. Ook het gemak van verkiezingsfraude wereldwijd kan nauwelijks nog ontkent worden. De Hunter Biden laptop vol schandalen en corruptie, zijn seks met jonge meisjes zijn ernstig drugsgebruik, de invloed in de Oekraïne … Orgaanhandel en kinderhandel, de biolabs in Oekraïne dit alles met geld van de westerse elite … alles komt naar buiten! Hunter noemt zijn vader pedodad … En Poetin heeft de belofte gedaan de nazi’s nu definitief uit te roeien.

Het rot van de Democraten in Amerika komt steeds duidelijker in beeld en de vraag is nu hoe lang blijven we wegkijken voor het werkelijke kwaad. Het zijn niet de Russen die onze vrijheid bedreigt het zijn onze eigen regeringsleiders die met hulp van de media de propagandamachine draaiende houden.

Zet de maar vast klaar en begin met onderstaande samenvatting van Blckbx today! Mede toont onderstaande opname Barbara Baarsma haar ware aard waarin ze pleit voor nog meer belastingen.

Stikstof en CO2 tax. Tax op voedsel.

Ondertussen in ons eigen landje.

We worden geregeerd door een “elite” die de regie volledig kwijt zijn. Er is geen enkel kloppend dossier meer en ministers zijn bewust op ministerposten gezet waar ze totaal geen verstand van hebben.

Hoe kan je als minister op justitie zitten zonder rechten te hebben gestudeerd?

Hoe kan je als minister op klimaat zitten zonder te weten wat stikstof of CO2 voor de natuur doet?

Hoe kan je als minister op defensie zitten zonder het verschil te weten tussen een sergeant en een generaal, schreeuwt om oorlog en hoe bizar ook vredesonderhandelingen afwijst?

Hoe kan je minister van armoede zijn …. struikelend over eigen woorden door gebrek aan kennis als het over de pensioenwet gaat en werkelijk buiten elke realiteit staat wat de samenleving betreft?

Hoe kan je als minister op financiën zitten met een 4 voor wiskunde en werkelijk elk financieel inzicht ontbreekt en elk debat vermijdt waar enige kennis voor nodig is?

Hoe kan je minister van volksgezondheid zijn als docent lagere school zonder enige medische kennis?

Hoe kan je als minister president 12 jaar overleven en geen actieve herinnering hebben aan zo ongeveer elk dossier ?

Dat is het nieuwe normaal geworden. Zoveel liegt de MP dat zijn neus meters lang moet zijn. Het enorme wanbeleid bij de toeslagen affaire en de omgang met de Groningers is werkelijk onvoorstelbaar en een grote schande. Binnen een paar uur kunnen er miljoenen overgemaakt naar de Oekraïne maar onze eigen mensen moeten jaren wachten op financiële gerechtigheid of wachten al jaren op hun kinderen … waar zijn deze kinderen! En laat je niet wijsmaken dat de gedupeerde toeslagen ouders aso’s zijn … de aso’s zitten in Den Haag!

Resultaat:

Volksgezondheid 5 miljard kwijt.

Klimaat 6 miljard kwijt

Financiën 13 miljard kwijt en niemand ligt er wakker van want we hebben het toch nog goed‼️

DIT KAN OMDAT HET WEF NUTTIGE IDIOTEN NODIG HEEFT DIE GEHOORZAMEN EN NIET ZELFSTANDIG NADENKEN‼️

Waarom accepteert de massa dat de democratie aan het verdwijnen is en dat de vrijheid van meningsuiting onder vuur ligt. Er een wet in voorbereiding is om politieke partijen te verbieden en dat de overheid gaat bepalen wie wel en wie niet van het internet gebruik mag maken.

Waarom accepteren we dat ons pensioengeld is ondergebracht bij Blackrock die ons geld beleggen in milieu, klimaat en meer van die onzinnige geldverslindende doelen en met het nieuwe pensioenstelsel nog makkelijker gespeculeerd kan worden in een tijd dat het economisch wereldwijd onstabiel is. Het nieuwe pensioenstelsel niet uitvoerbaar is. Prima uitleg Ab Flipse.

Waarom wapperen we met een Oekraïne vlaggetje terwijl het land vol nazi’s zit en corruptie aan de orde van de dag?

Waarom accepteren we dat er miljarden naar de Oekraïne gaat maar ondertussen ons land steeds meer in verval raakt en de rijen voor de voedselbanken per dag toenemen?

Waarom accepteren we dat onze regering oorlog wil en ONZE KINDEREN … niet onze oorlog in willen sturen door de dienstplicht weer in te voeren?

Waarom sluiten we onze ogen dat het bloedvergieten en het verlies vooral aan Oekraïense kant enorm is en dat er jochies van 14 naar het front gestuurd worden?

Waarom accepteren we dat ons land volstroomt met gelukszoekers waar we geen huizen voor hebben en het zorgstelsel zwaar onder druk staat omdat 60% in de bijstand zit en er blijven zitten We mannen binnenhalen met totaal andere ideeën over vrouwen. Die vrouwen zien als een lustobject en verkrachting rechtvaardig vinden. Naakt op straat lopen, poepen op straat en middels groepsvorming gewelddadig optreden. Waarom accepteren we de mensenhandel die hier aan vast zit?  Dat mensenhandelaren kapitalen verdienen om hele groepen in wankele bootjes de zee op te sturen … en onze regeringen en de vervloekte EU weet geen oplossing. In Libië gebeuren de vreselijkste martelingen uitgevoerd door de mensenhandelaren, en we laten het gebeuren … al jaren. Alles is toegestaan om de welvaart de nek om te draaien.

Slavernij … er worden excuses gemaakt over het slavernijverleden maar ondertussen werken er zeer arme mensen en zeer jonge kinderen in Afrika onder erbarmelijke omstandigheden om ons grondstoffen te leveren … daar hoor ik geen enkele regering over.

Dan nog de CBDC wat gebracht wordt als ideaal. Sparen kan niet meer want er is een vervaldatum. Hoe kom je aan geld als de elektriciteit uitvalt … gaat niet gebeuren zou ik niet op rekenen want het net is nu al zwaar overbelast. CO2 uitstoot gaat eraan gekoppeld worden.

https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/item/ook-jij-wordt-gesurveilleerd-door-je-bank-en-straks-misschien-door-alle-banken/

11 maart hoop ik dat Nederland massaal naar Den Haag zal gaan om hun onvrede te uiten en dat 15 maart het verstand stemt. Want denk niet “ mij treft het niet” iedereen komt aan de beurt want de elite regeert …. nog wel. De enige partij die een duidelijk standpunt durft te nemen is FvD en laat duidelijk zijn.

DOE JUIST NIET WAT DE OVERHEID EN DE MSM ADVISEERT WAT JE MOET DOEN ‼️Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk