Quality time or quality life


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #358 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Het hebben van zogenaamde Quality Time, een paar uurtjes in de week met bijvoorbeeld de kinderen wordt als een groot goed ervaren in de tweeverdieners samenleving. 


Maar waarom zou je kiezen voor Quality time of quality life, een kwalitatief leven het grooste doel zou moeten zijn. Net zoals de levensbreuk van voedingsdeskundige David Wolfe die zijn levensspreuk, The Best Day ever, everyday. De beste dag ooit elke dag. Dat zou het levensdoel van een ieder kunnen zijn en geen genoegen nemen met minder. Ja wellicht minder in materialisme en meer in levenskwaliteit.

Waarom roer ik deze opperste staat van zijn aan?

Nou gewoon, omdat het wereldbeeld dat iedereen nu voorgeschoteld krijgt absoluut niet normaal is.

Een leven in angst, ziektes, allerlei bedreigingen in de bestaanszekerheid, het financiële stelsel, oorlog, uitbuiting en nog veel ergere zaken die we dagelijks voor de kiezen krijgen en dan hebben we het nog niet eens over de duistere zaakjes die mensen weigeren onder ogen te zien.

De beide video’s van dinsdag en woensdag zijn daar een schoon voorbeeld van. Ze beschrijven in feite de wereld van complotdenken en als je dit niet in de praktijk bent je eerder in een totale zombie status verkeerd. Totaal losgeslagen van de dagelijkse werkelijkheid. 

De dagelijkse werkelijkheid van op weg naar plotseling dood, naar een gevalletje turbo kanker of een ander medisch probleem dat je kan omtoveren van een arbeider in een financieel wrak omdat je ineens je werk niet meer normaal kan uitvoeren. 

Van een gezonde ondernemer naar een failliet boeltje omdat de veranderingen, de duivelse WEF veranderingen -even- verkeerd werden ingeschat.

En met deze ondernemers worden ook weer een hoop werknemers getroffen die dat ook niet aan zagen komen. Zich een rat voor de ogen lieten draaien door de nep nieuws media in handen van het WEF – het ‘Willem de veroveraar’ World Economisch Forum.

Nog nooit in de honderden jaren recente geschiedenis heeft de mensheid in echte vrijheid geleefd.

Video verwijderd; MIke; “Verkapte nazi promotie”Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk