Verkiezingen Nederland: Heeft de bevolking een goed geheugen?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #357 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Het politieke toneel in Nederland staat op het punt zeer vermakelijk te worden. Op 15 maart gaan we stemmen voor Provinciale Staten. Normaal gesproken zijn deze verkiezingen de saaiste en sufste die je je kunt voorstellen. Deze keer niet! 


Deze verkiezingen beslissen waarschijnlijk over het lot van het huidige kabinet. Iedereen weet dat, en er wordt levendig campagne gevoerd. Plus, zoals u kunt verwachten, het zwartmaken van conservatieve partijen en boycots. Eigenlijk zijn dit de levendigste verkiezingen in jaren, schrijft H. Numan. Dat komt door ons systeem. 

Wij kiezen de Tweede Kamer, maar niet de leden van de Eerste Kamer. Dat ligt zo gevoelig en ingewikkeld dat alleen leden van de provinciale regeringen kunnen stemmen, zo wordt ons verteld. De echte reden waarom wij een Senaat hebben is eenvoudig. Toen de Senaat in 1815 werd opgericht, was dat om de adel een onevenredig grote stem te geven. In die tijd waren België en Nederland verenigd. Het Nederlandse deel had niet veel adel, maar het Belgische deel wel. De koning gebruikte de Senaat om te krijgen wat hij wilde. Het was enorm impopulair, vooral in België. Zij noemden het ‘le ménagerie du Roi’ (de dierentuin van de koning). Nadat België onafhankelijk werd, veranderde er niet veel. Alleen de rijksten werden gekozen. In de loop der jaren is er niet veel veranderd… 

Net als in Amerika heeft een regering een meerderheid nodig in beide Kamers. Op dit moment heeft de regering een zeer kleine meerderheid in beide kamers. Het is vrijwel zeker dat de regering die meerderheid in de Senaat zal verliezen. Zowel Mark Rutte als Sigrid Al-Qaq* (Sigrid Kaag) zijn enorm impopulair. Het is moeilijk te zeggen wie het meest gehaat wordt. 

Eerst de heer Rutte. Hij is nu de langstzittende premier in de geschiedenis van het land. Om die onderscheiding te krijgen heeft hij in zowat alles compromissen moeten sluiten met mevrouw Al-Qaq en D66 (progressieve liberalen). Zozeer zelfs dat niemand nog gelooft dat hij de premier is. Officieel wel. Maar in werkelijkheid regeert Al Qaq. Een coalitieregering is altijd een compromis, alleen in dit geval moest Rutte in alles compromissen sluiten om zijn prijs als langstzittende premier ooit te krijgen. De langstzittende – zeker niet de populairste – premier zijn betekent dat hij zeer capabel is, anders zou hij niet aan zijn stoel gekluisterd zitten. Hij kan zich giechelend in en uit bijna elke situatie werken. 

Mevrouw Al-Qaq is een ander verhaal. Zij was alleen populair binnen haar partij, niet nationaal. Haar populariteit, het weinige dat ze had, daalde toen ze vicepremier en de facto premier werd. Ze toonde haar ware aard als controle freak en megalomaan. De wet geldt voor iedereen, maar niet voor haar. Ze maakt schaamteloos misbruik van haar macht en positie. Zo kon zij nog voor de verkiezingen een documentaire van een uur over zichzelf op prime time tv krijgen. Gratis, natuurlijk. De dame die dit voor haar regelde werd wethouder in Amsterdam. Ze heeft net ontslag genomen, om te voorkomen dat ze werd ontslagen wegens incompetentie. 

Er is meer, veel meer. Ik heb u verteld over het kinderen opvang schandaal. Ongeveer 2.000 kinderen werden door de kinderopvang naar weeshuizen gebracht, duizenden onschuldige ouders zijn berooid en wachten op hereniging met hun kinderen, en op compensatie. De vorige regering stortte in vanwege dit schandaal, maar er is niets gedaan. Het volk (= de kiezers) is dit niet vergeten. Een andere kwestie is een officieel rapport over het Groningse aardgasprobleem. Nederland is niet bepaald de eerste plaats waar je aan denkt in verband met aardbevingen. Na de ontdekking van aardgas heeft elke regering het geld uitgegeven alsof er geen morgen was en Groningen leeggezogen. Aardgas is een gas, maar dat betekent nog steeds dat het volume heeft. Vele wetenschappers waarschuwden jaren van tevoren dat er maatregelen genomen moesten worden om aardbevingen te voorkomen. Er werd niets gedaan. Er zijn veel bevingen geweest en nog veel meer huizen zijn ernstig beschadigd. De mensen wachten op schadevergoeding. In het rapport wordt de regering werkelijk bekritiseerd en veroordeeld. De slachtoffers staan in de rij achter de wachtende ouders. Beiden kunnen stemmen terwijl ze wachten. 

Opnieuw een door Bill Gates gefinancierde Picnic supermarkt in Nederland in brand gestoken Een ander rapport hekelt het gekoesterde groene ideaal van warmtepompsystemen. Het is een soort airconditioning die andersom werkt. Alle groene partijen zijn er dol op, vooral D66. Waarschijnlijk omdat zij de meeste ondernemers hebben die er geld aan verdienen. Airconditioning is duur; dit ook. Niet een beetje duurder, maar vele malen duurder dan centrale verwarmingssystemen. Het rapport concludeert dat het niet alleen extreem duur is, maar ook schadelijk voor het milieu. Dat was de reden om ze te gaan gebruiken. Niet alleen dat, maar ze hebben elektriciteit nodig, en veel ervan. We hebben een heel goed elektriciteitsnet, maar het is niet ontworpen voor warmtepompen als nationale verwarmingsbron. We hebben veel meer elektriciteitscentrales nodig, die er niet zijn. Groene idioten weigeren nog steeds kernenergie, dus concludeerde het rapport dat warmtepompen duur zijn, schadelijk voor het milieu en niet landelijk kunnen functioneren. Mensen klaagden al dat die warmtepompen niet werken in de winter – die de warmste ooit gemeten is! Raad eens op wie die kiezers gaan stemmen. 

Zoals gewoonlijk roepen alle progressieve partijen ineens de gebruikelijke leugens: stem op hen, zij zullen de migratie stoppen! Die leugens werkten altijd, dus waarom nu niet? Omdat je mensen niet eindeloos voor de gek kunt houden. We worden al generaties lang voor de gek gehouden, en het wordt alleen maar erger. Mohammedaanse migranten overspoelen het land in recordaantallen, duizenden per week. Ze worden ondergebracht in hotels en op cruiseschepen die gecharterd zijn om hen te huisvesten. Ze krijgen een voorkeursbehandeling voor sociale huurwoningen. D66 startte een campagne ‘Jan en Ingrid kregen meteen een sleutel (voor een woning). Hassan en Aisha niet. Die campagne werd niet goed ontvangen; het maakte veel mensen echt boos, vooral degenen die moeten wachten… 15 tot 20 jaar op een woning. Raad eens? Die mensen kunnen ook stemmen. 

Totale niet-naleving: Nederlandse boeren tonen de wereld hoe te protesteren tegen de Psyop-Klimaatveranderingsmachtsgreep van de WEF-wereldregering Het is zeker dat de regering deze verkiezingen gaat verliezen, en steun zal verliezen in de Senaat. Maar ze hoeven de verkiezingen niet te winnen. Ze kunnen het zich veroorloven om te verliezen. De uitweg is samenwerken met de PvdA en GL in de Eerste Kamer. Dat is echter alleen maar uitstel van het onvermijdelijke. Dat ziet iedereen duidelijk. Daarom ga ik ervan uit dat de regering zal aftreden nadat ze de verkiezingen hebben verloren. Wie kan hen vervangen? Moeilijk te zeggen, want de situatie is turbulent. De PVV doet het heel goed, maar een nieuwkomer ook: BBB, de BoerBurgerBeweging. 

Op dit moment voert de BoerBurgerBeweging de peilingen aan. Laten we aannemen dat zij winnen, met één of twee zetels, en dat de regering aftreedt. De leider van de grootste partij wordt automatisch uitgenodigd om een nieuw kabinet te vormen. Dat wordt dan Caroline van der Plas. Ik weet niet of een nieuwkomer in de politiek premier wordt boven het oudste kamerlid, Geert Wilders. Ja, hij is een van de langstzittende parlementariërs. Het is een race tussen die twee. Andere conservatieve partijen doen het goed, maar niet in de dubbele cijfers. Zoals de oude Chinese vloek luidt: “Moge je in interessante tijden leven”. Nou, dat doen we zeker!

©H. Numan.

Is jouw geheugen nog goed genoeg om jouw keuze een goede keuze te laten zijn?

Dat je nooit meer kiest voor de VVD, D66, Groen Links, CDA, PvdA, SP, CU en de rest van het oude establishment is inherent aan wat die partijen de laatste tien jaren hebben afgebroken in Nederland! Deels staat dat ook beschreven in het bovenstaande artikel!

Maar wat wel kiezen is altijd een moeilijke vraag! Want b.v. de vraag welke politici van welke partijen werken er nog voor het WEF? Je weet wel, met die Klaus Schab die de wereld willen beheersen en jou maaltijd willen opleuken met insecten en andere rariteiten die ze nooit voor zichzelf zouden kiezen!!

Of die partijen die kijken wat de bevolking wil en daar hun programma op aanpassen, iets wat de oude partijen ook vaak dezen vlak voor de verkiezingen! Kwam ook niets van terecht!

Wil je echt een keuze maken om Nederland te redden, en dus ook jezelf en kinderen, kies dan een partij die weet waar het werkelijk over gaat en vecht voor de Nederlandse bevolking!

Ja maar welke partijen zijn dat dan?

Ik ken er twee! Twee partijen die constant bezig zijn het goed naar voren te brengen en het foute te benoemen! Weet je het al?

U denkt aan de BBB? Daar zit ook iets aan! Die zijn opgericht onder de paraplu van ReMarkAble. ReMarkAble is een reclame bureau dat ook Bayer tot klant heeft en Bayer heeft Monsanto gekocht. Monsanto is dat bedrijf dat fruit, groenten granen en dieren patenteert zodat boeren deze zaden duurder moeten inkopen. En Monsanto maakt RoundUp ook wel Glyfosaat genoemd. Van dit middel is bewezen dat het kanker veroorzaakt en toch geven de oude partijen nog steeds toestemming het te gebruiken. En dus doen veel boeren dat omdat het zo makkelijk is!

Er blijft niet veel over om een goede keus te maken! Maar dat maakt het wel makkelijker!

Twee partijen die zeer waarschijnlijk slechte en negatieve aandacht krijgen in de media. Want de media kunnen met deze verkiezingen ook weer eerlijk gemaakt worden zodat je niet meer afhankelijk bent van slechte en verdraaide informatie!

Goed, ik zal je zeggen waar ik voor ga kiezen naar eer en geweten. Twee partijen die hiervoor in aanmerking komen. Forum voor Democratie die vecht voor jouw vrijheid en waar de integriteit van het individu voorop staat. En de partij van Haga. Met zijn partij BVNL strijd hij voor een beter en eerlijker Nederland. Deze twee partijen zijn de enige die werkelijk staan voor de vrijheid van mensen zoals jij en ik. Mensen van goede wil!

©PikiBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk