Je weet nooit wat mensen doet ontwaken ??

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #356 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Gisteren de video van Tim Gielen, vandaag kreeg een reminder binnen van Rob met de vraag; “Heb je deze video gezien. Ik heb er positieve ervaringen mee op het gebeid van het ontwaking proces. Omdat het gezien wordt als een autoriteit.


In dit onthullende en inzichtelijke interview beschrijft voormalig VN-directeur Călin Georgescu het proces van infiltratie en wereldwijde overname van de Verenigde Naties door oligarchen, met name Klaus Schwab en het World Economic Forum (WEF).

Hij schetst de machtsstructuren van de VN, de heimelijke manipulatie, uitbuiting en onderwerping van mensen over de hele wereld, en onthult de ontnuchterende realiteit van een eens zo welwillende organisatie.

Călin Georgescu vertelt het verhaal van zijn eigen omslagpunt, waarbij hij de destructieve agenda van de oligarchen de rug toekeerde. Hij benadrukt het belang van een (her)verbinding met de natuur, onszelf en onze medemensen die ons zal leiden naar ware soevereiniteit, harmonie en het Goddelijke.

Mogen zijn wijze woorden van aanmoediging en mededogen een inspiratie zijn voor ons allen.

Nederlands ondertiteldBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk