WIJ ZIJN DE 99% / DOCU DOOR TIM GIELEN (NEDERLANDSTALIG)

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #355 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Elke TV gebruiker, elke kranten lezer zou -zichzelf- moeten verplichten deze docu te bekijken. Is jou mening, jouw inzicht, je kijk op de wereld wel je -eigen- mening, … of ben je voorgeprogrammeerd ?

Prachtig gemaakte documentaire die onze huidige situatie op planeet Aarde mooi samenvat … Met dank aan Tim Gielen voor alle gespendeerde tijd, energie & focus die dit video-project mogelijk hebben gemaakt.
Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doel