dotcom.radio aflevering 353 van 05-03-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #353 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 353: Trump dwing hulp af in Ohio – Opnieuw een aanval op wapen bezit in de VS – Finland klaar voor de NAVO – FvD grootste partij – Volgzaamheid – Mannen zijn ‘pussy’ lovers – en veel meer als in een uurtje besproken kan worden. [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws[Conny] Blckbx: Reportage boekpresentatie ‘Ken uw recht’: ‘De overheid slaat op hol en die moeten we stoppen’

[Kefirkev] FvD Forum voor Democratie met 61.000 leden grootste ledenpartij
– Noot aale minder met de verkiezingsuitslag riekt naar fraude

[Decem] Uit het boek De Gideonsbende van Thierry Baudet; Cultuurmarxisme met de denkbeelden van ene Theodore Adorno
Wereld Nieuws* X22 Report: Updating wapen licentie verantwoordelijkheid, die verlegd gaat worden naar de verkooppunten. In landen met de meeste wapens is het geweld minder. Gun owners around the globe

* X22 Report Trump dwingt met zijn bezoek aan Ohio de hulp af van FEMA

[JVG] positieve zaken gebeuren in de Oekraine met name in de opbouw in Mariopol door de Russen

* Twitter De boycot wordt hier niet nageleefd. De tanker “Saga” heeft op 31 januari in Ust-Luga (Rusland) 116.000.000 liter ruwe olie geladen die op 20 februari in Italie wordt gelost.

[Mike] Zerohedge Finland Declares Readiness To Join NATO Without Sweden
– geen reactie wat Rusland hier van vindt ?

[Mike] Revolver News: Make the Death Penalty Great Again
President Donald J. Trump is reportedly thinking about bringing back certain methods of capital punishment like hangings as well as broadcasting executions on television as part of a second term. Predictably, the media is shrieking at the possibility.

* Twitter Kim Dotcom China stapt in de Oekraïense ramp die het Westen voor zichzelf heeft gecreëerd. Het “Rusland uit balans brengen” plan van de diepe staat van de VS slaat terug. De twee grootste goedkope wapenproducenten ter wereld bundelen hun krachten om de VS uit balans te brengen. Rusland en China samen, een geopolitieke nachtmerrie voor het Westen

[Dorothy] Clandestine on twitter

Dit zijn de 12 punten in China’s voorstel. Ze klinken redelijk.

-Het respecteren van de soevereiniteit van alle landen…
-Afzien van de Koude Oorlog mentaliteit
-Afzien van vijandelijkheden.
-Hervatten van vredesbesprekingen
-Het oplossen van de humanitaire crisis
-Bescherming van burgers en krijgsgevangenen.
-Kerncentrales veilig houden
-Verminderen van strategische risico’s
-Vergemakkelijken van de graanexport
-Stoppen van unilaterale sancties
-stabiel houden van industriële en toeleveringsketens
-wederopbouw na een conflict bevorderen

[Mike] Supreme Court To Hear Case To Reinstate Donald Trump Over ‘Rigged’ Election

* Trump al bezig aan zijn terugkomst: Trump laid it out in a Feb. 27 statement, which called for a system of universal baseline tariffs on most foreign products, while rewarding American domestic production. The new policy will “tax China to build up America,” according to Trump.

* Which Countries Have The Lowest Inflation?

* Workers Cleaning Up Toxic Ohio Train Derailment Are Getting Sick, Rail Union Leader Warns

[Sylvia] Disclose TV Robert F. Kennedy Jr ‘thinking about’ launching Democratic challenge to Biden for 2024 White House nomination
Media[Mike] Disclose TV JUST IN – Kevin McCarthy has handed over 41,000 hours of January 6th Capitol footage to Tucker Carlson.

* Gateway Pundit. Nieuwe aardbeving Turkije 6.4 More than 46,000 people in Turkey and Syria have died so far in the quakes.

[Medusa] RAPPORT: Miljoenen Russen kregen vandaag te horen dat ze zich naar schuilkelders moesten haasten vanwege een op handen zijnde raketaanval nadat radiostations waren gehackt. Sommige lokale autoriteiten gaven Oekraïne de schuld van de hackaanval. Dit komt nadat pro-Oekraïense hackers een cyberaanval op Russische media lanceerden tijdens Poetins State of the Nation-toespraak. Wie is hier de echte vijand?

* Clif High Newsletter: Florida wil een nieuwe bill aannemen voor bloggers registratie om het recht te hebben over de overheid te schrijven !!
(on)Gezondheid[Mike] James O’Keefe has resigned from Project Veritas – UPDATE – James O’Keefe: “I’ve been stripped of my authority as CEO and removed from the Board of Directors.” “I’m not suicidal”
James O’Keefe’s Emotional Resignation Speech from Project Veritas Leaked to Gateway Pundit – VIDEO

* Gateway Pundit: END OF AMERICAN SOVEREIGNTY: Biden Regime Negotiates “Legally Binding” Deal To Give Chinese-Backed World Health Organization Full Authority Over US Pandemic Policies – No Senate Approval Needed
X22 Report Voor de goedkeuring is vooraf echter 2/3 meerderheid senaat nodig

[Marij] Eindelijk lijkt zorgminister Kuipers het op te geven om op korte termijn weer een corona toegangsbewijs (CTB) te kunnen inzetten.

* Twitter Een levend virus bestaat niet! In 2009 kwam ik het artikel van Stefan Lanka tegen wat we toen uitgebreid hebben besproken in de podcast. Toen nog gezondheidsradio. Daarna hebben we dit oneindig herhaald en herhaald. Toch brak er in 2020 weer een NIET BESTAANDE PANDEMIE uit, …

* Twitter: Stel, de verzekeringen gaan sterk stijgen vanwege de grote aantal zieken en doden onder de ‘Vaxperiment’ volgers. Ben jij dan bereid mee te betalen aan hoger premies als ongevaccineerde ?

– Twitter reactie: “En nu doet u precies hetzelfde. Mensen uitsluiten van de zorg. Hoe kortzichtig”.

* Mijn antwoord; “Nee ik irriteer zo veel mogelijk, zodat ze kwaad op mij worden en na gaan denken hoe ze mij kunnen antwoorden. Want de vaxperiment was slechts het eerste. De junkvoeding (insecten) hartfalen, turbo kanker (Chemo) & giframpen maken het karwei verder af . ALS ZE ZELF NIETS DOEN -NU-

[Medusa] Nattokinase is een enzym dat wordt verkregen door de fermentatie van sojabonen met de bacterie Bacillus subtilis var. natto. Het is beschikbaar als supplement en breekt stollingsfactoren fibrinogeen, factor VII en factor VIII, en cytokinen af.

[Mike] As promised, here’s my thread on spike proteins and anthelmintic drugs, among which are hydroxychloroquine (HCQ) and ivermectin (IVM). Strap yourselves in for the ride, ’cause this will be a long one! 

[Assie] De Covid-vaccinaties hebben statistisch gezien meer kans op een miskraam dan een abortuspil. Dr. Elizabeth Mumper: Uit de gegevens van Pfizer blijkt dat het percentage miskramen bij vrouwen in het eerste trimester rond de 80-82% ligt. Een vrouw in haar eerste trimester heeft een grotere kans op een miskraam na de Covid-vaccinaties dan na het nemen van een abortuspil.
GedachtenvoerX22 report over het school systeem. De voorkeur gaat uit naar een kind gebonden budget. waar de ouders hun kinderen plaatsen, deze scholen krijgen het geld. Niet de Woke teachers die de opdarcht van de overheid uitvoeren. De schoolniveau was nog nooit zo slecht

[Medusa] Pieter Stuurman gaat in gesprek met melkveehouder Carel van Acht en zijn partner, die dapper besloten om niet mee te gaan in de stroom van bedrijven die zich richten op schaalvergroting en intensivering, maar kiezen voor een duurzamere en kleinschaligere aanpak. Ze zagen kansen in de lokale markt en zijn zich gaan richten op het leveren van hoogwaardige producten aan restaurants en consumenten in de omgeving.

* Twitter. Vrouw, mannen willen alleen ‘pussy’, man, als dat het enigste is wat je te bieden hebt dan krijg je dat” Andere vrouwen kijken sprakeloos toe !!

* Twitter Iemand vertelde mij jaren geleden: “Veel mensen leven op de automatische piloot, komen bij een simpel kruispunt, rechts of links en nemen de gok”. Onvoorbereid op weg geeft die gok ook op belangrijke zaken, eigenlijk bij alles. Gelukkig zit volgzaamheid niet in m’n karakter.

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten