De Sars-Cov / COVID 19 / Corona sage


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #352 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Hier het ‘draadje’ dat Mike deze week maakte op zijn vertaald hieronder naar het Nederlands: Twitter kanaal Patriotsincontrol : As promised, here’s my thread on spike proteins and anthelmintic drugs, among which are hydroxychloroquine (HCQ) and ivermectin (IVM). Strap yourselves in for the ride


Zoals beloofd, hier is mijn draadje over spike-eiwitten en anthelmintica, waaronder hydroxychloroquine (HCQ) en ivermectine (IVM). Zet je schrap voor de rit, want dit wordt een lange!

Zoals de meesten van jullie heb ik in 2020, het eerste jaar van de ‘pandemie’, vrijwel dagelijks naar de dagelijkse persconferenties van Donald Trump gekeken. Wat een genot was het om te zien hoe de Don het opnam tegen de mainstream media hoernalisten, hij bespeelde ze als een viool!

Maar er was iets interessants dat DJT noemde in die eerste maand maart, nu 3 jaar geleden: hij noemde HCQ als geneesmiddel. Ik begon dit middel te onderzoeken en raakte in de war – wat heeft een antiparasitair middel in vredesnaam te maken met het doden van een virus?

Maart 2020 was de eerste lockdownmaand en zoals de meesten had ik genoeg tijd om online te gaan en meer te weten te komen over dit intrigerende onderwerp. Ik stuitte op Judy Mikovits, die in het verleden met Anthony Fauci had samengewerkt. Zij noemde een medicijn genaamd suramine, dat ook autisme geneest.

Ik ontdekte een medicijn genaamd fenbendazol, bekend onder de merknaam Panacur, wat een populair ontwormingsmiddel is. Een zekere Joe Tippens had zichzelf ermee van kanker genezen. En toen werd ivermectine, een ander ontwormingsmiddel, vaak genoemd als middel tegen virusinfecties.

Ik verdiepte me verder in HCQ en IVM en ontdekte dat ze door de WHO, die de pandemie had uitgeroepen, als essentiële geneesmiddelen werden beschouwd. Terwijl deze medicijnen aan deze kant van de wereld verboden zijn, worden ze elders vrijwel gratis voorgeschreven om malaria te behandelen en te voorkomen!

Ik ontdekte al snel dat HCQ en IVM zeer krachtige anti-kanker eigenschappen hadden. Bovendien blijkt uit verschillende onderzoeken dat ze vrijwel alles onder de zon genezen! Wist je dat HCQ al jaren door artsen wordt voorgeschreven om artritis te behandelen? Een antimalariamiddel tegen artritis?

We hebben dus HCQ, suramine, fenbendazol en IVM, waarvan sommige antiparasitair zijn en andere ontwormingsmiddelen. Deze geneesmiddelen worden geclassificeerd als anthelmintica en ze werken niet alleen tegen virussen maar ook tegen kanker en andere ziekten.

Q-post nr. 694 kwam bij me op: wat als er al geneesmiddelen bestaan? Dat zou betekenen dat er goedkope, niet-gepatenteerde, generieke geneesmiddelen beschikbaar zijn om de meest verschrikkelijke ziekten op de planeet te genezen en dat ze in het volle zicht verborgen waren als diergeneesmiddelen!

Mijn verwarring werd alleen maar groter. Of je nu parasieten of wormen behandelt, het zijn allemaal levende beestjes. Ik had in het verleden onderzoek gedaan naar zogenaamde ‘virussen’ en kwam tot de conclusie dat er nul empirisch bewijs is voor een virus als levend micro-organisme.

Geen enkel virus is ooit geïsoleerd of gefotografeerd. Zoek een willekeurige bacterie op in je favoriete zoekmachine en klik op ‘afbeeldingen’. Je zult fotografisch bewijs zien van hun bestaan. Doe nu hetzelfde voor een virus. Wat zie je dan? Computerbeelden, cartoons!

En dan is er nog het Latijnse woord ‘virus’, dat… gif betekent. De hedendaagse ‘virussen’ zijn de ‘boze geesten’ van vroeger, we leven in de medische middeleeuwen waar we worden vergiftigd via onze lucht, grond en water en de zelfgenezingsmechanismen van ons lichaam worden bestempeld als ziekten!

Ik begon me hier verder in te verdiepen. Er is een alternatieve theorie over ‘virussen’, waarin exosomen centraal staan. Het is bewezen dat deze bestaan en ze worden op cellulair niveau geproduceerd om gifstoffen uit onze cellen te verwijderen.

Exosomen dienen ook als waarschuwingsmechanisme voor andere cellen. Messenger RNA, iemand? Exosomen worden ook op grote schaal geproduceerd onder stress, met name fysieke en emotionele trauma’s. Ooit de afschuwelijke foto’s gezien van Fauci’s gain-of-function experimenten met beagles?

In deze gruwelijke experimenten, werden de gezichten van beagle puppies opgegeten door hongerige zandvliegen. Verantwoordelijk hiervoor was niemand minder dan Anthony Fauci. Waar doet het doodmartelen van jonge levende wezens om bepaalde stoffen te verkrijgen je aan denken?

Ik moet hier heel voorzichtig zijn met mijn woorden, want zelfs onder Elon Musk kan ik nog geschorst worden. Dit is hoe ze aan hun exosomen komen en het past mooi bij hun rebellie tegen God en al Zijn levende wezens. Deze mensen zijn ziek en boosaardig.

Wist je dat alle ‘virussen’ gepatenteerd zijn en dat Fauci’s NIH veel van deze patenten bezit? Er zijn ook andere spelers, waaronder ‘s werelds beste ‘virologen’, die veel geld verdienen aan de viruszwendel.

Zij deden het met AIDS, hepatitis, mazelen, waterpokken, Mexicaanse griep, vogelgriep, varkenspest, mond- en klauwzeer, gekkekoeienziekte, Q-koorts, noem maar op. Deze zwendel wordt al heel lang toegepast op zowel dieren als mensen.

Ooit afgevraagd waarom al deze “virologen” allemaal DIERENARTS zijn? En lijken lockdowns en vaccins niet erg op het opsluiten en afmaken van dieren onder het mom van bescherming tegen “virussen” die niet bestaan en zelfs gepatenteerd zijn?

De definitie van zwarte magie is dat je iets dat niet echt is echt maakt in je geest door middel van op angst gebaseerde gedachtencontrole. Ze deden het met boze geesten, nu zijn het virussen die we niet kunnen zien maar waarvan we denken dat ze ons levend willen verslinden.

Als je meer wilt weten over exosomen versus virussen, bekijk dan deze uitstekende video:

Dus nu hebben we nog steeds de puzzel niet opgelost over hoe anthelmintische geneesmiddelen in staat zijn om virale infecties en kanker en andere ziekten te genezen.

Hier is mijn theorie: alle vleesgeworden creatie is gemaakt van eiwitten, als een virus een gepatenteerd brouwsel is, is het waarschijnlijk een combinatie van synthetische exosomen, die ook eiwitten zijn. Anthelmintica lossen deze eiwitten uit en lossen ze op, levend of dood, inwendig of uitwendig.

Als alle “virussen” synthetische eiwitten zijn, gemaakt in een of ander Frankenstein-laboratorium, wat zegt dat dan over griep of zelfs verkoudheid? Is het echt een virus dat rondgaat en dat we aan elkaar kunnen doorgeven, of is er een gemeenschappelijke giftige omgevingsfactor waaraan we worden blootgesteld?

Wat dacht je van chemtrails? We zouden niet alleen moeten testen op zware en lichte metalen in chemtrails, maar ook op synthetische DNA-fragmenten die in de atmosfeer worden verspreid! Want die ‘verkoudheden’ en ‘griepjes’ tasten toch heel vaak onze longen en luchtwegen aan?

Ik heb persoonlijk de griep en verkoudheid verslagen met IVM, het is heel gemakkelijk. Ik heb zelfs levens gered met zowel IVM als HCQ, hoewel ik om veiligheids- en privacyredenen nu niet meer details kan prijsgeven. Het volstaat te zeggen dat er al geneesmiddelen bestaan, zoals Q heeft opgemerkt.

Wat bekend staat als “spike-eiwitten” is in werkelijkheid synthetisch RNA en DNA en de meest effectieve manier om deze gifstoffen in het menselijk lichaam te krijgen is ze rechtstreeks in de bloedbaan te injecteren. De mRNA-technologie verandert het DNA, Gods blauwdruk. Dit is puur kwaad!

Trump had gelijk toen hij in zijn C19 persconferenties zei dat we te maken hebben met een oude en onzichtbare vijand. Ik denk niet dat hij het over COVID had, jij wel?Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk