Clif High geeft je inzicht achter de schermen; “Laat de dominante taal los”


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #350 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Al ruim 10 jaar, ik weet het niet meer precies hoelang reeds, volg ik Clif High, deze week in zijn mobiele podcast opgenomen in de auto op weg voor de boodschappen (minimaal 47 km rijden naar de bewoonde wereld). Toch zijn er weinigen die zoveel zicht hebben op de wereldgebeurtenissen als hij, vanachter zijn computer en volledig geautomatiseerd.


Biografie: Clif High

Clif High heeft een patent op computer assistentie lees technologie die het mogelijk maakt een supersnel te lezen van computerschermen tot wel 2.000 woorden per minuut. De software begeeft zich in andere gebieden van verborgen potentieel bij talen die gebruikt worden door mensen. Hij heeft een software programma ontwikkeld van internet agenten(net als zoekmachine gebruik) gepatenteerde verwerkingsmethoden om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen aan de hand van de data. Het software project begon in 1997, het vangt bijna-onvertraagd wijzigingen op in taalpatronen bij internet discussie. Vervolgens worden radicaal taalkundige technieken (Linguistisch Programmeren) die hij zelf heeft uitgedacht. Hij ontwikkelt daarmee een model dat op toekomstige gebeurtenissen met een aantal schijnbare nauwkeurigheden anticipeert.

De verwerking is in de kern een methode voor het toekennen van emotionele waarden, complexe inhoud en tijd, ondersteunende waarden tot veranderingen in toekomstige gedrag op basis van hoe mensen gebruik maken van de taal en nu te voorspellen. lees verder (stok oud artikel)


Luister naar zijn podcast van deze week; Release language dominant.
Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk