Deze week geen dotcom.radio na bijna 5 jaar non-stop elk weekend

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #347 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Vrijdagmorgen een WhatsApp van Mike, ik ben op vakantie in Engeland en heb geen wifi hier op dit adres. Dat wordt dus een heel ontspannende vakantie !!


Ik weet dat Mike dol is op zuid Engeland in wat hij noemt “a slice of paradise”, en verwacht dan ook leuke verslagen als hij weer terug is. Ik vond het voor mijzelf ook wel interessant hoe lang we non-stop uitzendingen gemaakt hebben zonder onderbreking.

Vanaf september 2008 was het nog de gezondheidsradio podcast die we altijd vanuit de SLOG studio deden waarbij sommige bijdragen van te voor waren opgenomen en Mike altijd live. Via een telefoonlijn en met een zogenaamde telefoonvork werd het geluid doorgezet op de mengtafel. De uitzending live ergens opnemen was dus niet mogelijk. 

Naarmate de internet verbindingen overal sneller werden konden we via Skype live met de podcast en vooral mijn andere wekelijkse cajun en zydeco muziek programma.

Ik heb het net even nagekeken maar de laatste onderbrekingen was 05-08-2018 en op 20-05-2018, dus bijna 5 jaar waren we elk weekend live op de radio en vanaf juli 2020 alleen met de podcast. De radio werd gedumpt vanwege censuur. (Nu weer terug op radio 828) Soms gewoon in de kroeg met publiek op de achtergrond, zoals de eerste weken dat ik in Frankrijk woonde en nog geen internet aansluiting had. Terugkijkend snap ik niet hoe ik dat indertijd met de voorbereidingen etc heb gedaan. Immers op gedachtenvoer verscheen, zoals je kunt zien op het archief pull-down menu, sinds september 2018 elke dag minimaal een artikel op de website, dus ook tijdens de vakantie ging dat werk gewoon door. 

Volgende week een extra lange aflevering? We zullen zien want in principe was de voorbereiding al bijna gereed. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk