WOIII is wellicht over voor hij echt begon, met ’n levenslange nasleep?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #346 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


De oorlog vindt niet alleen plaats tussen Rusland, De Nazi Oekraïne, de VS & de ‘defensieve’ NATO bondgenoten, nee WOIII vindt plaats in elk land, stad of dorp, elk gehucht, elke straat en huis. Het is een psychologische oorlog tegen een ieder van ons, de inzet is totale machtscontrole en een ontvolking agenda.


Dit bericht las ik gisteren op Twitter:

Er is iets geflipt in 2021: De epidemie van ‘plotselinge dood’ onder werknemers. Collectieve Levensverzekerden (werknemers van Fortune 500-bedrijven) hebben historisch gezien een sterftecijfer van slechts 30% tot 40% van de algemene Amerikaanse bevolking in een bepaald jaar.

Maar dat veranderde in 2021. Deze historisch gezonde polishouders van Group Life kregen in 2021 te maken met 40% oversterfte, terwijl de algemene bevolking 32% oversterfte te verduren kreeg.

“Dus ongezonde mensen, vermoed ik, hadden een keuze, terwijl de gezonde mensen die werken voor Fortune 500 en middelgrote bedrijven dat niet hadden. “Verplichte ‘vrijwillige’ deelname aan het vaxperiment. Dus die relatie is omgedraaid in 2021.”

Gisteren stelde ik, aangaande bovenstaande bericht, deze vraag op twitter; “Stel, de verzekeringen gaan sterk stijgen vanwege de grote aantal zieken en doden onder de ‘Vaxperiment’ volgers. Ben jij dan bereid mee te betalen aan hoger premies als ongevaccineerde?

Wat volgde waren de bekende reacties als,
* nee natuurlijk niet,
* er was voldoende gewaarschuwd,
* wij werden ook buitengesloten,
* Nee, ik betaal al veel te veel voor het collectief. Ik wil ook wel eens iets declareren. De homeopaat, de bioresonantie, bloedonderzoek, …, maar ook, …
* Ja, ik wel. Ook gevaccineerden hebben recht op zorg. Laten we ons niet verlagen tot de uitspraken en acties die ze ons hebben aangedaan. Laat ons menselijk blijven en niet dezelfde fouten maken als hen. 
* Zorg moet er zijn voor iedereen ongeacht vaccinaties status of ziekte, Iedereen heeft destijds een keuze gemaakt die gerespecteerd moet worden. De ene kiest op basis van angst, de ander op basis van onderzoek, maar alle keuzes zijn gemaakt omdat die voor hem of haar het beste voelde en de financiële gevolgen daarvan moeten we samen dragen.

Mijn reactie was geheel anders van aard;

Makkelijk gezegd, samen, maar nu gaan er bedrijven al aan de lopende band failliet. De bedrijven betalen het leeuwendeel van de ziektekosten en dan worden er mensen werkeloos door het Vaxperiment gedrag van anderen. Velen moeten nu al alle zeilen bijzetten om te overleven. BOVENDIEN zullen de meesten fout op fout BLIJVEN stapelen lees verder,

Alleen mensen die tot pure wanhoop gedreven worden gaan nadenken, dat is niet mijn tactiek maar die van de vijand de Deep State en die zullen we noodgedwongen moeten kopiëren, … in ons aller voordeel. Als je het namelijk zo verteld luistert er bijna niemand!

Noot: Zouden velen denken of weten dat met de plotseling dood golf, ergens tussen de 7 en 20 miljoen mensen, dat we het ergste wel gehad hebben? Maar ik zag ook cijfers van 61 miljoen mensen met long-covid, staan die allen voorgesorteerd op de komende dodenlijst?

Ze krijgen turbo kanker en dat wordt weer met geld verslindende Chemo “behandeld” wat nog nooit gewerkt heeft, maar die dokter die het Vaxperiment uitvoerde wordt dan uit pure onmacht weer te hulp geroepen. Geen geld geen stuiver, …

… dan moet men ten einde raad gebruik gaan maken van de hersenen en natuurgeneeskunde zoals natriumbicarbonaat – baking soda- met deze en andere spotgoedkope middelen, daarmee herstel je de zuurstof opname balans, als er tenminste nog ‘iets’ te herstellen valt bij turbo kanker. ….. (Noot: Daar durft geen enkele natuurarts iets over te zeggen anders dan, we weten het niet)

  • Twitter reactie: En nu doet u precies hetzelfde. Mensen uitsluiten van de zorg. Hoe kortzichtig.

Nee ik irriteer zo veel mogelijk, zodat ze kwaad op mij worden en na gaan denken hoe ze mij kunnen antwoorden. Want de vaxperiment was slechts het eerste. De junkvoeding (insecten) hartfalen, turbo kanker (Chemo) & valse vlag giframpen maken het karwei verder af . ALS ZE ZELF NIETS DOEN -NU- !!

Tot zover mijn 140 woorden berichten op Twitter

Vele artsen zeggen dat de mRNA gewoon doorgaat met woekeren en op elk moment ongenadig kan toeslaan. Er lopen dus vele miljoenen tijdbommen rond afhankelijk van de kwaliteit van het vaxperiment, wat dus niemand weet.

Dit zeg ik niet om mensen nog banger te maken maar om ze aan te sporen tot ACTIE, want dat laatste is, ben ik bang, totaal niet het geval. Vitamine, mineralen gebrek, het lichaam mist alle essentiële gereedschappen om deze zaken aan te pakken

Wat ik verneem zijn mensen die zich met klachten wenden tot de medicijnmannen en vrouwen die niets anders hebben geleerd dan chemische middelen voor te schrijven die de problemen en de dood eerder gaan versnellen. Elk medicijn verzuurd het lichaam en versnelt daarmee de turbo kankers, weten -die- dokters veel, … (Een diepe schande)

Het stapeleffect

De voedingsketen is al lang zwaar vervuild met onnatuurlijke toevoegingen, pure gifstoffen en ontdaan van de meeste vitamines en mineralen. Zo’n 95% van de westerse bevolking is ondervoed op vitamine en mineralen gebied, weet ik als geen ander. Hoe gaat het lichaam de giframpen, de insectentoevoegingen, de chemtrails, de Chemo verwerken als het lichaam al verzwakt is door Vaxperiment 1+2 en de nodige boosters.

We zijn er nog lang niet en zoete broodjes bakken met de mensen die het ‘V’ hebben genomen gaat ze niet helpen, totaal niet. Deze week maakte ik deze bovenstaande meme, een goede leraar irriteert om mensen te dwingen na te gaan denken, anders gaan ze nooit en te nimmer meer actie ondernemen om voor zichzelf nog te redden wat er te redden valt. Ik heb dokters gehoord die keihard zeiden dat de meesten de drie jaar niet gaan overleven. We weten nu dat niet een ieder het pure spul ingespoten heeft gekregen vanwege het slordige en gehaaste productie proces in de beginfase. 

Het mRNA Vaxperiment staat op scherp en hopelijk heb ik afdoende irritatie opgewekt in de doelgroep, … als die tenminste nog aanspreekbaar is voordat ze de rand van het ravijn bereiken?

De derde wereldoorlog tegen de gehele mensheid kan wellicht snel tot een einde komen maar de mRNA waanzin kan nog jaren en jaren door woekeren, de bewuste vergiftiging van het milieu, daarvan gaan wij de totale oplossing wellicht nooit meer meemaken. De gehele voedingsketen gezond maken kan ook jaren en jaren in beslag nemen. 

De ontvolking agenda is geen complot maar draait al meer als 100 jaar, en is nu weer in een stroomversnelling gekomen, weer, net als indertijd met de Spaanse griep. Het is oorlog tegen de gehele mensheid zowel de gevaccineerden als ongevaccineerden, of dacht je soms dat al die spoorweg rampen en chemische branden in luttele weken tijd op zichzelf staande ongelukken waren?

P.S. Op dit moment dat we aan “samen moeten denken” ben ik in Frankrijk nog steeds niet welkom in een ziekenhuis (zou ik daar willen komen) zonder gevaccineerd te zijn of mij te ’onderwerpen’ aan zo’n nep PCR test. Samen komt wel weer in beeld na de oorlog denk ik. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk