Twitter, wel een hartje (like) en -te laf- voor een retweet [?]

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #344 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Dit moet me even van het ‘hart’, het stoort mij. Hoe kan het dat je een post wel een like geeft maar niet doorstuurt? Bijvoorbeeld, een Pro Rusland onderwerp, is het aantal deel actie opmerkelijk minder. En de deel acties met commentaar zijn al helemaal minimaal.


De Nederlanders staan toch bekend dat ze overal wat van vinden, is een actieve aanbeveling niet het -minste- wat je zou kunnen doen. “TOP, lezen s.v.p” – “Nadenkertje” – “Dit vind ik ook” – “Helemaal mee eens en als aanvulling, …”

Deel acties zijn een vorm van -actief verzet- liefst met dus ook een positieve aanbeveling.

Daar-in-tegen zijn berichten van anderen die nep nieuws verspreiden, bewust of onbewust, vervuilers van ‘jouw tijdlijn’. Die berichten maken dat je tijdlijn  -verstoord- word en mensen afgeleid worden van het doel waarom je op Twitter bent. Mijn doel; “Creëer een betere wereld”. Jouw doel?

Mensen die iets roepen waar ik het niet mee eens ben spreek ik actief aan, ik stel een vraag; “Waarom ben je tot die mening gekomen” – “Wat is je bron van dit bericht”. En iedereen kan dit volgen, want velen worstelen ook met vragen, lezen mee en kunnen daardoor -zelf- een afgewogen mening vormen. Nadien kun je die mening ook beter uitdragen omdat je alle voor en tegen argumenten al voor jezelf hebt beantwoord.

Daarom kan ik er ook niet bij als mensen zeggen niet actief te twitteren maar meelezers zijn.

Tegen deze mensen zou ik willen zeggen; “Wat als je een brief zou krijgen, gezien je activiteiten op Twitter gaan we je stemrecht ontnemen”, je doet immers geen donder met je stem, je laat je niet horen. iedereen kan doen wat ‘ie wilt. De wereld gaat naar de donder, overal vallen doden, de dictatuur wordt uitgerold, en jij, jij houdt je bek. Wat zijn ‘die’ mensen toch laf, lafaards. 

WAT MAAKT MIJ HET UIT, wat mensen over mij denken, wat maakt het mij uit wat ze zeggen. DIT is mijn doel, “een betere wereld”, je doet mee of je doet niet mee!

Echter alleen maar hartjes geven en niet delen is eigenlijk al -een beetje laf- !!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk