Iets vinden op de zoekmachine is voor gevorderden.

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #343 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Deze week was ik op zoek naar een simpel gegeven; “Wat is de functie van koorts”, en ik kreeg alleen de farmaceutisch denkbeelden en oplossingen voorgeschoteld. Met de zoekwoorden “natuurarts” of “Natuurgeneeskunde” daaraan toegevoegd moest ik doorzoeken naar + 30 zoekresultaten voor ik vond wat ik zocht.


Wist ik het antwoord op die vraag niet?

Jawel, maar ik zocht de kijk / omschrijving van een deskundige natuurgeneeskundige arts opdat ik al die ‘anderen’ niet meer vertrouw. En omdat, als iemand anders gaat zoeken de juiste input eenvoudigweg niet meer gevonden krijgt of heel moeilijk.

Koorts’, is dus het opruimen van gifstoffen als tweede verdedigingslinie als de nieren een over aanbod niet meer kunnen verwerken. Ga je die koorts ‘onnatuurlijk’ onderdrukken dan worden deze gifstoffen ‘ergens’ opgeslagen om op een later tijdstip een nieuwe poging te wagen. Of, nog erger, bij herhaalde medicatie onderbrekingen van dit koorts proces een ziekte te veroorzaken. Hier vindt je dit uitgelegd; https://holistik.nl/6-stadia-ziek-zijn/

Vrijwel alle zoekmachines maken min of meer gebruik van de Google database “Powered by Google” lees je dan op de startpagina. Een alternatief dat ik steeds meer gebruik is FreeSpoke [vrij spreken]

Een mening vormen doe je door jezelf te informeren
En niet, zoals velen, een mening van een ander absorberen

Ik weet, het zijn verwarrende tijden, dat het nieuws in al zijn facetten niet meer bij te houden is voor niemand. Om een uitzending van dotcom.radio te maken moet ik op een team rekenen van actieve forumleden, Twitter, WhatsApp en Telegram gebruikers en hopen dat daar geen nep nieuws tussendoor glipt. Tijd om alles zelf te checken ontbreekt, zelfs al doe je dat sommige weken fulltime. 

Dat mensen meer geneigd zijn om een ander zijn mening te absorberen dan zichzelf te informeren is de afgelopen drie jaar eens te meer gebleken. Een paar miljard mensen lieten zich het ‘vaxperiment’ aanpraten zonder zichzelf te informeren. Vele miljoenen moesten dat met de dood bekopen en een veelvoud daarvan staan al voorgesorteerd in die wachtrij of zijn voor het leven getekend met ziektes en gebreken. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk