De Bicarbonaat (Baking Soda) Redding van Ohio


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #341 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Waarschijnlijk moeten Pennsylvania en W. Virginia in het plaatje worden opgenomen en misschien punten verder naar het oosten. De overheid en medische organisaties hebben niets te zeggen over behandelingen voor blootstelling aan het hoge dioxineniveau. Maar ze zouden wel tonnen zuiveringszout moeten aanbevelen en met spoed ter plaatse moeten brengen, omdat bicarbonaten zware metalen, dioxines en furanen in het lichaam neutraliseren.


Gewoon zuiveringszout ontgift en reinigt het lichaam en het milieu. Er is niets beters voor de spoedeisende geneeskunde en in dit geval de blootstelling aan dioxine van de zeer giftige dioxines die vrijkwamen bij de opzettelijke ontsteking van het treinwrak in Ohio. Dit betekent niet dat bicarbonaten een persoon zullen genezen als zijn blootstelling te hoog is, maar het betekent wel dat het het lichaam zal helpen te ontgiften en stabiel te blijven bij blootstelling.

Dioxines zijn milieuverontreinigende stoffen in pesticiden, verf, vernis, elektrische apparatuur en brandvertragers, die in ons watersysteem en onze bodem sijpelen en in ons voedsel terecht kunnen komen. Dioxines worden in de grootste hoeveelheden aangetroffen in vetrijk voedsel en kunnen hormonen verstoren en zelfs kanker veroorzaken, maar deze ramp in Ohio dreigt een niveau van verontreiniging te bereiken dat nog nooit eerder is vertoond. Hoe omvangrijk deze ramp zal zijn valt nog te bezien, maar sommigen noemen het de Chornobyl van Ohio of de nieuwe 9-11.

Dioxines zijn een klasse van meer dan 150 chemicaliën die ontstaan bij productieprocessen: productie van polyvinylchloride (PVC), bleken van papier, productie van pesticiden en chemicaliën met chloor. “In doses van slechts enkele delen per triljoen is vastgesteld dat dioxine de ontwikkeling, de voortplanting, het immuunsysteem en het endocriene systeem schaadt. In feite is er geen gedetecteerde dosis die geen biologische schade veroorzaakt (Thornton 2002).”[i].

Lees het gehele artikel bij de bron Dr. Mark SircusAC., OMD, DM (P)Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk