dotcom.radio aflevering 352 van 19-02-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #340 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 352: Wel of Niet stemmen – De giftrein rampen week in de VS – Kwaad op de boodschapper – de Juiste Woorden Vinden – mRNA ontgiften / detoxen – VS burgers advies: Verlaat Rusland – Gemak dient mens & Machthebbers – [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws* FvD inside TOPPIE deze keer, alle complot nieuws komt aan bod – Pedofilie, Nordstream, Hunter labtop

* Gateway Pundit: Dominion computers zijn fraudileus, wat geeft dat voor boodschap af voor de verkiezingen.
– GV Wel of niet stemmen? Ik zeg volmondig “Stem wel!”
Burgerfront roept op om niet te gaan stemmen; “noot; Zomaar iets roepen zonder een vast omlijnt plan; hoe het dan wel te doen vindt ik geen oplossing”.

[Angelface] RTL nws Ultimatum verstreken: Nederland gaat aantal Russische diplomaten uitwijzen Nederland gaat ongeveer tien Russische diplomaten uitwijzen. Dat heeft minister Hoekstra van Buitenlandse Zaken zojuist bekendgemaakt. De stap wordt genomen omdat Rusland geen visa wil verstrekken aan Nederlandse diplomaten die op de ambassade in Moskou en het consulaat-generaal in Sint Petersburg zouden moeten werken.
Wereld Nieuws* ZeroHedge De G-7 economie heeft een grote stap gezet in de richting van een digitale munt van de centrale bank (CBDC). Tegelijkertijd daalt de eerste grote economie die een CBDC lanceerde, Nigeria, verder af in financiële chaos.

* Oekraine zet bio wapens in met drones

[Mike] Lavrov legt uit hoe Rusland weet dat Amerika de Nordstream-pijpleiding heeft opgeblazen en volledig op de hoogte is van de biowapens die de VS regering in Oekraïne maakt. Hij noemt specifiek Victoria Nuland. Dit is allemaal begonnen met Obama. Vergeet dat nooit.

[Mike] Aliens bestaan niet (draadje)

[Mike] Maandag: Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een reisadvies van het hoogste niveau afgegeven voor Amerikanen in Rusland. Het Biden-regime waarschuwde alle Amerikaanse burgers om het land onmiddellijk te verlaten.
* GV vertaling BREAKING: Amerikaanse regering geeft reisadvies – waarschuwt alle Amerikaanse burgers Rusland onmiddellijk te verlaten

* Pensioen protesten Frankrijk: Pensioen (fr) De eerste drie actiedagen hebben volgens de autoriteiten tussen 757.000 en 1,27 miljoen mensen bijeengebracht (tussen “bijna twee miljoen” en “meer dan 2,5 miljoen” volgens de vakbond), …

[Mike] Clandestine: Rolling Stone article on Trump’s plans for televised executions upon his return to the White House…
Great thread about Trump speaking out about executions. [THEY] are terrified! #Nuremberg2

* Gateway Pundit: “SPIEGELBEELD”: Verkiezingen Berlijn. Nieuwe verkiezing in Duitsland na ongeldigverklaring vorige verkiezing wegens “ernstige systeemfouten” en stembureau fouten, net als in Maricopa County, AZ.

[Medusa] Now China and Germany Join Russia and Demand an Investigation Into Biden’s Connections with Nord Stream 2 Pipeline Sabotage
Seymour Hersh Speaks Out: “You Have to Hold the President to Account”

* twitter De 500 man sterke USS Nitze (DDG-94) uitgerust met het HAARP-systeem ankers in de Bosporus in Istanbul op 4 februari, slechts een paar dagen voor de aardbeving.
Media
(on)Gezondheid* ZeroHedge: Meer dan 30 miljoen Amerikanen worden geconfronteerd met een “hongerkloof”, aangezien 32 staten vanaf maart de voedselbonnen gaan verlagen. Californië en Texas hebben met respectievelijk 5,1 miljoen en 3,6 miljoen mensen de meeste voedselbonnen. Het aaltal mensen dat gebruik maakt van de voedselbanken is in een jaar tijd verdubbeld !!

[Mike] Goede video / uitleg over de treinontsporing/brand in East Palestine, Ohio en waartoe dit in de toekomst kan leiden. Hoogst giftige zure regen waar 1 ppm het maximun is over een 8 uur periode
Noot: Wederom een bewijs dat de MSM verzaken en wij ze niet meer nodig hebben
een film gemaakt over een trein die ontspoorde met gifstoffen in Ohio – gefilmd in Ohio waar het net gebeurde, en veel van de figuranten waren inwoners van East Palestine Ohio die, in de film, evacueerden. Maanden later moesten ze dat in het echt doen! – De film is gebaseerd op een roman van Don DeLillo. Het boek werd gepubliceerd in 1985, kort na een chemische ramp in Bhopal, India, waarbij bijna 4.000 mensen omkwamen.
– Vrachtwagen crash met gevaarlijke stoffen
Houston Tx treinramp met gevaarlijke stoffen

* Zaterdag Het gebeurt nu in Verona Italië. Meer giftige chemicaliën komen vrij in het milieu. Dit is de 10e plaats in één week waarvan we weten dat er extreem giftige chemicaliën exploderen en in het milieu terechtkomen.

[Marij] Clif High: Dit zou een duidelijke aanwijzing zijn voor dagelijks gebruik van Chaga (Inonotus obliquus) thee, aangezien het zeer leverbeschermend is, zoals is vastgesteld in een aantal studies van de afgelopen 100 jaar.

[Mike] COVID-19 Enterprise Fraud Construct Timeline: Major Dates, Events, Entities & Legislation

[Mike] begrafenis ondernemers: Sinds de vaccins er zijn, is het aantal sterfgevallen gestegen, vooral onder jongeren.

Ik sprak met de eigenaar van veel begrafenisondernemingen in de VS; samen verwerken ze meer dan 3.000 begrafenissen per jaar. Hij vroeg om geheimhouding van zijn naam uit angst voor vergelding.

In het algemeen is hun omzet met 50% gestegen na de invoering van de vaccins en het is niet proportioneel… jongeren vormen een groter deel van de sterfgevallen.

Bij Southwest Airlines is het aantal sterfgevallen onder piloten verzesvoudigd na de invoering van de vaccins.

Mijn bron zei dat ze normaal 1 doodgeborene per maand zagen voor de vaccins. Na de invoering van de vaccins zagen ze wel 12 doodgeborenen per maand. Maar zij merkten op dat veel ziekenhuizen deze gevallen direct afvoeren en NIET de begrafenisonderneming inschakelen, zodat zij slechts een fractie van deze sterfgevallen zien; de werkelijke toename zou veel groter kunnen zijn dan de 12X toename die zij hebben waargenomen.

In de 78 jaar dat ze zaken doen, kunnen ze zich niet herinneren dat ze ooit een 15-jarige hebben zien sterven aan een hartaanval. In december 2022 hadden ze er één per week, drie weken achter elkaar.

* Nordstream attack: En wanneer gaan we allen -ook- kwaad worden en blokkeren we alle prive huizen van politici, niet een enkeling met een fakkel maar een paar miljoen overal tegelijk ?

[Medusa] Vaccinatie beschadegingen city

[Medusa] MARBURG outbreak. Up to 90% death rate. Now they want to VACCINATE for it.

[Medusa] In Idaho is een nieuw wetsvoorstel ingediend dat de toediening van experimentele mRNA COVID-19 vaccins illegaal zou maken.
Verwacht wordt dat meer regeringen in de komende jaren zullen volgen naarmate er meer bewijzen komen voor de gevaren van “mRNA-technologie”.

* GV Wereldwijde smeulende vuren en niemand is op de hoogte!
– Overals ter wereld sterven mensen door de Vaccinaties en de media zwijgen dit ‘dood’ waardoor niemand het gevaar bemerkt waarin ze verkeren en daardoor geen maatregelen treffen om dit giga gevaar te verminderen, mogelijk nog te verminderen want dat blijft de grote vraag [?]
– Mensen kwaad maken op de boodschapper, is dat de laatste mogelijkheid om de boodschap uit te dragen?

* GV ’n Dosis Hoop: Hoe te ontgiften na mRNA \/ artikel uit 2022

[Mike] het geheim van de buitenaardse ongeïntentificeerde voertuigen
Gedachtenvoer[Sylvia] Vindt maar eens de juiste woorden in deze tijd?

* GV Gemak dient de mens maar ook de machthebbers!
– alle Apps geven inzicht in het denken en handelen van alle burgers

[Jelte] Ik heb geen idee of er iets met deze mail gedaan wordt, en dat hoeft verder ook niet, maar ik heb wel een vraag waar ik heel graag antwoord op zou willen krijgen.

Ik zie in de tekst van vandaag weer eens “LGBTO gekte” voorbij komen. En ik vraag me, niet voor het eerst, af wat daar toch mee bedoeld wordt.

Ik vind het nl heel erg negatief klinken en aangezien ik zelf al jaren in het geslacht leef, werk en funtioneer waarin ik eigenlijk geboren had moeten worden, voelt “LGBTO gekte” voor mij net zo als de hele corona tijd dat ik weggezet werd als wappie en niet meer welkom was als ongevaccineerd persoon.
Is dat het, wordt ik nu echt door jullie veroordeeld omdat ik transgender ben? Ik hoop dat jullie beseffen dat dat geen keuze is, maar net zoiets is als geen keuze hebben of je homo of hetero bent. Het is gewoon zoals het is.

Ik hoop dat dit slechts mijn interpretatie is, want het stemt mij zeer verdrietig dat ik zelfs door jullie, van wie ik een objectievere kijk op zaken verwacht, in zo’n negatief daglicht gezet wordt.

Ik hoop dat jullie mij in jullie antwoord kunnen laten zien dat ik er naast zit en dat jullie “LGBTO gekte” niet zo negatief bedoelen en dat jullie niet net zo veroordelend zijn als vele niet wakkere mensen die ons een paar jaar geleden zo naar de gaskamers hadden willen brengen.

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten